5 things
2013-01-31 KL. 23:01:00 · KATEGORI: Bekännelser

♦ Jag hatar egentligen att måla naglarna. Går ju jättebra med högerhanden men att måla med vänster, haha det blir ju fint resultat. Sen tar det ju femtio år innan det hinner torka?!
♦ Jag har länge velat tona mitt hår ljusbrunt men vet att jag kommer ångra mig direkt efteråt. 
♦  Det allra värsta jag vet är att städa mitt rum. Sjukt tråkigt.
Jag har alltid ångest över mitt hår, blir aldrig som jag vill ha det och jag hatar det.
♦ Jag blir deprimerad utav vintern, för lite dagsljus på dygnet.

Payphone
2013-01-31 KL. 18:34:00 · KATEGORI: Every day

Hejsan alla finisar, hoppas allt är bra med er alla idag! Vaknade 20 min innan jag skulle gå till bussen men det hann jag ändå, hade idrott som gick sådär, lyssna på detta asså; spelade lacrosse idag, men eftersom jag och idrott inte riktigt går ihop så fick jag ju såklart bollen i huvudet. Inte en gång, utan två. HAHAHA. Dog utav skratt helt seriöst! Aja, rätt seg dag i skolan, men vid fyra fick vi sluta och då träffade jag Josse lite snabbt innan jag skulle bege mig hem. 
Så nu har jag varit hemma i ca 15 min och satt i lite ricinolja och ska glo lite gg nu. Hörs senare! 
 
 Eftersom skolan ger oss världens mest efterblivna data så blir det ingen bild nu, har testat i 30 min nu. Ger upp. 

Need someting better
2013-01-30 KL. 21:52:50 · KATEGORI: Every day

Godkväll på er, skoldagen gick bra idag, fick sluta redan vid kvart över tre och jag var hemma vid fyra tiden. Åt lite och vilade upp mig. Ge mig sportlov nununu! Är konstant trött hela tiden och jag behöver få sova ut helt och hållet. 
 
Nog om det, skulle ta bussen in till bårslöv från mig (för lat för att gå hela vägen/blev stressad) och bussen hinner alltid in i tid tills gula bussen kommer 40. Men såklart så är bussen sen som jag ska ta, men ber chauffören stanna lite tidigare så att den gula bussen också stanna vilket hade gjort att jag hunnit med den. "Fixar jag" säger den tröga chauffören. Men HAN FORTSÄTTER KÖRA. Jä*la blåsta människa. Försökte springa ikapp bussen men han såg inte mig och körde iväg. Så fick gå till hållplatsen i blåsten och kylan, där satt jag i 30min och väntade. Allt bara för att Skånetrafiken aldrig håller sina busstider. 
 
Väl på andra bussen åkte jag till gymmet, tränade ben/rumpa och jag kunde knappt gå efteråt = världens träningsvärk imorgon. Kom hem nu vid nio, har ätit lite kesella med havrepuffar och nu ska jag faktiskt sätta igång gg och försöka somna i tid idag. God natt! ♥
 
 

30-01-2013
2013-01-30 KL. 09:39:10 · KATEGORI: Every day

Godmorgon bloggen, hoppas ni sovit gott, det gjorde jag iaf! Men när jag vaknade igår efter min powernap hade jag så ont i axlen, har nog klämt en nerv för det gör sjukt ont även idag. Hoppas det går över imorgon för då ska jag träna axlar med pappi på gymmet. Lång dag i skolan idag, men ska hem om innan jag ska dra mig till gymmet, ben/rump pass idag. 
Hörs senare idag, puss! ♥
 

Wanted
2013-01-29 KL. 18:39:20 · KATEGORI: Wanted

 
Åh dessa godingar får gärna bli mina, så snygga! 

Fashion ain't easy
2013-01-29 KL. 17:35:26 · KATEGORI: Every day

Är rätt besviken på nelly.com faktiskt, fick ett mejl igår om att de vita jeansen jag beställt har utgått och dom kommer inte få in den sorten mer, sen har dom knappt några vita jeans för den delen. Finns en annan sort jag vill ha men den finns inte i min storlek så ja, några vita jeans lär det nog inte bli på ett tag. 
Ska ta och vänta med vita och köpa ett par svarta istället, hittade ett par snygga på internet som jag vill sticka och prova/ev köpa imorgon faktiskt. 
För den delen har jag femtioelva tusen kläder jag vill köpa men plånboken säger nej till vissa av sakerna jag vill ha just nu. Tur att jag fyller år om 18 dagar! 
 

There's nothing like us
2013-01-29 KL. 17:22:30 · KATEGORI: Every day

 
Hejsan finisar, förlåt för den kassa updaten men har inte haft tid faktiskt. Igår var en lugn dag i skolan, slutade lite tidigare vilket alltid är skönt. Var på gymmet vid halv sju och körde mage/rygg och vilket träningsvärk jag har idag! Hade media idag och fick sluta redan vid kvart över tio! Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, somnade en stund på soffan så trött som jag var. Tar en vilodag från gymmet idag för jag är för trött idag faktiskt. 
 
 

Don't stop until you reach the stars
2013-01-27 KL. 18:48:40 · KATEGORI: Every day

Hej på er, vilken lugn söndag faktiskt. Inte gjort så mycket men det är de söndag är till för eller? Fotat några bilder till fotoprojektet, men ska nog ta om en del snart. Har nämligen nyss klickat hem ett close up filter som borde komma i veckan, kan verkligen behövas!
Ny vecka imorgon, den vanliga sköna sovmorgonen och en ny hårdare träningsvecka väntar. Är rätt taggad när man har nya fina kläder till träningen. 
 

WANTED #1
2013-01-27 KL. 17:01:20 · KATEGORI: Wanted

 
Odd molly lovely knit || Palladium

Tävlar hos Andrea!
2013-01-27 KL. 11:54:00 · KATEGORI: Tävlingar

Jag är med och tävlar hos Andrea om en VS lotion/mist från giftbees, kolla in tävlingen!
 

Keep your dream alive
2013-01-27 KL. 11:36:46 · KATEGORI: Every day

Godmorgon allihopa, hoppas ni alla sovit gott. Var hos Josse vid nio då alla andra också kom, kvällen var super härlig och jag var hemma vid två tiden och då somnade jag direkt. Tackar alla för kvällen!
Idag är planen att fota till skolprojektet plus lite till bloggen, mer än så har jkakag inte bestämt, men något kommer jag väl på. Så vi kommer höras senare men lite bilder osv. Hörs! 
 

2013-01-26
2013-01-26 KL. 17:02:43 · KATEGORI: Every day

Hejsan alla läsare, blev faktiskt inget gg tittande för jag fastnade vid en massa annat skit på datan haha. Har heller inte hunnit fota nåt idag och nu är det för sent, får fota imorgon när det är ljust. Har krängt en massa godis (aja bajja Emma) och kollat tv med mamma och pappa. Duschat har jag också hunnit göra så nu sitter jag här och bombar musik i min ensamhet.
Ska ta bussen in till stan vid åtta så jag har rätt mycket tid på mig innan dess att göra v mig och hitta en outfit. Måste nog måla om naglarna också. Men vi höres allihopa!
 
 

Lördag morgon
2013-01-26 KL. 10:15:37 · KATEGORI: Every day

Godmorgon på er alla! Har precis käkat frukost och ska kolla lite gg nu på morgonkvisten. Igår vaknade jag redan vid nio tiden, gick upp och åt frulle, hjälpte sedan mamma med städningen och åkte vidare till väla efter det. Blev en härlig fika och lite shopping utav nya träningskläder, visar er senare idag! Åt god middag med familjen och somnade sedan på soffan redan vid elva kanske. 
Idag har jag inte mycket planerat för dagen, men sen ikväll åker jag till Josse för lite festligheter. Men vi kommer höras mer under dagen, så hejdå! ♥
 
 

HAPPINESS
2013-01-24 KL. 23:39:20 · KATEGORI: Every day

Just nu har jag kommit till en punkt då allting bara flyter på i livet och jag är faktiskt väldigt glad och lycklig. 
Skolan är grym och soft, klassen är fantastisk och jag känner att mina tre år på gymnasiet kommer bli grymma. Just idag var en sån dag då alla var glada, alla skrattade och inga sura miner. Livet leker! 
Kämpar på med min träning, har blivit lite fusk nu i januari men efter månaden är slut blir det strikta regler, hård träning och bra kost är en bra kombo för den perfekta beach bodyn som jag suktar efter. Det är inte att jag ska gå ner en massa kilo, jag vill få en fast slimmad kropp för att få alla med på det. 
 
2012 var ett år som gick upp och ner, men jag känner att nu när januari snart är slut måste jag verkligen säga att starten på året var varit super bra. Inga sad faces detta året, ja shit happens men se det positiva i saker och våga ta emot kritik. Våga inse att du inte alltid har rätt, ingen är perfekt och alla har vi saker i vår personlighet man kan ändra. Sen om man själv inte ser det så finns det vänner som kan berätta för dig om hur saker och ting ses från andras ögon vilket vi aldrig kommer få uppleva själva. Så varför inte då passa på och tänka till lite och se om det stämmer?
Jag har bestämt att 2013 ska bli ett bra år, för att jag tänker göra det till ett bra år.
 

Weekend is here!
2013-01-24 KL. 22:03:05 · KATEGORI: Every day

Godkväll på er alla, skolan idag har varit rolig, flöt på rätt bra och engelska redovisningen gick faktiskt rätt bra. Fick sluta tidigare men eftersom jag inte hade hunnit hem innan mitt zumba pass stannade jag i stan till halv fem och satt med Lina, Nicole och Amanda och snackade en massa, jätte trevligt faktiskt.
Gick 20 min på crosstrainern och sen vidare på zumban i 1h, kom hem vid halv åtta och var helt frösen av mig. 
Påminnelse till mig själv: Använd mössa och halvduk för att ha känsel i ansiktet när du går från och till bussen. Det är lixom minusgrader och snö ute Emma.
 
Ja, Emma dissade mig imorgon för sina frukter som egentligen inte finns, (som vanligt) nä men hon kunde inte åka till malmö så jag får se vad jag hittar på imorgon helt enkelt.
 

Want to be happy? Then be.
2013-01-24 KL. 15:32:41 · KATEGORI: Every day

Hej på er, seg morgon idag kan jag ju säga. Hade en onödig idrottslektion som var as tråkig. Man kan ju ha idrottslektioner så att man får upp pulsen lite, tycker jag. Imorgon är det fredag och jag är ledig, men ska till emporia med Emma när hon slutat och försöka hitta lite saker jag vill ha, får se vad jag hittar.
Har min sista lektion nu som är samhälle sen åker jag till gymmet, blir ett zumba pass plus en del på crosstrainern idag faktiskt. Så vi hörs senare helt enkelt, puss! ♥
 

Would you like yourself if you met yourself?
2013-01-23 KL. 21:50:29 · KATEGORI: Every day

Godkväll allihopa, blev klar med instuderingsfrågorna redan vid tre tiden så då fick jag sluta. Hann hem ett tag innan jag drog vidare till gymmet för ett ben & rump pass + step pass. As jobbigt. Kom hem vid åtta tiden och åt lite food och kollade på lite meningslös tv och nu ska jag sätta igång gg, måste ju bli klar med serien nån gång i livet hehe. 
 
Blev så sur häromdagen. Fick ett mejl från nelly.com om att mina vita jeans jag beställde är slut i lagret, så nu måste jag vänta tills dom kommer igen innan jag får dem. Great, eller ja. Nej. 
 
I väntan på bussen till gymmet med rosa mjukisbrallor och rosa träningsväska, love pink! ♥

Onsdag
2013-01-23 KL. 08:56:38 · KATEGORI: Every day

Hola everybody, bloggade inte igår för jag orkade inte plocka upp datorn. Men skolan var chill, fick sluta vid elva tiden och åkte till väla och åt lunch med tjejerna ett tag, åkte hem sen och somnade i 2,5h. Fattar ni hur skönt det var? Åkte och tränade med pappa, körde riktigt hårt igår, helt slut var jag efteråt! 
 
Idag då, as trött imorse men gick upp och drog till skolan, slutar vid fyra kanske sen blir det gymmet - step pass och ben/rumpa övningar. Jag lovar att vi hörs senare idag haha! ♥
 

Now you're just somebody that I used to know
2013-01-21 KL. 13:19:51 · KATEGORI: Every day

Goddagens sunshines, hoppas allt är bra med er alla. Hade ingen tid igår att blogga mer, städade och möblerade runt lite bara. Blev jättefint faktiskt! Blev ingen träning men all städning fick duga. Mamma och pappa kom hem med en ny soffa till vardagsrummet, älskar den redan! 
 
Blev en härlig sovmorgon imorse, en god frukost framför tv:n och tog det lugnt innan jag gick till bussen, har haft engelska och lunch och nu är det svenska. 
Hörs sen! ♥
 

I väntan på att vinna
2013-01-21 KL. 12:59:00 · KATEGORI: Every day

Är med och tävlar hos Bianca om en DW klocka, checka in här!
 

8 confessions
2013-01-20 KL. 13:52:00 · KATEGORI: Bekännelser

Jag har väldigt udda musiksmak, inte många som gillar mina spellistor haha.
 Jag älskar verkligen rosa, är en riktig sucker för den färgen.
Två filmer jag kan se hundra gånger om är Transformers och Four Brothers, älskar dom!
 Matte är de ämne jag har och kommer alltid vara kass på.
Jag går alltid runt om A-brunnar, klarar inte av att gå på dom.
 Jag är alltid super hungrig på morgonen, måste verkligen äta frukost annars klarar jag inte skoldagen.
Jag är sämst på att spara pengar, går verkligen inte.
En låt jag aldrig tröttnar på är Take Care - Drake. 

Everything about you gets me high
2013-01-20 KL. 10:34:43 · KATEGORI: Every day

Godmorgon godingar, hoppas ni sovit gott osv, jag vaknade runt nio tiden och har käkat en god frukost. Idag SKA jag städa mitt rum, börjar nog efter detta inlägget faktiskt. Vill hinna med att träna idag också, får se om jag sticker dit med pappa annars får jag väl ta bussen i det iskalla vädret.. 
 
Ska även ha en ta-hand-om-mig dag, ansiktsmask och målning av naglarna står även på schemat för dagen så jag har rätt fullt upp helt enkelt, så vi får höras när jag hinner idag.
 
 

Yesterdays
2013-01-20 KL. 10:22:08 · KATEGORI: Every day

Får ta gårdagens inlägg idag hehe, hann inte uppdatera er helt enkelt. Vaknade vid tio tror jag, bestämde mig för att åka till väla och möta Sally där. Var nära på att köpa ett par nya träningsbyxor men ångrade mig ändå haha. Hängde med Sally hem och chillade lite med henne och Lois, sen tog jag tåget och bussen hem vid halv sju.
Skulle egentligen till Emma men det sket sig så var hemma istället och tog det lugnt.
 

Kvällsmys
2013-01-18 KL. 22:43:03 · KATEGORI: Every day

Godkväll på er finisar. Var och tränade vid fyra tiden och var hemma lite innan sju igen, köttade på ordentligt idag! I väntan på bussen hem höll jag ju nästan på att dö av kylan men ja, bor man i Sverige så får man ju tåla detta. Hatpåminusgrader. Satte i ricinolja i en timme och sedan väntade en härlig varm dusch.
Nu blir det en massa gg tittande tills jag somnar, hörs imorgon! ♥
 
 

Just orderd
2013-01-18 KL. 22:36:12 · KATEGORI: Every day

 

That's just the way it is, things will never be the same
2013-01-18 KL. 14:24:43 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, ska ta och börja tvätta lite nu sen ska jag åka till gymmet är planen. Sedan sist har jag hunnit hitta lite saker som jag vill beställa hem, en sak ska jag fixa senare ikväll i alla fall. 
Vet dock inte vad kvällens planer är men det får jag ta tag i senare ikväll helt enkelt, får ta och börja med tvätten nu och inte dra ut på tiden, så vi höres!
 

Friday in my heart
2013-01-18 KL. 11:06:27 · KATEGORI: Every day

Godmorgon på er alla, vaknade skönt vid tio tiden då jag är ledig idag igen, hur härligt är inte det?! Igår var skolan dryg som f*n, åkte till gymmet sen, 30min crosstrainer, 1h zumba + 1,5h träning av axlar och bieceps. Fattar ni hur död jag var efter totalt 3h på gymmet? 
Somnade rätt tidigt igår och fick sova ut idag, ska nog dra mig till gymmet idag också, ben/rumpa står på schemat. Annars har jag inte mycket mer just nu, så vi hörs senare, puss! ♥
 
 

Cupcakes
2013-01-18 KL. 10:43:59 · KATEGORI: Every day


170113
2013-01-17 KL. 10:24:40 · KATEGORI: Every day

Såg på denna härliga bloggen att man kan tävla om en DW klocka. Gå in och kolla nu!

Hej på er och ursäkta för den icke bloggningen igår men hade ingen tid eller ork. Skolan var lugn, hade 2,5h håla så åkte till väla med några tjejer från klassen och åt lunch där. Orkade inte träna igår heller plus att det skulle blivit lite stressigt då jag skulle träffa Josse vid halv åtta och vara på the tivoli vid åtta. Rätt kul att se alla coola uppsättningar/sminkningar faktiskt! 
 
Idag då, har haft idrott nu på morgonen och ska ha matte lektion nu, tränar direkt efter skolan så vi får höras mer ikväll då ska jag fixa lite bilder osv så checka in senare ikväll här igen. 
 

150113
2013-01-15 KL. 22:55:50 · KATEGORI: Every day

Godkväll allihopa, ligger med en vetekudde på magen ska snart ta och starta ett gg avsnitt och somna till det. (Tack gode gud för den som uppfann vetekudden ♥) Skola imorgon som vanligt och efteråt ska jag till gymmet för ett step pass och ben/rumpa köttning. 
 

If you never try you'll never know
2013-01-15 KL. 15:45:52 · KATEGORI: Every day

Goddagens på er. Har inte gjort så mycket sen sist, fixade lite sen gick jag ut och fotade lite, men märker att jag måste inskaffa mig ett nytt objektiv. Helst ett macro då när jag ska fota närbilder fokuserar den inte ordentligt.. 
Jaja hur som helst, ska nog dra till gymmet senare idag, men är inte helt 100 då jag har lite ont i magen men ja, lite dålig ursäkt men jag får se helt enkelt. 
 

Godmorgon ledighet!
2013-01-15 KL. 11:53:18 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, blev ingen uppdatering igår men hade fullt upp hela dagen. Skolan gick snabbt och sen hann jag hem snabbt innan jag tog bussen till gymmet. Löpband 30 min + iw pass 45 min. Fixade sedan en svenska uppgift och somnade tillslut vid två tiden. 
 
Vaknade imorse pigg och glad vid halv tio, sen dess har jag inte gjort så mycket. Farbrors fru och kusse Thea är här och små ungarna har bakat lite (med hjälp av oss) och jag ska även försöka fota lite ute i det fina snö vädret. Jätte fint ute faktiskt! Skulle nog träffa Emma i stan en stund också, ska höra med henne nu men vi hörs senare!
 

You'll be coming back for me one day
2013-01-13 KL. 19:20:04 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, har inte haft tid att blogga förrän nu men sånt händer. Vaknade lite innan tio och åt frukost. Sen vid elva kanske så åkte jag till gymmet med pappa och tränade lite. Blev dock inte mycket då vi inte hann och det värsta jag vet är att stressa på gymmet. 
Sen har jag varit hos min farbror under eftermiddagen och kom hem för ett tag sedan. Ska ta och kleta in lite ricinolja och sitta med det ett tag. Ska även fixa nästa veckas träningsschema och lite annat smått. Har inte mer vettigt att säga så vi hörs antagligen mer imorgon!
 

Svar på kommentar
2013-01-13 KL. 19:00:00 · KATEGORI: Q/A

Q: Hejhej :)
Jag har planer på att åka till Kreta till sommaren, har du några tips? Vilken stad ska man åka till? Hur är maten? Ska man hyra bil och utforska ön? Några fina stränder? Värmen? Tar tacksamt emot alla tips! Kramkram
A: Nu när jag var där i somras så bodde jag i en stad som heter Gerani, som ligger en bit utanför Chania och där var det jätte mysigt och även nära in till staden. Sen tycker jag verkligen att du ska hyra en bil och utforska ön, ett ställe du måste besöka är stranden Elafonissi. Det är verkligen den vackraste stranden på hela ön så åk dit! 
Sen kan jag även tipsa om ett ställe som heter Argios Nikolaos som ligger på östkusten och även Sitia som också ligger på östkusten. 
Maten är alltid lika god, men försök att hitta nån lokalbefolkning och hitta en restaurang som bara greker besöker, för på de restauranger finns riktig grekisk mat och man måste ju prova på deras mat. På sommaren är det alltid väldigt varmt, nu när vi var där blev det en värmebölja på nästan 45grader, så se till att ha solkräm hela tiden för det är jätte lätt att bränna sig.
Hoppas detta hjälpte lite och ha en skön resa i sommar, kram!
 
 
 
 
 
 

Do it for the "holy shit you got hot!"
2013-01-12 KL. 19:32:16 · KATEGORI: Every day

Godkväll på er, någon städning blev det inte idag men gick en på på 45 min / 3,5km med vovven. Väldigt uppfriskande faktiskt. Lite kallt dock men så länge man inte står still så går det! 
Imorgon måste jag faktiskt till gymmet, no excuses! Men annars har jag faktiskt inte mycket mer att skriva om, kvällen verkar vara helt död, skit tråkigt rätt ut sagt. Menmen, vad ska man göra? Tråkiga människor haha. 
 
Hörs senare eller imorgon! 
 
 

You make me feel good
2013-01-12 KL. 12:19:59 · KATEGORI: Every day

Godmorgon alla fina och hej till det vackra vädret! Vaknade lite innan tio och käkade frukost, har även fått i mig lite lunch som fick bli sista biten av pizzan. Hinner dock inte till gymmet idag för dom stänger tre och bussen dit drar ut på tiden osv. Men SKA faktiskt gå ut en runda, måste ju passa på när solen väl tittar fram. 
Tanken är även att jag ska städa rummet så det blir fint igen hehe.
 
Ikväll vet jag dock inte vad som händer, återstår väl att se helt enkelt. 
 
 

Someday
2013-01-11 KL. 20:47:54 · KATEGORI: Every day

Godkväll kära ni, efter skolan gick jag snabbt och kollade om tröjan var kvar men tyvärr var den inte det, men den skulle komma in snart igen. Var hemma vid fyra tiden och försökte ta nån bild på ootd men inga bilder blev bra alls. Min kamera börjar bli lite knäpp när det gäller fokusen. 
 
Nu under kvällen var jag och mamma och handlade lite frukt och köpte även med oss en pizza, myskväll står på schemat. Har precis gjort klart fruktsalladen så den står i kylen och när den är kall nog blir det fredags "godis"! 
Imorgon ska jag hinna en runda till gymmet men vad jag ska träna får jag se, kanske finns något roligt pass?
Vi hörs iaf, ha en bra fredagskväll! ♥
 
Btw, jag svarar på era kommentarer i samma inlägg nedanför er egna, så kolla gärna där så ser ni mitt svar till er!
 

Bekännelser
2013-01-11 KL. 10:23:33 · KATEGORI: Bekännelser

Nu förtiden är jag jätte noga med bilderna jag ska lägga ut på bloggen, kan inte lägga ut en ful suddig mobilbild utan det ska vara fina välfotograferade bilder.
 
Jag gillar inte att åka tåg själv, blir alltid rädd att något ska hända eller att jag råkat hoppa på fel tåg.
 
Jag är inte morgonpigg av mig, men brukar inte bli irriterad på morgonen även om jag är döds trött.
 
Innan jag började på lbs sökte jag först in på ett ridgymnasie, men ångrade mig och gjorde omval. Ville inte hålla på med hästar dag in och dag ut. 
 
Jag har aldrig åkt ambulans i hela mitt liv.
 
Kakor har alltid varit min svaghet haha, ända sen jag var liten har jag alltid älskat kakor.
 
När det gäller mat är jag väldigt, väldigt kräsen av mig.
 
Jag älskar verkligen att baka, men bakar oftast bara muffins och kärleksmumms för det är det jag kan bäst.
 
Jag tycker ljusa blusar/toppar/tröjor är finare än svarta och mörka. Men när det gäller byxor gillar jag bäst mörka. 
 
Om jag bara är hemma en hel dag blir jag mer sugen på sötsaker och mat hela tiden för jag oftast är uttråkad hemma.

Fredag ♥
2013-01-11 KL. 09:50:00 · KATEGORI: Every day

Godmorgon på er alla, hoppas ni sovit gott för det har jag. Råkade somna om efter alla mina alarm och vaknade tio minuter innan jag skulle gå till bussen, så fick ta den senare bussen men jag hann ändå i tid till skolan. 
Har digitalt skapande idag och även dubbellektion idag, så slutar nog runt tre tiden idag. Ska snabbt in på fröken ethel och kolla efter en tröja jag vill ha, hoppas den finns kvar!
 
Annars, igår gick skoldagen snabbt ändå, kom hem lite snabbt och åkte till gymmet för ett iw pass som var jobbigt som satan, tränade lite mage och rygg lite snabbt också sen var jag död. 
 
 

Wednesday 9th
2013-01-09 KL. 22:29:06 · KATEGORI: Every day

Ligger i sängen nyduschad och kollar en massa bloggar, letar lite insperation till lite mer bloggning. Ska fläta håret och sen lägga mig och läsa lite så jag kanske blir lite trött och inte är vaken halva natten. Vill gärna komma upp i tid och slippa stressa till bussen hehe. Mer än så har jag inte att babbla om faktiskt så god natt på er alla så hörs vi imorgon.
 

Love comes slow and it goes so fast
2013-01-09 KL. 19:58:28 · KATEGORI: Every day

Godkväll på er, har inte orkat blogga förrän nu men aja. Skoldagen flöt på bra idag, vår nya so/msk lärare verkar vara jätte snäll, fick sluta tjugo över två istället för fem, lyx. Var hemma vid tre tiden och somnade direkt i nästan två timmar. Herregud vad trött jag var. 
Har även världens träningsvärk i benen, kan knapp gå men ja känns bra ändå! Blev ingen träning idag men det var rätt skönt faktiskt. Imorgon blir det nog iw pass och lite löpband på det, låter härligt.
 
Annars då? Har inte gjort så mycket här hemma, ska snart gå ner och duscha och fixa mina naglar sen är denna kvällen över. Vi hörs! ♥
 

Finally found you
2013-01-08 KL. 16:13:06 · KATEGORI: Every day

Hejhopp igen, har piggnat till lite nu, och beslutat mig för att ta en tur in till stan en snabbis för att sola, annars lär jag väl bara gå ner till kylskåpet hela tiden och sukta efter en massa onyttigheter. Även om vi inte har något men måste sluta små äta hela tiden höhö. Så drog snabbt på mig myskläder och ska snart bege mig till bussen mot värmen!
Vi hörs, puss ♥
 
 

Shine brigh
2013-01-08 KL. 14:06:15 · KATEGORI: Every day

Goddagens på er alla, hoppas alla ni som hade skola idag komm upp i tid, det gjorde faktiskt jag. Tog ett tag men ville inte komma sent första dagen.
Hade media lektion idag men vi har nyss påbörjat en fotouppgift som gjorde att man fick gå hem och fota sina bilder om man ville. Så jag drog mig direkt från skolan till gymmet för att maffigt ben och rump pass som verkligen tog kål på mig. Redan nu känner jag av träningsvärken så det kan ju bli intressant att gå i alla trappor imorgon.
 
Så nu ligger jag helt död i sängen och försöker hålla mig vaken så jag kan somna i tid ikväll. Resten av kvällen/dagen har jag inget planerat, orkar verkligen inte röra mig någonstans mer idag haha. 
 

You and me together, nothing is better
2013-01-07 KL. 19:03:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, hoppas allt är bra med er idag. Vaknade vid elva fast jag satte larm, hur ska jag kunna gå upp kvart i sju imorgon?! Aja, var i stan vid halv tre och träffade Alice, hämtade mina kläder sen nyår och sen åkte jag och gymmade. Mage och rygg stod på schemat men tränade bara en timme så jag var så hungrig. Hade bara ätit frukost så att gymma klockan fyra utan mat, ja det var tröttsamt. Glömde såklart mina pengar hemma så får ta och sola imorgon efter skolan istället. 
Var hemma vid sex tiden och fick i mig lite käk och nu sitter jag här och tar det lugnt. Skola imorgon, ja vad mer kan man säga om det? 
 
P.S kolla in denna bloggen, hon har en tävling om iphoneskal. Var med ocg tävla du med!
Länk direkt till tävlingen
 


Sunday not so funday
2013-01-06 KL. 23:59:43 · KATEGORI: Every day

Halloj på er, sitter och ska se det sista avsnittet av gg s04, sen måste jag vänta på att sesong fem blir klar, men under tiden ska jag nog läsa en massa ut femtio nyanser av honom. 
Annarss, ja har inte gjort mycket idag faktiskt. Bara varit hemma och slappat, imorgon är jag ledig från skolan meddans vissa börjar igen imorgon och jag har redan planerat dagen. Har lite tvätt att ta hand om, ska även sola och gymma och hinna träffa Alice en snabbis. Så klockan är ställd på 9, ska försöka komma upp iaf innan tio så jag hinner med allt under tiden skolkortet fungerar på bussarna. Lite sparsam får man ju vara haha. 
 
Nej nu ska jag fortsätta mitt gg tittande och avsluta med lite läsning tills jag blir trött och somnar. Har tänkt så mycket de senaste nätterna när jag ska sova vilket gör att jag ligger vaken i evigheter och pratar med mig själv i mitt huvud. Så det är bättre att trötta ut mig själv innan jag bestämmer mig för att släcka ner och försöka sova. 
 

Man inser snabbt vilka som verkligen är falska vänner
2013-01-06 KL. 15:31:42 · KATEGORI: Every day

Under 2012s tid lärde vi nog alla känna en hel del folk. Man tror alltid det bästa om sina vänner då man inte vill tro illa om dem. Men det kommer en tid då man faktiskt inser vilka som är falska vänner och vilka som alltid kommer ställa upp för dig, oavsätt vad. 
Det kan vara en vän du verkligen inte ville förlora men förlora hellre den personen som är fake mot dig och ha kvar dina äkta vänner.
 
Jag själv har nu insett vilka människor jag ska stänga ute, vill dom mig något så vet dom var dom kan nå mig. Det är inte det roligaste att inse att vissa inte bryr sig, totalt ignorerar en men jag behöver inga såna "vänner". Man kan bli ledsen och sårad då man förväntar sig mer från vissa, men man kan inte ändra på någon annans personlighet. 
 
 
Jag tänker istället ta vara på mina riktiga vänner, visa för dem hur mycker jag bryr mig om dom och spendera all min tid med personer som bryr sig lika mycket om mig som jag gör för dom. Så jag tänker inte slösa tid detta året på falska vänner, nejnej. 
Strunta i folk som bara finns för dig när du själv hör av dig till dom, äkta vänskap kommer från båda håll. 

I only miss you when I'm dreaming
2013-01-05 KL. 13:27:12 · KATEGORI: Every day

Goddagens på er alla, jag har faktiskt sovit rätt gott inatt och vaknade runt kvart över tio idag. Har suttit och kollat lite kläder osv, kan behöva lite nytt och fint i min garderob men samtidigt vill jag spara mina pengar. Dagens i-landsproblem haha. Annars då, sitter med ricin olja som jag strax ska duscha av. 
Har världens träningsvärk i benen idag då jag köttade ben/rumpa igår men härligt är det. Idag vilar jag då gymmet stänger tre på lördagar så vill inte stressa dit med bussar osv. Går nog en pw runda ikväll dock för att inte ligga och slappa hela dagen.
 
Annars händer nog inte mycket idag, men vi hörs senare! 
 

You might feel worthless to one person but you are priceless to another
2013-01-03 KL. 21:21:00 · KATEGORI: Every day

Godkväll på er, ligger och myser i min mysfilt och tråkar, var och tränade i lite mer än 1h, feels good to be back! Men jävlar vad jag har tappat en massa, trött som fasen var jag efter ett ändå rätt lugnt "igångsättnings" pass. Imorgon är tanken att komma upp någorlunda i tid och dra till gymmet innan tolv/vid tolv så jag inte sover bort dagarna. 
 
Är lite hungrig efter träningen så får gå ner och hitta något litet käk, men vi hörs imorgon! ♥
 
Fick dessa godbitarna av min käraste Emelie, tack bästa ♥

Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor
2013-01-03 KL. 12:52:14 · KATEGORI: Every day

2013, be awesome

3e januari
2013-01-03 KL. 12:43:00 · KATEGORI: Every day

Godmorgon allihopa, vaknade faktiskt bara för en halvtimme sen vilket är rätt sjukt då jag inte brukar kunna sova så här länge. Har en del jag vill hinna med att göra men får se vad som blir av idag. VIll iallafall hinna med att träna, det är en sak säker! 
Har så ont i mitt finger, tror jag har en spink eller nåt men får inte bort den, ajj! 
 

Sometimes things doesn't always turn out the way we wish they would
2013-01-02 KL. 21:06:12 · KATEGORI: Every day

Goddagens på er alla, somnade inte förrän vid tre tiden i natt då jag fastnade vid en massa roliga videosar med Anna Ellenor haha! Kom ändå upp i tid och var i stan vid ett och mötte Emelie. Köpte oss en dricka på eh och gick en runda och snackade lite. Sen fotade vi faktiskt en massa, lite nytt till det nya året hehe. 
 
Imorgon kör jag igång med min träning igen och ska försöka att träna så ofta jag hinner för kan kan man alltid. Och jag har faktiskt saknat gymmet men samtidigt har det varit skönt att inte haft några måsten på mig att
 

I need a hero who will come and sweep me off my feet
2013-01-01 KL. 22:50:40 · KATEGORI: Every day

Godkväll allihopa, vaknade vid halv tolv kanske idag och var hos mormor och morfar och åt middag vid halv ett och sen dess har jag inte gjort ett piss. Kollat på tv och degat vid datan kan sumera resten utav min dag och nu ligger jag under min härliga filt + täcke och ska kolla lite gg avsnitt i hopp om att bli lite trött. 
 
Imorgon ska jag träffa min älskade Emelie som jag inte träffat på mer än en vecka, vi har redan en massa planer vi ska göra imorgon så vad det är får ni veta imorgon. 
Hörs! ♥
 

nyårsfirande
2013-01-01 KL. 20:13:00 · KATEGORI: Every day

  
 
 

2013!
2013-01-01 KL. 20:05:18 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla och gott nytt år på er! Hoppas ni alla hade en rolig kväll/natt igår för det hade jag! Började med att jag, Julia och Felicia var hemma hos Alice och gjorde oss iordning där. Efter en massa krångligheter med tiden så var vi i Ä-holm hos Elin och firande med en massa härliga människor. Kände igen en massa ansikten och en del var nya men kul hade vi alla. 
Tog tåget därifrån lite innan två och mötte Sally och Lois på knutan, var hemma sen igen vid tre tiden och somnade så gott så det finns inte. 
 
 
Halvkassa mobilbilder från gårdagens outfit.