Today's
2013-03-30 KL. 19:16:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er och förlåt för sen update men har inte varit vid datorn förrän nu. Kollade på en massa georgie shore avsnitt imorse, sen vid tre tiden var jag ute och sprang en runda med mammi - 5,6km på 45min. Snacka om att jag var helt slut sen asså! 
Tog en härlig dusch efteråt och har käkat lite god mat nyss, ska kanske ta och träffa Becca en stund sen får se helt enkelt. 
 

Say what you need to say
2013-03-29 KL. 17:21:06 · KATEGORI: Every day

Hej bloggen och alla ni andra, stressen igår innan gymmet kunde jag dock skippat men körde zumba i 1h sen ben/rumpa i 50min, feels good! Annars låg jag mest och kollade på en gammal film med lite vindruvor som snacks tills jag somnade.
 
Imorse vaknade jag vid tio tiden, gjorde pankakor till frukost sen har jag inte gjort så mycket som är värt att skriva här, blir filmmys med familjen ikväll. Love ♥
 

Erbjudande just nu
2013-03-29 KL. 14:36:01 · KATEGORI: Tips

♥ Om du anger rabattkoden SPRING på Bubbleroom får du just nu fri frakt (t o m 20/4)
 
En fav från bubbleroom, finns här

Fun is good
2013-03-28 KL. 11:29:30 · KATEGORI: Every day

Hej på er finisar, hoppas allt är bra med er. Själv vaknade jag upp från världens konstigaste dröm, väldigt obehagligt faktiskt. Drömmer så knäppa drömmar nu den senaste tiden. Vaknar några gånger under natten och somnar om igen.
Nog om mina drömmar, har inga specifika dagsplaner, men ikväll ska jag på zumba och ta mig an ett ben/rump pass. Har dock lite egna planer som jag strax borde ta tag i men dem får ni inte veta nu.
 
Ha en fortsatt bra torsdag, vi hörs!
 
 

Tips / Members.com
2013-03-27 KL. 21:57:00 · KATEGORI: Tips

Måste tipsa er om sidan Members.com, där kommer upp en massa bra erbjudanden och rabatter på märkeskläder osv. Man måste dock vara medlem där och det tar ett tag innan man blir godkänd där, men om ni vill bli medlemar så lämna bara din e-post adress i en kommentar så bjuder jag in dig och då får du får även 50 kr att handla för om du blir medlem genom mig, härligt va? 
 

21:00
2013-03-27 KL. 21:01:32 · KATEGORI: Every day

Var framme på emporia vid två tiden och gick i en massa butiker men köpte inget, ska dock till väla på fredag så får se om jag köper nåt där istället. Hade iaf en rolig dag med Ebba och Julia, sen lite innan fem åkte jag hem med mamma och sen dess har jag inte gjort så mycket vettigt. 
 
Ska kolla efter lite inspo till bloggen och fixa lite roligt här, för inte ens jag hade tyckt denna blogg var rolig att läsa just nu.. 

Uncover
2013-03-27 KL. 11:52:26 · KATEGORI: Every day

Godmorgon på er alla, jag var vaken redan vid tio tiden och har käkat lite frulle. Ska strax göra v mig och sen möta upp Julia och Ebba i stan vid ett för att sen åka ner till emporia. 
Har även världens träningsvärk i ryggen, det är sjukt för jag brukar inte få det i vanligt fall. Bra träningspass igår! 
 
Ska inte babbla på en massa utan börja göra mig iordning så jag slipper stressa, puss ♥
 

Tisdags inlägget
2013-03-27 KL. 11:14:16 · KATEGORI: Every day

Hej på er, glömde totalt bort att blogga igår så gör det idag. Igår (tisdag), vänta, vafasen gjorde jag igår? Visst ja, åkte och tränade. Köttade rygg och mage som gick super bra! Efter träningen åkte jag in till stan för att sola en stund. Kom hem lite innan fyra, sen stack jag och köpte hårfärg för att förbättra den gamla. 
(Har ju totalt glömt bort att säga det men jag tonade mitt hår för kanske 3-4 veckor sen, brunt och ja är hel nöjd!)
Sis fixade mitt hår och det blev super, saknar inte min blonda hårfärg alls, wiho! Mot kvällen kollade jag film med min syster och vid halv ett somnade jag sött..
 

250313
2013-03-25 KL. 21:48:00 · KATEGORI: Every day

Hejsan, blev lite städning idag och sen drog jag jag till gymmet vid fem tiden. Dock lite besviken på zymba passet, går nog hellre på torsdags passet då det är roligare och bättre låtar. Sen fast att jag trodde jag skulle dö köttade jag sönder på iw passet, men tro mig jag var död efteråt. 
Har käkat lite och myst ner mig under täcket, ska ta och sätta igång nån mysfilm strax och bara ta det lugnt. 
Vi hörs finisar, puss ♥
 
 

Godmorning monday
2013-03-25 KL. 10:26:44 · KATEGORI: Every day

Hej på er, hoppas allt är bra med er, själv vaknade jag upp nästan helt pigg vid sju imorse, lixom va? Tillslut lyckades jag somna om och vakna halv tio som är mer okej än sju.
Skulle vara så flitig och göra scones till frukost, men nä den planen förstördes när jag häller upp mjöl och ser en sån skalbagge (mjölbagge) FETT ÄCKLIGT! Så min frukost fick bli en liten yoghurt från activia, usch vad äcklad jag är. Hoppas iaf ni får en bättre frukostmorgon än jag..
 
Annars då, solen skiner men ändå har jag inga specifika planer än, ska träna ikväll iaf. Zumba och iw pass tror jag. Så vi hörs senare, blog you later!
 

We are a secret, can't be exposed
2013-03-24 KL. 21:26:00 · KATEGORI: Every day

Har kommit halvvägs med städningen iaf, bättre än inget måste jag säga! Hej förresten! Rätt seg söndag, har inte fått så mycket gjort idag. Ätit en del onyttigheter får jag väl erkänna. 
 
Nu ligger jag i sängen och ska strax sätta igång 17 again, dregla lite över Zac och även deppa lite över att kärlek suger balle och att jag kommer vara singel resten utav mitt liv. #deppmodesöndag 
 
 

Chill-out sunday
2013-03-24 KL. 16:32:22 · KATEGORI: Every day

Vaknade vid halv elva tiden imorse, utvilad och pigg. Idag har jag inga större planer för dagen, tanken är att jag ska städa på rummet men ja, vi får se hur det blir haha! Annars har jag lite tvätt att ta tag i och efter det är detta en kravlös söndag. Lite ansiktsmask och mys låter som en bra idé tycker jag. 
 
Vi hörs ♥
 

Jag... / Confessions
2013-03-24 KL. 12:08:19 · KATEGORI: Bekännelser

..älskar ljusa kläder, speciellt färgerna vit, beige och ljusrosa. Love. 
..drömmer alltid jätte konstiga drömmar, kan vakna upp på morgonen och tänka "vafan drömde jag inatt?!"
..är beroende att läsa bloggar.
..kan verkligen inte sova länge, oavsätt om jag somnade sent så vaknar jag senast halv tolv.
..är jätte dålig på matte.
..tycker det är tråkigt att blogga ibland.  
 
 

Last friday night
2013-03-23 KL. 21:18:46 · KATEGORI: Every day

Gårdagens kväll bestod utav mina härliga tjejer och lite krök på det. Kul hade vi garanterat iaf och jag fick en grym start på detta lovet. Var hemma vid två tiden och somnade nästan direkt.
 
Vaknade vid tio tiden idag, käkade lite frukost och sen åkte jag iväg med mamma lite överallt, var hemma igen vid två tiden för lite käk, sen tog jag bussen in till stan och mötte upp Alice för en god men även nyttig fika. Sen dess har jag faktiskt inte gjort så värst mycket, rätt skönt om jag får säga det själv.
Nu ska jag inte skriva en massa bara för att så ni får ha en bra lördags kväll allihopa. ♥
 

New in ☆
2013-03-22 KL. 17:47:48 · KATEGORI: Every day


Efterlängtade lov!
2013-03-22 KL. 16:30:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, hoppas allt är bra med er idag, det är fredag, en veckas lov är här och det är så behövligt! Skoldagen idag flöt på som vanligt. Efter skolan gick jag och Emelie i stan lite, köpte två saker som jag visar sen. Tog bussen hem vid halv tre och somnade en stund på soffan. Standard. 
 
Men vi hörs lite senare, puss ♥ 
 

Beautiful white / Inspo
2013-03-22 KL. 09:57:53 · KATEGORI: Inspo


Not everyone will be worth your time
2013-03-21 KL. 22:29:32 · KATEGORI: Every day

God kväll allihopa, lite sen update idag men bättre det än ingen. Idag hade vi simning på idrotten, inte min favorit om vi ska säga så men det gick bra ändå, sedan rullade dagen på med vanliga torsdags lektioner.
Efter skolan åkte jag direkt till gymmet - eller ja så var tanken. Tog bussen och tryckte stopp och bussen stannade, men där satt jag i min egna värld och lyssnade på musik vilket resulterade att jag glömde hoppa av haha! Så helt enkelt hoppa av på ramlösa och åka tillbaka igen, blev ett härligt zumba pass idag och lite löpband.
 
Kommer hem och då börjar min syster göra knäckkakor (to die for!) Men har stått emot och inte tagit en enda, framsteg på beachbody kosten! Haha så töntig jag låter. Anyway, ligger i sängen och hade tänkt nanna strax så vi höres imorgon ♥
 

Pause the memories
2013-03-20 KL. 18:09:52 · KATEGORI: Every day

Priset till världens sämsta bloggare gå till.... Mig! Haha skämt o sido, hej förresten!
NP i måndags gick bättre än väntat faktiskt och vi blev klara tidigare vilket var skönt. Gymmade senare med pappa mot kvällen, körde rygg och mage.
 
Igår var en så lugn skoldag, fick veta att vår lärare var borta så jag var hemma redan vid tio tiden igen. Somnade till och från några gånger på soffan vilket var väl behövligt. Jag behöver lov nu! Åkte till gymmet vid åtta tiden med papps och köttade ben och rumpa vilket jag har fått sota för idag. Vilken träningsvärk! Skoldagen idag har gått snabbt, var hemma runt tre tiden. Jag har även fixat och trixat en massa med en ny design som jag ska försöka få klar innan veckans slut, lite nytt och fint är alltid bra.
 

180313 - Monday
2013-03-18 KL. 11:02:56 · KATEGORI: Every day

Godmorgon allihopa, har varit uppe sen nio tiden. Käkade frukost och gjort v mig, ska ta och öva lite på mitt tal nu, sen käka lunch innan jag tar bussen tio över tolv till skolan och nationella prov. 
Sen åker jag direkt till gymmet efter skolan, härligt! Kommer dock inte kunna uppdatera så bra idag, så vi hörs senare ikväll, puss ♥
 

ootd: KOFTA odd molly / BYXOR zara /  hunter stövlar

Start now
2013-03-17 KL. 22:04:18 · KATEGORI: Every day

Klockan tio på kvällen sitter jag och gör klart mitt tal som jag bara total hatar. Känner mig egentligen inte nöjd men får göra det bästa utav situationen helt enkelt. Med hjälp utav lite awesome musik så ska jag fan ta mig bli klart med detta innan tolv inatt! Tur jag inte börjar förrän 13 imorgon, pigg & glad!
 
Sen för den delen ska jag ta tag i träningen denna veckan och även kosten. Sommarlovet är om bara 79 dagar och jag har ingen beach body alls, kul känsla va? Inte alls, men jag får skylla mig själv, jag satte som nyårslöfte att sluta äta onyttigt men det gick inte alls bra. Men nu har jag några grymma inspo bilder i mobilen som förhoppningsvis kan hjälpa mig på traven.
 
Sorry för så deppiga/irriterande inlägg men det är söndag och jag har nationella imorgon = ingen bra dag att vara glad på. Nya tag imorgon! 
 

Sunday ain't no funday
2013-03-17 KL. 16:08:17 · KATEGORI: Every day

Hello darlings (haha skoja!) Sitter och försöker trixa det sista med mitt tal men jag är bara så sjukt trött på det atm så jag får ta en paus från pluggandet. Tog en fika med familjen innan, gotte. Annars är denna söndagen inte så värst rolig men ska försöka hitta nåt kul att skriva om.
 
Note to myself; börja ät ordentligt om du vill gå i bikini i sommar, puss ♥
 
 

Lördag #2
2013-03-16 KL. 17:44:45 · KATEGORI: Every day

Hej igen everybody, har faktiskt skrivit mer än 2/3 utav mitt tal, ändrat en massa och fixat så det ska bli så bra så möjligt. Ska bli skönt att få detta överstökat på måndag. Tog mig en powernap en timme kanske, om ens det vilket var super skönt.
Fick ett sms utav Emma ifall vi ska ta en myskväll tillsammans med Julia ikväll så ska bara få tag i min mor och bestämma lite med henne sen lär min lördag kväll vara räddad, sweet ♥
 
 

Fredag 15 mars / Lördag 16 mars
2013-03-16 KL. 12:48:57 · KATEGORI: Every day

Hej på er finisar, hade verkligen ingen tid igår till att blogga något, skolan 9-12 sen stack jag upp till olympia och hälsade på några tjejer från min gamla klass som går där. Tiden tickade iväg och jag var inte hemma förrän vid tre tiden. Käka sen lunch och duscha. Tog bussen mot rydebäck och mötte upp girlsen, käkade pizza och hamburgare sen började vi göra oss iordning och sen vidare mot festligheter på tivoli. 
 
Idag då, ingen rolig helg väntar tyvärr nog. Måste göra klart mitt tal och öva in det tills på måndag. Försöker även fixa till en design som jag trixar lite med och försöker få den på mitt vis, vi får se hur det blir. 
 
fredag morgon i bild

Only know you love her when you let her go
2013-03-14 KL. 22:02:52 · KATEGORI: Every day

Det här med att skriva tal är ju inte riktigt min grej, så meddans resten av familjen kollar film där nere sitter jag här med en skål chips och har fått en total blackout på vad jag kan skriva för att få talet så bra så möjligt.
Det som gjorde min dag idag var att min kofta redan kommit annars har denna dagen bara varit allmänt seg faktiskt. 
Känner mig super rastlös också, har inte tränat sen söndags och ätit ordentligt har jag inte heller gjort.. Bantnings vecka nästa vecka, japp! Annars lär jag rulla fram på stranden i sommar i en fet onepiece haha. 
 
Imorgon blir det skola igen oavsätt vad, lappen om NP talet ska vara inlämnat imrn så ja, så är det. Nej, nu när vi väl kom in på ämnet så får jag väl fortsätta med mitt tal. Blogg you latero!
 

What the hell happened between us?
2013-03-14 KL. 15:47:12 · KATEGORI: Every day

Tjenixen på er igen, mår lite bättre nu än imorse vilket är skönt. Har bara kollat på tv och vilat mig hela dagen, och nu sitter jag vid datan och kollar runder efter ideér till en ny design. Har tröttnat lite på denna men får se vad jag gör helt enkelt. 
Skulle mest bara checka in här lite och säga hej, så vi hörs senare. Puss ♥

New in / Ajlajk
2013-03-14 KL. 13:42:35 · KATEGORI: New in

Har glömt bort att visa tröjan jag köpte för ett tag sen på fröken ethel, bättre sent än aldrig!
 
 

Torsdag 14 mars
2013-03-14 KL. 08:48:09 · KATEGORI:

Hej på er alla, allt bra med er hoppas jag. Är hemma från skolan idag, mådde inte så bra i morse så får ta och vila mig lite idag. Missar dock zumban ikväll, aja sånt blir det ibland.

Vi hörs lite senare när jag har mer att berätta, ha det bra!


❥Snart i min garderob
2013-03-13 KL. 12:52:07 · KATEGORI: New in

Denna skönheten borde ligga i min brevlåda innom några dagar, kärlek! ♥

Wanted for training
2013-03-13 KL. 10:54:23 · KATEGORI: Wanted


Scream and shout
2013-03-13 KL. 08:52:42 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, hoppas allt är bra med er alla. Hade jätte trevligt i söndags med Nilla, alltid lika roligt med henne. I måndags var det skola som vanligt, soligt men iskallt och igår filmade vi mestadels på media lektionen till vår kortfilm.
Imorse vaknar jag och ska gå upp för att stänga av mitt alarm, kollar ut genom fönstret och vad ser jag då, jo en jäkla massa snö?! Inte okej alls så det var kaos i trafiken men hann i tid ändå. Lång dag i skolan idag, ska även försöka fixa nåt ärende innan jag slutar så blir det super. 
Måste även gymma idag, slappat i två dagar nu och ätit onyttigt, inte okej! 
 
Men vi hörs senare, puss ♥
 

Life changes, bestfriends don't
2013-03-10 KL. 15:36:45 · KATEGORI: Every day

Hello bloggen, gjorde inte mycket mer igår sen sist mer än att göra v mig, tog bussen in till stan och mötte upp Rebecca och Matilda. Tog sen tåget till åstorp, Josse och Emelie körde oss hem till E och sen hade vi tjejmys med en massa snack, pizza & godiskräng och kollade mello. Var sen hemma lite innan elva tiden och var dödstrött.
 
Idag då, söndag. Var redan på gymmet vid sjugo i tio, körde rygg/mage och köttade på. Har sen dess bara varit hemma och tagit det lugnt. Tagit en powernap och håller just nu på att tvätta, duktigt!
Vid fem tiden kommer Nilla och hämtar mig så ska vi iväg på en roadtripp och ha en massa kul. Som jag saknat dig! ♥
 
Vi höres senare, puss
 

090313
2013-03-09 KL. 12:04:06 · KATEGORI: Every day

Hej på er och hoppas allt är bra med er alla. Igår flöt skoldagen på som vanligt, slutade tolv och var hemma lite innan ett. Åkte och köpte hårfärg (japp, goodbye blondie!) Blev lite mörkare än vad jag väntade mig, men det är bara en toning så färgen kommer gå ur och bli ljusare senare ändå. Annars är jag nörd med resultatet, en bra förändring faktiskt.
Käkade middag hos min mormor och morfar på kvällen då min morfar fyllde år, sen när vi kom hem var jag helt döds trött och somnade redan innan elva!
 
Vaknade halv tio idag och gjorde en underbart god frukost- chokladpankakor och kesella. Super gott! Sen dess har jag bara kollat på tv och målat naglarna, ikväll ska jag till Emelie med några tjejer i klassen för en girly night, men vi får höras innan dess, ha det bra! ♥
 

Yes, sometimes we actually do screw up
2013-03-07 KL. 10:38:57 · KATEGORI: Every day

Hej på er, torsdag redan och alla dagar går så sjukt fort nu. Har haft idrottslektion, dock bara teori och snart börjar matten. Sticker direkt till gymmet efter skolan idag så jag kommer troligtvis inte hinna uppdatera förrän ikväll. Blir ett zumba pass och ska nog köra ben/rumpa också, får se iaf.
 
Igår sket jag i gymmet, orkade inte ta bussen och sen behövde jag handla äpplemos till min gröt som jag käkade imorse. Kunde tagit bussen till maxi men cyklade dit istället, guldstjärna till mig! Köpte vad jag behövde och cyklade hem, as jobbigt dock. 
Vi höres later, puss ♥
 

Summer inspo ✩
2013-03-07 KL. 10:30:37 · KATEGORI: Every day


Tomorrow is a new day with no mistakes in it yet
2013-03-06 KL. 16:56:00 · KATEGORI: Every day

Ännu en härlig dag med fint väder, vilket får en på lite bättre humör. Förresten, hej! Skolan idag gick fort, en okej dag faktiskt. Fick sluta tidigare från samhälle lektionen så var hemma redan vid kvart i fyra tiden- skönt!
Ska träna idag någon gång, väntar mest bara på att pappa ska komma hem och bestämma sig om han ska träna eller ej, annars får jag skynda mig och ta bussen helt enkelt.

Har inte mer att berätta just nu så vi höres, blog you later!

Tisdag 5 mars
2013-03-05 KL. 10:57:59 · KATEGORI: Every day

Hejsan allihopa! Träningen igår gick inte superbra, var inte alls taggad på iw passet vilket gjorde att jag inte körde fullt ut. Men en dålig träning är bättre än ingen träning alls, plus att jag var tvungen att träna efter att ha krängt choklad igår. Skyldig. 
Tisdag idag, väldigt seg dag. Har resurstid just nu så passar på att checka in här lite. Jobbar med en kortfilm på media, sisådär kul faktiskt. Vet heller inte om jag ska träna idag, får se vad jag känner för. Vill inte att gymmet ska bli ett tråkigt måste. Det ska vara en kul grej. 
 
Nu känner jag att jag mest bara babblar en massa, så vi hörs när vi hörs! ♥
 
 
Oj vad detta ser lockande ut just nu..

6 things
2013-03-04 KL. 18:00:00 · KATEGORI: Bekännelser

 Jag tycker det är skönt att bara vara hemma vissa dagar och bara ta det lugnt.
Det värsta jag vet är att kasta mat när jag äter hemma hos andra. Känns så taskigt.
Jag tycker det är kul att träna på gym, måste bara få bättre matvanor sen kommer det fina resulat!
När jag börjar lyssna på nya låtar lyssnar jag sönder dom i typ en vecka.
Jag har sjuk beslutsamhet om jag vill/vågar färga mitt hår ljusbrunt/mörkblond. Är rädd att det ska bli fult.
Sitter just nu och kollar på ett fakta program för jag orkar inte byta kanal.

Hello sunny monday!
2013-03-04 KL. 16:42:11 · KATEGORI: Every day

Vilket härligt väder det bjuds på idag, äntligen känner man att våren är på g!
Måndag idag, ingen dag som stör mig så mycket, sovmorgon och enbart två lektioner under dagen så det är en lugn dag för mig.
Kom hem vid kvart i fyra och ska inte göra så mycket nu, min farbror hämtar mig senare ikväll så jag får skjuts till gymmet. IW pass idag som vanligt, ja måndagar är alltid detsamma för mig. Har lite saker jag ska fixa sen när jag kommer hem från gymmet med hjälp utav mamma också. Men vi hörs, puss ♥
 

My weekend
2013-03-04 KL. 16:36:28 · KATEGORI: Every day

Kan ju börja med att säga ursäkta för att jag är världens sämsta bloggare, men men.. Hej på er! Blev lite kass update nu under helgen men så blir det ibland.
Efter skolan i fredags gick jag till fröken ethel och köpte en ny tröja som jag velat ha ett tag nu, visar er senare! Sen gjorde jag inte så mycket under kvällen, kollade på en jäkla massa geordie shore avsnitt på mtv tills jag somnade.
 
I lördags var på gymmet lite innan tolv och köttare rygg/mage i 1,5h - så död jag var efteråt. Att dricka celcius innan träningen hjälper så sjukt mycket måste jag säga. Man piggnar till ordentligt.
Mot kvällen åkte jag till Emma, käkade god mat och kollade på Hunger Games som jag inte sett innan, sov där och fick skjuts hem vid halv tolv.
Och igår gjorde jag inte alls mycket, var ute och lekte med lillasyster och passade henne ett tag.
 
 

Remember it, think of it, explore it
2013-03-01 KL. 11:02:10 · KATEGORI: Every day

Hej på er allihopa och vilket glatt humör jag är på idag! Solen skiner och jag gick med skinnjacka och solglasögon imorse och stekte i solljuset. Började nio och har media och ska välja en film att göra en trailer utav så jag ska kolla igenom en film ifall jag ska ha den eller inte. Soft va? 
Igår tränade jag direkt efter skolan, började med steppmaskinen i 10 min, sen köttade jag ben/rumpa och efter det blev det zumba i en timme. Gick dock inte så bra, var döds hungrig och kunde inte koncentrera mig ordentligt men jag körde på ändå.
 
Idag slutar jag nog halv ett kanske, så jag hör av mig när jag är hemma, puss! ♥
 

Denna snyggingen fyller år idag, grattis Justin!