Torsdag kväll
2013-11-28 KL. 21:15:26 · KATEGORI: Every day

 
 
Hej på er, igår var en rätt lugn kväll på jobb, blev hämtad av pappsen vid åtta och när jag kom hem gjorde jag klart den skriftliga foto uppgiften. Idag hade jag sovmorgon till 10:15 - idrottslektion (eller ja, gym dax) så jag körde lite rygg/mage och blev dissad av Rebecca idag då hon skulle träna annat. Inte ok Rebecca, vet att du läser detta också! Käkade lunch i skolan innan vi sen fick reda på att alla lektioner på eftermiddagen var inställda så jag åkte hem vid halv ett.
Sen dess har jag mest bara chillat, kollat på PH. Tog en lång skön dusch, rakade benen och sen byttade lakan. That feeling, nyrakade ben och nybäddad säng ♥ Anyway, har även suttit i fotbad ett tag innan jag platsade mig i sängen för att läsa lite av femti.
 
 

Dagens i listform
2013-11-28 KL. 19:25:58 · KATEGORI: Life of

Vad har du på dig?
Just nu, världens mysigaste morgonrock.

Hur mår du?
Bortsätt från all stress från skolan och en massa annat skit, så mår jag väl bra.

Vad önskar du dig just nu?
En jävla massa faktiskt.

Vad ska du göra imorgon?
Vara i skolan i 1h, åka hem och chilla sen träffa Josse!

Vad skrattade du senast åt?
För bara en liten stund sen, åt Ebbas snap.

När grät du senast?
I förrigår

Senaste köp?
Kommer inte ihåg men antagligen mat haha

Senast sedda film?
Pirates of the Carribbean 2

Vart vill du åka just nu?
Till något varmt och soligt land

Nästa planerade resa?
I sommar med några tjejkompisar, vart vet vi inte än

Dagens känsla
Glad, besviken, stressad

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej

En maträtt du inte äter?
En? Finns flera hundra haha


It's easier to walk away than to fight for what you really want
2013-11-28 KL. 18:56:00 · KATEGORI: Life of




Keep your friends close, and your enemies closer
2013-11-26 KL. 18:43:22 · KATEGORI: Every day

 
Godkväll allihopa! Hoppas allt är bra mer er, själv är jag lite trött och seg idag.. Började med att jag höll på att försova mig imorse, men hann ändå till skolan vid åtta för att då få reda på att vår 2h matte lektion var inställd. Då blev jag rätt irriterad.. Speciellt när jag somnade sent inatt och kunde sovit längre på morgonen haha. Så jag, Josse, Rebecca och Matilda satte oss i ett gruppgrum för att jobba lite, men tillslut tröttnade vi på det. 
Efter nk lektionen åkte jag hem, kollade lite på GS innan jag somnade 1,5h.
Nu sitter jag och jobbar med den skriftliga fotouppgiften, så får väl återgå till det nu. Vi hörs!

Plugg paus
2013-11-25 KL. 14:31:48 · KATEGORI: Every day

Hej på er, segade mest hela dagen igår innan jag följde med mamma och Elin för att handla lite. Tog sen en skön dusch och efter det blev det mat och bara soft-mode on. Blev varken plugg eller fotbad, men jag klarade mig ändå. 
 
Måndag idag, har haft engelska på morgonen (helvetes lektionen) och nu sitter jag på svenkan och jobbar med historia bara för min sv bok är hemma. Har egentligen fått sluta men behöver verkligen jobba ikapp så bestämde mig för att sitta kvar lite i skolan och få hjälp med lite saker, duktigt va? 
Nu ska jag fortsätta med plugget, sen ska jag sola en stund efter skolan. Vi hörs!
 
 
 

Daglig dos av tumblr
2013-11-25 KL. 11:14:48 · KATEGORI: Inspo

 

Don't you ever say I just walked away, I will always want you
2013-11-24 KL. 20:00:00 · KATEGORI: Life of

 

2013-11-24 KL. 16:06:20 · KATEGORI: Foto

 

This weekend
2013-11-24 KL. 16:04:58 · KATEGORI: Every day

En lite random bild, men ändå lite cool!
 
Hej på er, lite segt med uppdateringen denna helgen men så blir det ibland. I fredags åkte jag in till stan vid åtta, mötte upp Josse och Anna sen stack vi vidare på krök. Hade riktigt roligt och lite över tre kom jag hem och somnade gott i sängen.
Vaknade inte förrän halv ett igår, segade mest bara hemma innan jag, mamma och syster åkte och handlade mat och sen spenderade jag min kväll framför en film med familjen ♥ Eller ja, jag låg på golvet framför brasan och värmde mig haha. 

Idag blev det en lite mer tidig morgon, sen har jag och Elin städat på övervåningen och jag har halvt-städat mitt rum för nu orkar jag inte mer. Ska försöka få mamma att hänga med mig och sola senare ikväll så slipper jag cykla ner (vilket är as långt och jag hade inte ens gjort det). Annars är det de vanliga söndags sysslorna, få lite plugg klart men jag ska även ta en skön dusch och ett fotbad med massagen igång. Lovely!
 
 
 

.
2013-11-21 KL. 20:10:58 · KATEGORI: Life of

 

Jueves
2013-11-21 KL. 15:29:09 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla och förlåt för min frånvaro här, men jag behövde bara en liten paus härifrån. Har haft mycket i skolan, jobbade igår ett bra tag och jag höll bokstavligen på att somna. 
Har historia lektion nu, efter genomgången ska jag försöka få klart mina uppgifter jag ligger back med vilket även kommer fortsätta när jag kommer hem. Har heller inte hunnit träna nåt alls i veckan vilket är tråkigt, jävla plugg. (Jag vet vad jag ska göra i helgen iaf...) 
 
Har egentligen ingen lust för att blogga men Moa klagar annars alltid på mig, så ja - vi höres!
 
 

Daily inspo
2013-11-21 KL. 15:21:40 · KATEGORI: Inspo

 

Vet inte längre
2013-11-19 KL. 22:27:19 · KATEGORI: Life of


.

Måndag morgon
2013-11-18 KL. 10:33:27 · KATEGORI: Every day

Imorse var det riktigt segt att komma upp, kom inte upp förrän 8 så det blev lite stressigt men jag hann med bussen ändå. Sitter på engelska lektionen och gör allt förutom det jag borde (som vanligt). Slutar vid halv fem idag, då ska jag först hem om min farbror och hämta hans blixt som jag ska låna och sen ikväll ska jag fota bilder till mitt fotoprojekt på onsdag. I hopp om att dom ens blir bra.. 
Så gymmet får vänta tills imorgon (ja ni läste rätt, första gången jag inte prioriterar gymmet framför skolsaker haha) Men tar nog en powerwalk med mammi ikväll. Vi hörs senare!
 

Natti
2013-11-17 KL. 23:06:01 · KATEGORI: Every day

Sen sist har jag hunnit vara ute i det iskalla vädret och fotat lite, blev faktiskt rätt nöjd med bilderna fast att jag inte har någon användning utav dem. Lägger kanske ut dom på bloggen senare! Efter att ha redigerat klart dom unnade jag mig ett fotbad med massage i 30min och nu ligger jag nerbäddad i sängen för att läsa några kapitel av femti, godnatt på er! ♥
 
 

sunday funday
2013-11-17 KL. 20:27:11 · KATEGORI: Every day


Hola Amigos, hoppas allt är bra med er! Själv mår jag prima, om man bortser all söndagsångest.. Igår åkte jag in till stan och mötte upp Becca och Ebba. Satt ute och snackade i nån timme om inte mer innan vi gick hem till henne för att värma oss.
Där blev det först film och sen var vi sociala mot hennes mamma och deras gäster innan dom stack och då dampade vi lite med festmusik innan vi somnade lite innan två. Dock skulle jag ta bussen hem halv tre som är sista bussen, vaknar upp på soffan 02:25 (?!) Och får upp Becca så hon öppnar till mig, börjar springa raka vägen till biblioteket för att slippa alla svängar, och 02:31 var jag framme på busshållsplatsen. Fattar ni hur död/trött jag var efter att ha sprungit med vinterjacka och halsduk i racerfart haha? Som tur är hann jag med bussen och blir nu kallad Usain Bolt av min syster. King.

Vaknade vid elva imorse kanske,  efter att hela familjen dissade mig och stack iväg så startade jag grym musik och städade i huset efter igår. Sen har jag mest försökt plugga och varit på väla med mina föräldrar och lilsis. Nu ska jag återgå till historian, vi hörs!

Tröttsamt
2013-11-16 KL. 16:52:00 · KATEGORI: Life of

Har ett rätt stort foto projekt som ska vara klart till onsdag och där finns två problem med det.. Först och främst är min kamera jätte konstig, fokusen är knäpp och funkar knappt (kastar snart den istället) och sen nummer två - vi måste fota kroppen, ja, människokroppen och där är det största problemet. Sen att jag heller inte ens har en aning om vad jag ens ska fota gör ju inte saken bättre.. 
Är helt ärligt trött på att läsa foto.
Jag vill ha en ny kamera, en som inte är 100år gammal och som faktiskt funkar hela tiden, men tyvärr är det inte de billigaste att inskaffa och speciellt inte den jag vill ha. 
 
fml moment inlägg, men sånt behövs ibland.

Todays
2013-11-16 KL. 13:37:00 · KATEGORI: Every day

Körde på en mys-jobb outfit, både byxor och tröja från Hollister.
 
Hej på er, igårkväll gav internet upp ett tag och jag fick damp över det haha. Tillslut fixade det sig (eller ja, pappa fixade detAnyway, läste lite av femti varvat med tv mys med familjen innan jag gick och la mig i tid för att slippa vara super trött på jobb imorse. Trodde dock inte att jag skulle lyckas sova eftersom jag somnade i några timmar efter skolan.
Slutade fem i tolv och sprang till bussen som gick tolv, och nu är jag hemma med lilsis meddans mina föräldrar handlar. Kvällens planer är oklara än, men eftersom los parents ska ha fest här så flyr jag gärna hemmifrån haha. Aja, vi höres!
 
 

Nytt i garderoben
2013-11-16 KL. 13:25:00 · KATEGORI: New in

Lite sent men har inte haft tid och sen blev det för mörkt att fota, bättre sent än aldrig!
Peplum topp från BikBok, velade länge om jag skulle köpa den då man nog ska ha en free bra under men det löser sig nog ändå. Var tvungen så fin som den är!
 Långärmad med vingar baktill, från Kapphal men jag fick den av Emelie.
 T-shirt från Hollister, även denna fick jag av bbdv, tack!
 

Redan torsdag
2013-11-14 KL. 17:54:30 · KATEGORI: Every day

Igår vaknade jag vid sex tiden, drog mig till skolan för 1h matte innan jag åkte hem igen. Tanken var att jag skulle sova en stund när jag kom hem men det sket sig lite eftersom jag var för pigg. Tog bussen en stund senare till en kompis ett tag innan jag stack hem igen vid halv två tiden. Hann måla naglarna innan jag åkte till jobb några timmar. 
 
Idag har varit en rätt skön skoldag, började med idrott på gymmet där jag och Rebecca köttade rygg och armar tillsammans. Känner att idrotten kommer gå såå bra nu! Sen käkade jag och Erika lunch meddans alla andra åt ute innan vi hade en kort KLF tid följt av natur där vi bara kollade film som vanligt.
Kom hem runt tre tiden, åt lite innan jag och sis städade och nu ligger jag nerbäddad i sängen med tända ljus och ska börja läsa Femtio nyanser av mörker nu som jag fått låna av Moa. 
 
 

Taddad till 2014
2013-11-14 KL. 17:24:56 · KATEGORI: Life of

Jag vill ha 2014 nu, så taggad på allt som har med det 2014 att göra, allt som jag längtar till och ska göra händer nästa år;
♦ Fylla 18 (94 dagar kvar!!)
♦ Massa utgångar
♦ Resa med mina bästa girls till sol och värme
♦ London med bbdv
♦ Ta körkort
♦ 1 år kvar i skolan
ja, helt ärligt längtar jag efter att få fylla 18 och sen bara göra spontana saker, leva livet och slippa ångesten när alla andra drar ut och man själv åker hem. Vill ha sommarlov, sol och jojo sommarkort. Bara det låter ju lagom lockande just nu. Skynda på tiden nu va!
 
 

Tisdag 12 november
2013-11-12 KL. 18:43:04 · KATEGORI: Every day

 
Hej på er, sitter just nu med min data + familjens och försöker göra lite gammalt historia arbete i hopp om att komma i kapp. Går ju bra med tanke på att jag bloggar istället.. Menmen. Skoldagen gick rätt bra, matten börjar verkligen gå bättre just nu vilket är nice. Slutade vid halv tolv, tog bussen hem och såklart när jag ska gå hem (tar ca 15 min om man inte går as snabbt) så öser regnet ner. Come on lixom. Blöt som faan kom jag hem, bytade om till mjukis kläder, åt lite och sen somnade jag i typ 4 (?!?!) timmar. Lycka till att somna inatt Emma... 
 
Är egentligen ledig imorgon, men måste ändå till skolan klockan 8 (sugen så jävla mycket) för att göra ett matteprov. Så ja, jag ska vara i skolan i 1h och sen åka hem för att somna om, kan redan tala om för er att jag ska gå till skolan i min pyjamas. Skämt o sido, men nästan så haha. 
Aja, nu får jag väl återgå till plugget, vi hörs!
 
 

Lunes
2013-11-11 KL. 13:25:00 · KATEGORI: Every day

Måndag idag, kom knappt upp imorse så död som jag var. Levande zombie eller något. Aja, började halv tio med engelska i 3h och nu ska vi ha svenska och historia. Slutar halv fem och då väntas träning som vanligt. 
Igår åkte familjen och bowlade, förlorade stort men det förvånar mig inte alls, är så grymt dålig på bowling så det finns inte. Plugget blev inte ens påbörjat utan det blev tända ljus och film under kvällen innan jag somnade. 
Vi hörs senare, p&k ♥
 
 

Läsvärt!
2013-11-10 KL. 23:26:00 · KATEGORI: Life of

"This is what annoys me so much. Like what is stopping me? Nothing. If I wanted, I could go outside and run and run and run and don’t look back. I could get up and just leave. Or in the middle of an exam I could scream out and cause a fit, if I really wanted to. Or I could get up right now, go outside run up to a guy and kiss him - any guy. It’s the same for things like school where if I wanted to I could actually pass with good grades. I could easily lose weight if I set my mind to it. Because end the only: Who’s Stopping You? Yourself. Your fear of not being good enough. Your fear that people mightn’t like you for trying to do something out there and different. And that’s what I hate about society, the idea that you have to follow the trends and do’s and don’t’s. You can do what you want, be who you want. Because in the end, if you suceed all the failures in life, the ones who judged you for stepping out there and making a change, will suck up to you. And who cares if you fail? Stand up and try again.
Because the only thing stopping you, is you."

bw inspo
2013-11-10 KL. 20:14:00 · KATEGORI: Inspo

 

Helgen
2013-11-10 KL. 12:25:28 · KATEGORI: Every day

 
Hej på er! Som vanligt har det varit lite segt med uppdateringen men så blir det ibland. I fredags åkte jag och träna direkt efter skolan, blev ett ben/rump pass som gick riktigt bra. Fick in en grym känsla och bara köttade. Åkte in till stan vid åtta och mötte Becca för en catch up eftersom vi inte setts på ett bra tag. Snackade en massa som vanligt och tillslut somnade vi båda ett tag på soffan. Standard för oss. 

Igår skulle jag träffat Emelie vid ett tiden, men 12:50 vaknade jag och såg att Emelie också nyss vaknat så det var rätt lugn då. Halv tre åkte jag in till stan och vi åkte vidare till väla. Käkade först på subway innan vi påbörjade vår shopping runda och jag fick med mig två plagg (visar er strax!) Efter väla åkte vi hem till henne och käkade med hennes familj + deras vänner. Hade en riktigt trevlig och rolig kväll med min bbdv. 
Idag då? Ja en massa plugg står på schemat men jag ska även få in lite rolig bloggning samt fira farsdag lite. Vi hörs! ♥

Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut, jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.
2013-11-07 KL. 22:47:15 · KATEGORI: Life of

Men istället sväljer man bort klumpen i halsen för att inte visa hur mycket man egentligen bryr sig.
Fan.
Detta är så jävla svårt.

Någon som är mitt emellan
2013-11-07 KL. 19:03:15 · KATEGORI: Every day

 
Hej på er, igår så hade jag verkligen fullt upp så bloggen fick lida lite. Började 9 med foto och slutade 1h senare, verkligen lönt. Stannade kvar ett tag med Moa innan jag sen åkte till gymmet för att köra armar/axlar. Som vanligt går det passet alltid så fort för mig så jag hann bli klar så jag kunde få skjuts hem. 
Käkade lite mat och bara kopplade av vid tvn innan jag sen vid fyra tog bussen till gymmet igen för jobb. Blev inte klar förrän 20:40 och då gick bussen inte förrän 1h senare så jag sprang en halvtimme på löpbandet i intervaller.
 
Blev skola från halv nio till tre, åkte hem för att jag skulle äta innan gymmet men jag var så grymt trött att jag inte orkade. Blev en powernap i soffan istället. Har annars inte gjort så mycket, men på min to-do list måste jag göra klart tre bilder till visuella imorgon, resten får göras i helgen.

Feelings suck.
2013-11-05 KL. 20:17:00 · KATEGORI: Life of

 

05.11.13
2013-11-05 KL. 18:08:38 · KATEGORI: Every day

Aloha fellas (fråga mig inte) men anyway, tränade i 2,5h igår - började med zumba sen köttade jag rygg och mage innan jag avslutade med ett 45min långt iw pass. Dock var det lite jobbigt att bara ha en liten flaska med vatten och inte kunna fylla på med nytt. Var helt död när jag kom hem, duschade och käkade lite. En jävligt bra start med träningen igen, fick in en så grym känsla!
Kollade mest på film under kvällen och som vanligt (rätt ofta just nu) kunde jag inte somna inatt. Lite för mycket i huvudet, ja det vanliga alltså.
 
Vaknade 15min innan jag skulle gå till bussen, trodde verkligen att jag skulle missa bussen men jag hann göra mig iordning o allt på en kvart. Helt otroligt haha! Började med matte som faktiskt gick bra, sen naturkunskap där vi satt och debaterade. Kom hem vid ett tiden och somnade på soffan, skulle egentligen träna men jag vaknade lite för sent så ska nog bara cykla lite nere i vårt "hemma gym". 
 
 

Monday
2013-11-04 KL. 11:04:57 · KATEGORI: Every day

Hola amigos, låg och kollade på en film till ett tiden och sen kunde jag inte ens somna. Vid halv tre däckade jag tillslut, så imorse var det riktigt segt att ens öppna ögonen och ännu värre att resa sig från sängen. Ska ta tag i mitt liv nu också (både träningen och kosten) så jag käkade världens godaste frulle. 
Började halv tio med engelska och sen har jag bara svenska och historia innan jag slutar, dock halv fem och då väntas träning med zumba och kött av mage/rygg. Tagga! 
Vi får höras senare, xx ♥
 
 

Kvälls mys
2013-11-03 KL. 21:41:25 · KATEGORI: Every day

Beslöt mig för att ta tag i städningen efter ett bra tag, fick "hjälp" av lilsis (som mest bara plockade fram en massa nya saker haha) men sen orkade jag inte mer igen, gick ner och åt fika med familjen innan jag och mamma åkte och sola en liten stund plus handla lite. Kom hem och tog tag i det sista med städningen och blev klar vid åtta tiden. Äntligen. Har stekt upp kyckling till mamma och pappa i utbyte mot att mamma köpte celsius till mig (som sagt, jag har gått och blivit beroende..) 
 
Så nu ska jag starta en film, ha massa doftljus igång och bara mysa denna söndag, ha det bra! 
 
 

Typ så ↓
2013-11-03 KL. 16:48:02 · KATEGORI: Life of

 

Femtioelva saker att göra
2013-11-03 KL. 13:53:01 · KATEGORI: Every day

↑ Lite så ju nu haha!
Önskar att jag lätt bara kunde koncentrera mig på plugget men tyvärr går det aldrig så bra.. Så tänkte att jag skulle städa rummet lite men innan jag ens kommit igång ordentligt var jag redan trött på bara tanken att städa hela skitiga rummet. #fml moment
För den delen vill jag åka och sola också, känner mig så sjukt blek, men jag orkar inte cykla dit vilket jag troligen måste göra eftersom moppen inte är 100% säker att köra (hjulet är liite sönder eller nåt haha) 
 
Men det sistnämda låter just nu bäst av alla sakerna, får väl se hur jag gör.

Fetaste söndags ångesten ever
2013-11-03 KL. 12:13:00 · KATEGORI: Every day

 
Godmorgon på er, vaknade för knappt 1h sen och har fått i mig lite frukost. Ligger förövrigt inne med en så grym söndags ångest, plugget jag hade tänkt göra nu på lovet för att ligga i fas nu när skolan börjar har inte alls blivit gjort så ni kan ju ana vad jag ska göra idag? 
Hur som, lite kass uppdatering men jag har varit rätt upptagen nu i helgen - som började med att ha tjejmiddag hos Emelie innan lite gott folk kom hem till henne för lite festligheter. Hade riktigt kul och vid tolv blev jag hämtad för att komma hem i tid eftersom jag skulle jobba dagen efter. Dock somnade jag inte förrän vid två så jag var ändå as trött på jobb, menmen! 
 
Jobbade mellan 9-12 och hann med 1h's tidigare buss hem vilket var super skönt, käkade lunch och sen somnade jag som en stock ett par timmar. Kom hem till Alice vid sju och fixade bara oss snabbt innan vi skulle ta bussen till Glumslöv för haloween fest. Det spårade en aning i början med folk som inte kunde ta han om sig själva, men när dom var ute ur bilden blev det riktigt kul och när jag kom hem vid tre tiden blev det natt mat innan sängen kallade.