@ school
2013-08-29 KL. 12:31:01 · KATEGORI: Every day

Hej på er, sitter just nu i skolan och ska ha naturvetenskap strax. Efter det har vi historia och slutar sen halv fem. Ååh.. Aja, måste plugga matte när jag kommer hem så jag inte ligger back imorgon när vi ska börja med nya saker. Har mitt godis hehe så då klarar jag mig! 
Händer dock inte så mycket idag ändå, sitter och är allmänt trött med Matilda så vi skrattar åt allt just nu haha. Vi hörs senare ♥
 
 

-
2013-08-28 KL. 22:26:34 · KATEGORI: Life of


För mycket
2013-08-28 KL. 16:38:08 · KATEGORI: Every day

Om ni bara visste vilket bombnedslag mitt rum är, måste verkligen städa för det är saker överallt och jag börjar få lite panik över det haha! Måste också plugga lite matte, men tar nog det imorgon för jag är inte alls på humör för det idag. Sen ska jag också lämna cv i hopp om att få ett jobb så jag kan tjäna lite extra pengar då det verkligen behövs, ååh panik!!

En sån bra dag helt enkelt
2013-08-27 KL. 20:47:24 · KATEGORI: Every day

Hej på er, fastän att jag vaknade exakt tio minuter innan jag skulle gå till bussen hann jag som tur är med den ändå. Lite stressigt men jag lyckades! Hade matte i 2h och det gick rätt bra faktiskt, för att vara jag och matte är detta super haha. Sen hade vi bara en liten kort genomgång i naturkunskap innan vi sen fick sluta och då gick jag hem till Becca.
Vi traskade vidare till gröningen och satt uppe på muren ett tag innan vi åkte till väla för jag skulle klippa mig vilket var väl behövligt. Nästan ett år sen sist! Sen gick vi bara ett litet tag på väla innan vi tog bussen till Becca igen där jag sen hämtade mina saker och åkte vidare hem. Ska snart fortsätta kolla på filmen jag startade igår, men ska nog platta håret lite först, det är aningen för krylligt haha! 
 
 

Om det bara var så enkelt
2013-08-26 KL. 22:03:40 · KATEGORI: Every day

Hola amigos (ja jag tycker om att säga det) slutade lite innan halv fem och mötte upp Becca ett tag innan jag tog bussen hem vid fem. Sen dess har jag inte gjort så värst mycket mer än att äta och duscha. Ska leta upp en film nu och kolla på den innan jag ska sova, vi hörs imorgon!
 
Haha kan tillägga att jag började skriva detta inlägget vid sju tiden men har inte orkat skriva klart det förrän nu! 
 
 

Måndag
2013-08-26 KL. 14:52:04 · KATEGORI: Every day

 
Hej på er, passar på att skriva ett inlägg innan vi börjar historia lektionen. Typ snälla döda mig, historia?! Aja, började med engelska i tre timmar vilket inte var det roligaste men ja, får väl tåla det. Har precis avslutat svenska lektionen och efter skolan ska jag nog träffa Becca ett litet tag eftersom vi inte har träffats på ett tag. Sen blir det bara en lugn kväll hemma, eftersom jag fortfarande är sjuk kan jag ju inte träna så får nog hoppa det några dagar nu. Buhu, älskade träning ♥
 
 
Min frulle imorse, nyttigt och gott!
Lättkvarg med funlight, proviva, grova mackor med kalkon och gurka, mumma!

En bättre söndag
2013-08-25 KL. 20:44:03 · KATEGORI: Every day

Godkväll bloggen, sitter just nu och äter lite frozen yoghurt (en sån yollibox, jätte gott!) Har inte gjort så värst mycket idag, bara vilat upp mig så jag kan bli helt frisk och börja träna igen haha. Tvättade min farbrors motorcykel också, tjänade lite pengar så det är ju aldrig fel. Var där ett tag sen och pratade lite innan jag cyklade hem igen, har duschat och käkat lite och nu ska jag sätta igång en film för att sen sova.
Skola imorgon och vi börjar med våra lektioner imorgon med så behöver vara lite pigg för det, går till halv fem tyvärr nog så vi får höras imorgon efter det antagligen, puss!
 
 

5
2013-08-24 KL. 23:57:00 · KATEGORI: Bekännelser

Jag har totalt förälskat mig i låten stay med Rihanna, bästa just nu ♥ Rösten, innehållet och hela låten är bara så grymt bra gjort, spelas hela tiden i lurarna.
Jag tycker om svartvita bilder, redigerar oftast med svartvit bara för det blir finast så. 
Jag ska verkligen förbättra mig på att ta bilder med systemkameran istället för bara tråkiga mobilbilder. En blogg blir tio gånger bättre med ordentliga bilder!
Oftast på helgerna bestämmer jag mig för att städa mitt rum, 99,5% av alla de gångerna gör jag allt utom att städa. 
När jag inte tränar har jag svårare att hålla mig till en bra och strikt kost, jag behöver både träningen och kosten på samma dag haha. Det låter knäppt men det känns bättre när man tränar också. 

Outfit till höst
2013-08-24 KL. 20:50:18 · KATEGORI: Wanted

Detta tackar jag inte nej till att ha på mig till höst, dör så snyggt!
 

Movie time
2013-08-24 KL. 13:01:29 · KATEGORI: Every day

Godeftermiddag allihopa, somnade rätt tidigt igår men vaknade några gånger under natten pga min hosta. Annars sov jag faktiskt rätt skönt och vaknade halv tio, åt frukost och passade min lillasyster ett tag. Har också duschat vilket alltid är lika skönt när man är sjuk haha.
Nu sitter jag bara och kollar på film, eller jag ska snart sätta igång filmen igen så fort jag får ut en stor äcklig fluga från mitt rum = mission impossible men jag ska lyckas haha! Får helt enkelt se vad som händer under dagen beroende på om jag mår bättre senare, så ja det återstår bara att se. 
 
Kan berätta nu att jag lyckades döda flugan, den lättnaden!
 
Lite fika snacks till filmen måste man ju ha!

23.08.2013
2013-08-23 KL. 20:05:00 · KATEGORI: Every day

Hola amigos! Åkte och handlade med mamma ett tag och sen kom mormor och morfar hem till oss för en fika. Somnade dock ett tag på soffan haha. (riktig standard för mig) Skulle som sagt fota mina nya kläder men såklart var kameran urladdad så det fixar jag imorgon! 
Annars har jag mest bara tagit det lugnt, hostat som jag vet inte vilket är väldigt trevligt.. Tagit en massa halstabletter och nån ipren. Suttit med huvudet under varmt vatten vilket förvånadsvärt fungerade mot hostan haha, knäppt men sant. Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik och ska snart fortsätta med min film, så vi hörs mer imorgon. 
 
 Oj vad mörk mitt hår var i våras! 

Sjuk..
2013-08-23 KL. 10:42:10 · KATEGORI: Every day

Goddagens alla, hoppas allt är bra med er idag! Stannade hemma från skolan idag för när jag vaknade upp hade jag så ont i halsen och hostar hela tiden.. Känns bättre att stanna hemma istället. Men jag tänkte passa på att fota det jag handlade i måndags på väla och visa er det, så håll utkik idag! 
Annars, jag och mamma ska åka och handla lite mat senare under dagen och det är i princip mina planer för denna fredagen haha! Ligga och kolla film, dricka vatten och äta halstabletter, ja rolig fredag. 
 
Men vi hörs under dagen, puss ♥
 
 

Everything's gonna be alright
2013-08-22 KL. 22:02:19 · KATEGORI: Every day

Efter en fett onödig skoldag igår stack jag hem lite snabbt och drog vidare till gymmet för ett jävligt jobbigt spinningpass och sedan ett benpass. Fy vad det kändes i benen sen jag cyklade i tisdags på passet haha. Men jag härdade ut och köttade ännu mer på benpasset. Såklart hade jag svårt för att somna på kvällen och det resulterade att jag vaknade lite segt imorse och hade gärna somnat om istället. 
 
Skulle dock inte tränat så hårt igår då jag har blivit ännu mer sjuk nu, great likson! Ännu en onödig skoldag idag, hade typ en poängtävling i massa grupper, vet inte resultatet men det får vi reda på imorgon så ja.. Slutade inte förrän fyra och jag hade först tänkt att åka och träna direkt efter skolan men eftersom jag blivit mer sjuk så känner jag att jag hellre ska bli frisk än mer sjuk. 
Åkte hem och somnade en stund på soffan, sen dess har jag inte alls gjort mycket haha. Förvånade? Ska strax försöka att sova så jag inte är så satans trött i skolan, men vi får väl se hur det går hehe.. "Internet please let me sleep. I like sleep." Aja, vi hörs imorgon! ♥
 
 

Tisdag
2013-08-20 KL. 22:49:51 · KATEGORI: Every day

Gud va segt det var att komma upp ur sängen imorse när klockan ringde! Men det var bara att kliva upp, äta frukost och allt sen iväg mot skolan. Hade bara en liten samlig på knappt 1h sen åkte jag hem, käkade och efter det däckade jag i sängen ett tag med lillsis. 
Bestämde mig sen för att cykla och handla lite småsaker, rätt jobbigt var det på hemvägen med en fet uppförsbacke och en tung påse på det. Men 7,7km blev det och mina ben är lite slut nu hehe. Har duschat och gjort mig iordning för kvällen, börjar halv tio imorgon så får kolla upp min buss och ställa alarm. Vi hörs imorgon!
 
 

Fetaste ångesten
2013-08-19 KL. 23:32:50 · KATEGORI: Every day

Ligger inne med världens ångest över att skolan börjar imorgon, och inte nog med det så har jag bara nya lärare?! Inte en enda från ettan har jag nu och plus i kanten har dom slarvat sig så det står på mitt schema att jag inte ska läsa matte kurs utan en annan.. Suck! Får fixa det imorgon med lärarna, annars blir jag måttligt irriterad måste jag säga. 
Fast att jag vill komma in i rutiner igen känns det aningen segt att lära känna nya lärare once again, har vi inte haft tillräckligt med lärarbyten innan lixom? Aja, hur som helst.. Åkte till väla med Becca idag och köpte två fina plagg, visar er dom imorgon! 
 
Åkte direkt till gymmet efter väla och herregud vad härligt det var att få träna igen! Blev lite styrka först, rygg/mage sen zumba och efter det var jag aningen slutkörd, that lovely feeling ♥ Ska sätta igång en film nu och mysa ner mig i sängen, vi hörs. 
 
 

It's fucked up
2013-08-19 KL. 22:25:50 · KATEGORI: Life of


Söndags mys
2013-08-18 KL. 16:24:14 · KATEGORI: Every day

Goddagens på er alla, åkte in till stan igårkväll och träffade Becca och Ebba för lite mys och en massa snack, tog bussen hem och somnade nästan direkt. Dock vaknade jag några gånger inatt av att jag hostade.. Jag får absolut inte bli sjuk nu!! Vaknade upp ordentligt halv ett och käkade en fet frulle, sen dess har jag bara chillat framför tvn och datorn. Om nån timme ska jag till stan och träffa Becca igen, bestie ♥ 
 
Har även fetaste ångesten över att skolan börjar på tisdag, fast samtidigt ska det bli skönt med rutin i vardagen igen men sommaren har gått way to fort och vädret har inte varit det bästa. Aja, vad ska man göra?
 
 

17:26
2013-08-16 KL. 17:25:14 · KATEGORI: Every day

Goddagens, hoppas allt är bra med er alla! Fredag idag, vaknade vid elva och åkte in till stan vid tolv och fixade ett ärende. Sen träffade jag Ebba lite snabbt för att få min lön sen i lördags. Tog bussen hem som blev lite stressigt haha, men hann precis med min egna buss och var hemma igen innan tre. 
 
Har annars mest bara chillat framför tvn, målade nyss klart sista väggen och bam! I'M DONE! Haha, helt överlycklig måste jag säga, det har faktiskt varit lite jobbigt att måla varje vägg med tre lager färg.. Ska snart ner och duscha, sen får jag bara ställa tillbaka möblerna där dom ska vara om färgen hinner torka så snabbt. Äntligen är det klart!! Ska nog också på fest ikväll i Gantofta (?!) haha, aja - vi hörs! ♥
 
 

Confessions
2013-08-15 KL. 21:37:12 · KATEGORI: Bekännelser

Det värsta jag vet är folk som svarar segt på sms/chatt osv. Speciellt om man ser att dom läst meddelandet, hatar det!
Jag älskar att bara sitta vid datorn och lyssna på musik, kolla massa bloggar och knappt göra nåt mer än att slöa framför datorn.
Jag tycker det ska bli rätt skönt att börja skolan, komma in i bra rutiner igen och inte bara sova bort halva dagarna. Men klart jag föredrar sommarlov än skolan!
Min musiksmak är nog den mest varierande någonsin! Lyssnar på så blandad musik så det finns inte haha.
Jag önskar att jag inte hade fobi för insekter, det är faktiskt riktigt jobbigt för jag är så extremt "rädd" för dom haha. 
Jag har inte tränat på mer än 2 veckor nu och börjar känna lite abstinens till gymmet, kör igång igen nästa vecka!

I guess you never felt that way
2013-08-15 KL. 21:05:46 · KATEGORI: Every day

Hola amigos, min tanke var att fixa fint på rummet idag men jag hade absolut ingen ork till det, så gör kanske ska göra det imorgon. Annars då? Fick huvudvärk och halsont ett tag så tog mig en ipren och däckade lite på soffan, vaknade upp och mår super bra igen, förutom att jag är lite torr i halsen. Så jag började fixa lite mat till mig och sis, riktigt gott blev det! Nu ligger jag återigen i sängen i matkoma och laddar telen, mer än så är det inte tyvärr. 
 
 

Tiptop
2013-08-15 KL. 15:42:38 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, låg mest och drog mig i sängen igår fram tills jag skulle iväg. Hade en trevlig kväll med mina härliga girls, blev en massa snack och ingen film alls. Men kul hade vi, tjejkvällar behövs oftare ♥ Somnade rätt sent men det gjorde dock inte så mycket för vi vaknade inte förrän lite över elva och vid kvart i två var jag hemma igen. 
Är fortfarande rätt trött så ligger bara i sängen och kollar film. Känns som om jag börjar bli sjuk också, ont i halsen så skippar gymmet denna veckan så jag slipper en förkylning. Men nu ska jag återgå till filmen, vi hörs!
 
Total översvämning igår på cykelvägen påväg till bussen, där var till och med utsatt såna
varningsbommar att man inte skulle gå där, men har man gummistövlar så varför inte? 
Haha skämt o sido, hade bråttom till bussen och det är den enda vägen
jag kan ta till bussen, hade inget annat val.
 

Min stil / wanties
2013-08-14 KL. 15:20:34 · KATEGORI: Wanted

Ååh vad jag inte skulle tacka nej till detta! Totalt min stil alltihop och till höst/vinter ska jag iaf inskaffa mig de mörkbruna UGGs:en och försöka hitta en odd molly jacka. Färgen kvittar men denna modellen är såå snygg!
Känns lite som om jag måste skaffa mig ett jobb..

Rainy day
2013-08-14 KL. 14:29:50 · KATEGORI: Every day

Vaknade vid åtta tiden utav att det åskade riktigt mycket, regnet bara öste ner och blixtar var det gott om. I och med jag har rum på övervåningen hörs regnet mer när det slår på taket.. Somnade tillslut om igen och vaknade upp halv ett (?!) och käkade frukost, nu sitter jag på rummet och vovven ligger nedanför sängen och sover. Ska mest bara chilla idag, men prio ett är att måla den lilla väggen en sista gång idag, sen är det helt klart. Äntligen! Rummet ska bara städas och möblerna ska på sin plats igen. Hade tänkt fota slutresultatet av rummet när jag har städat klart osv också. 
 
Ikväll ska jag till Josse med resten av tjejerna och ha myskväll så vi hörs nog inte förrän imorgon!
 
 

Fullt upp
2013-08-13 KL. 16:45:49 · KATEGORI: Every day

Sov i kanske 3h och vaknade vid tio, kunde dock inte somna om såklart så jag drog mig ut på en morgon pw med hunden och sen käkade jag lite frulle. Satte direkt igång att fixa med målandet som borde hinna bli klart ikväll om jag skyndar mig lite. (vilket menas med att jag inte borde sitta vid datorn och blogga...) 
Får se vad kvällens planer blir, beror på vad klockan är när rummet är klart, så det är väl bäst att sätta igång igen!
 
 

Ingen sömn här inte
2013-08-13 KL. 04:20:52 · KATEGORI: Every day

God tidig morgon eller sen natt, ni får själva välja haha! Tyvärr har det blivit en dålig vana att ha svårt för att somna nu för tiden, hur fasen ska det gå till nästa vecka när skolan börjar?! Kommer vara as trött i skolan och super pigg på nätterna. Emma, du måste vända tillbaka dygnet igen! 
 
 
Anyway, har funderat på ifall jag redan nu ska börja måla första lagret på andra halvan av rummet eftersom jag ändå inte kan sova, men det känns lite segt ändå.. Ska bli klar med rummet senast ikväll har jag bestämt så det som står på dagens (tisdag) schema är en morgon pw om vädret tillåter det, frulle och sen måla måla måla rummet. Matpauser, göra mig iordning för att träffa Emelie, åka hem och måla sista lagret som jag antagligen inte kommer hinna innan jag ska till stan. 
Hur som helst, mycket onödigt inlägg men vad ska man göra, ni måste inte läsa det hehe. 

Måndag 12 augusti
2013-08-12 KL. 20:38:33 · KATEGORI: Every day

Hola bloggen! Har mest bara chillat hela dagen idag, vaknade vid tio och försökte somna om men det gick inte, så jag drog mig upp ändå men låg mest bara i soffan och kollade på film. Skulle åka och träna ett zumba pass men det blev inställt men tänkte köra lite styrketräning då istället - tror ni inte himmeln bara öppnar sig och regnet öser ner? Då bestämde jag mig att måla en vägg på rummet, så nu är halva klart och resten gör jag imorgon i hopp om att jag hinner klart allt då. Får gå upp tidigt antar jag.. 
Ska även hinna med en fika med min saknade Emelie imorgon så ja, jag har rätt fullt upp imorgon. Men ja, har inte mycket mer att skriva så vi hörs imorgon! ♥
 
I det dystra regnvädret slänger jag upp en "varm-sommardags bild" 
 

I want you to stay
2013-08-12 KL. 15:02:15 · KATEGORI: Life of


Sunday
2013-08-11 KL. 13:52:32 · KATEGORI: Every day

Goddag på er, ligger just nu i sängen och ska fortsätta kolla på en film jag har påbörjat. Ska senare åka och handla en mat och sen ska jag och mamma även åka och köpa en ny spegel till mig. Men jag ska också måla lite små detaljer på rummet eftersom färgen inte räcker till en hel vägg så känns det bättre att ha det gjort idag så jag bara direkt kan måla väggar imorgon. Så det blir en del fix här hemma men när vädret är lite dåligt får jag passa då med städning o allt. 
Men nu, filmmys!
 
 

Slutresultat från detoxen
2013-08-11 KL. 13:12:36 · KATEGORI: Hälsa & träning

Jag fick faktiskt avbryta min detox på torsdagen, alltså på dag 4. Måndagen (dag 1) var inte alls så jobbig, det gick faktiskt bra med allt och likså på tisdagen. Onsdagen var dock riktigt jobbig måste jag säga. Jag var hungrig hela tiden och det var bara jobbigt att göra juicerna. Men jag klarade mig genom dag 3 ialla fall!
 
Sen på torsdagen när jag vaknade mådde jag rätt illa, skakade i hela kroppen och kände mig aningen svimfärdig just för att kroppen skrek efter mat och ordentlig näring. Det var då jag beslöt mig för att avbryta, så jag klarade detoxen i 3 dagar dvs. Åt vitt bröd och youghurt med socker på för att få upp blodsockret i kroppen och någon timme senare mådde jag bra igen. 
Nu till det viktiga: jag rekomenderar faktiskt ingen att börja på en juice-detox som jag gjorde. Det gav inga resultat och jag kände ingen skillnad i kroppen förutom att jag började må dåligt. Jag äter hellre nyttigt och tränar bra. Motion och ordentlig mat är allt som behövs för att lyckas förändra sin kropp! Och ja, jag är inget proffs på träning/kost men detta är min erfarenhet av detta. 

Lördag 10 augusti
2013-08-10 KL. 15:11:09 · KATEGORI: Every day

Hej på er, ska bara snabbt in och skriva ett inlägg innan jag måste duscha och göra mig iordning! Vaknade vid tio imorse och åt frukost, sen började jag faktiskt direkt att måla sista lagret på väggarna, tyvärr räckte färgen till två väggar, så vi ska köpa ny på måndag, så då har jag fullt upp med måleri! Men 1/3 av rummet är klart så resten borde gå rätt fort. 
Har även hjälpt mamma ute i trädgården och nu ska jag ner i duschen snabbt innan jag tar bussen om en timme till en kompis och hjälpa till på kalas som servitris och självklart har jag min Becca som sällskap. 
 
Nej nu får jag skynda mig!
 

Otherside
2013-08-10 KL. 00:16:10 · KATEGORI: Every day

Hola amigos, som vanligt uppdaterar jag sämre än sämst men jag hinner inte alls blogga så det blir när jag hinner helt enkelt. Igår åkte jag in till stan och träffade Becca, sen var vi med Oscar och Henrik ett tag och bara chillade tills jag och Becca somnade i hennes säng. Eller ja, jag gjorde och hon kollade på tv haha! Åkte hem rätt tidigt imorse för att fixa med rummet och börja måla om vilket jag gjort nästan hela dagen bortsett från matpauserna. Ska bara måla sista lagret på den halvan av rummet jag började med idag sen kan jag flytta möblerna dit dom ska stå på den sidan och ta den sista delen av rummet. Sen är det äntligen klart! Borde nog vara klar på söndag hoppas jag.
 
Åkte ner till Rydebäck där mina girls från klassen redan var och lyssnade på nostalgi musik, massa snack och godis, mys ♥ Nu är jag hemkommen och ska sätta igång en film för att sen sova, lång dag imorgon och jag hinner förmodligen inte blogga nåt då så vi hörs när jag hinner!
 
 

Am I wrong?
2013-08-06 KL. 22:58:49 · KATEGORI: Every day

Godkväll på er, flitig dag idag måste jag säga! Började morgonen med en pw på 3,8km i det fina vädret, rätt skönt för det blåste också lite. En runda i stan med Matilda vilket resulterade i presentshopping till pappsen som fyller år imorgon och ett torrschampo till mig själv. 
Och nu på kvällen tog jag och mamma en lång pw på 6,8km vilket gör att jag har pw:at lite mer än 1mil idag, gott! Har fått i mig min sista måltid för kvällen och magen kurrar fortfarande, fml moment på riktigt asså. Aja bara tre dagar kvar, woho! Ska snart försöka hitta någon bra film att kolla på och hoppas att jag somnar lite tidigare inatt. 
 
Prova handla en hel påste med bara frukt och grönsaker, de ni!

Tisdag morgon
2013-08-06 KL. 10:22:25 · KATEGORI: Life of

Godmorgon på er, igår kan jag erkänna att jag inte gjorde något speciellt alls. Tvättade lite, så det är något ialla fall. Hade rätt svårt att somna också, låg bara och tänkte på en massa onödigt haha.
Anyway, ska strax dra mig upp från sängen och gå ut på en pw, senare idag ska jag träffa Matilda i stan en stund. Så vi hörs senare, puss!


Detox - 5 dagar
2013-08-05 KL. 12:37:00 · KATEGORI: Hälsa & träning

Denna vecka (måndag-fredag) ska jag gå på en såkallad detox. Det innebär att man bara dricker juicer som innehåller grönsaker och frukt för att avgifta kroppen. Men man ska även dricka mycket vatten, det är jätte viktigt! Så jag har ett schema över vad jag ska dricka till frukost, lunch osv. Är jag ute i stan får jag göra juice hemma och ta med mig helt enkelt, eller så får jag köpa nån juice på espresso house som jag vet har. 
Får se hur det kommer bli med träningen, imorse var jag way to hungry för att gå en pw innan "frukosten" men annars ska jag gå en pw på 30-45 min när jag vaknar. Gymmet är väl lite si sådär, får se vad jag orkar med men det bästa är att gå på pass och inte styrketräna då musklerna inte får i sig protein. 
 
Har fått i mig min frukost juice nu och jag kan säga att den var inte supergod haha. Sköljde ner den med lite proviva så det får jag nog göra de andra dagarna med. Ska snart ta en mellanmåls-juice som är riktigt god, så den längtar jag efter! På fredag gör jag en utvärdering utav mina fem dagars detox och berättar mer då om hur det har gått!
 
 
 

Söndags mys
2013-08-05 KL. 12:22:58 · KATEGORI: Every day

Hej på er, i lördags var jag som sagt hos Becca och lite annat gott folk, tog sista bussen hem med min syster och somnade rätt gott lite innan halv fyra. Åkte ner en stund till stranden där mamma var, och sen förberedde jag inför min detox (eget inlägg kommer!) Åkte in till stan vid åtta tiden och mötte upp Becca, satte oss på gröningen med lite chips och bara snackade i solnedgången. Ebba kom också sen och när det började bli kallt vandrade vi vidare till värmebänkarna tills jag skulle ta bussen hem. 
 
 

16:43
2013-08-03 KL. 16:43:10 · KATEGORI: Every day

Har inte haft någon större blogglust så har bara låtit bloggen vara. Rätt skönt faktiskt! De senaste dagarna har bestått utav födelsedagsmiddag hos Emelie, chill och mys med härligt folk, strandhäng med mamma, pappa och lilsyrran och en lugn hemma kväll. Men även en pw på 7,5km med mamma och har även lyckats att få värsta skoskavet på mina ena fot och igår cutade jag mig i andra foten. Lyckat!
Nu sitter jag ensam hemma och lyssnar på go musik och bara slappar, ikväll blir det tjejmys hos Becca, älskvärt ♥
 
 Bild från stranden igår