Tisdag 30 april
2013-04-30 KL. 12:16:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, hoppas allt är bra med er idag. Skoldagen igår var rädd onödig, kommer till skolan för att ha svenska och får reda på att vår lärare är sjuk. Det kom heller ingen annan lärare efter ca 30min så stack jag hem igen. 
Tror ni inte det öser ner när jag såklart ska gå till bussen mot gymmet och sen strålar solen.. Det blev ett iw pass bara som jag inte ens var taggad till men så blir det ibland.
 
Har media idag hela dagen, stressa hem och göra mig iordning och träffa Alice och några andra för lite valborgs firande. Så det blir nog ingen mer update idag, vi hörs ♥
 

Some new things
2013-04-29 KL. 10:30:00 · KATEGORI: Every day

 
 
Ska ta och testa denna hårinpacningen nu ett tag och hoppas den hjälper.
Mascaran testade jag igår innan jag åkte till stan och den är redan en ny fav! 

Sunny monday
2013-04-29 KL. 09:56:04 · KATEGORI: Every day

Godmorgon allihopa! Vaknade av mig själv vid kvart i nio, gick upp och gjorde frulle och kollade sen min mejl vilket gjorde hela min dag. Har ingen engelska idag eftersom jag strax är klar med min uppgift sen är jag klar med hela kursen. Så sitter nu ute i solen i min nya mysiga morgonrock och ska fixa det allra sista på uppgiften. 
Håller även på att tvätta lite så ska fixa det med innan jag börjar skolan vid kvart över ett. Love life!
 
 

As long as you love me
2013-04-28 KL. 17:34:05 · KATEGORI: Every day

Klockan är redan halv sex, fasen vad tiden gått snabbt idag. Vid ett tiden hade vi "brunch" eller vad man nu vill kalla det för, mumma för magen och sen dess har jag inte gjort så mycket under dagen, ska fixa nåt att käka nu och sen väntar plugget. Yey. Vi höres ♥
 
 

L♥ve pink
2013-04-28 KL. 16:36:00 · KATEGORI: New in

 
 

11:55
2013-04-28 KL. 11:55:00 · KATEGORI: Every day

Goddagens allihopa, var iväg hela dagen igår så jag kunde inte blogga. Var på Ullared, sen åkte jag in till stan och träffade Becca och Ebba. Jag ska försöka visa er det mesta jag köpte. Idag tog jag sovmorgon för första gången på x antal söndagar vilket innebär ingen träning idag.
 
Annars då? Ska göra klart min engelska uppgift idag, mer än så är inte bestämt men det återstår att se senare helt enkelt.
Köpte mig bla lite godis i drickformat.

Take care
2013-04-26 KL. 09:14:10 · KATEGORI: Every day

Hej regniga fredag, du är inte välkommen.. NP igår gick faktiskt rätt bra, var klar redan vid tio, mötte upp Emelie för en catch up med lite mc mat ♥ Somnade en stund på soffan, vaknade upp och klockan var lite för mycket, men hann till träningen och zumban, lovely.
 
Sov lite halv dåligt inatt, vaknade vid fyra och kunde knappt somna igen.. Men kom upp ändå och hör hur det öser ner regn, roligt. Fick skjuts till skolan och slutar lite över tolv idag sen ska jag möta upp Josseen stund.
 

Plugg, plugg och lite mer plugg
2013-04-24 KL. 14:59:35 · KATEGORI: Every day

Hej! Igår blev det inget gym, tog en vilodag istället som var väl behövligt måste jag säga. Idag då, började dagen med samhäll och efter det var det matte. Svenskan var inställd och vår samhälls lärare är så snäll att vi fick jobba hemma vilket innebar att jag slutade redan halv tolv idag. Härligt! 
Kom hem lite innan ett, har käkat och gjort min samhälls uppgift och skickat in den. Så nu tar jag en liten paus, funderar på att skicka till gymmet eller ta en jogging runda ikväll. Återstår att se helt enkelt. 
 
 

Tips / Bellbox
2013-04-23 KL. 15:02:47 · KATEGORI: Tips

Måste tipsa om bellbox, finns ju lite överallt som butik men även på nätet. Där finns en massa hårprodukter som är riktigt bra. Finns bland annat; maroccanoil, redken, nashi osv. Maroccanoil får håret att bli jätte lent, likadant med nashi. Jag har provat nashi och mitt hår blev superlent så den måste jag verkligen rekomendera! Dom har även färgbomb som är en inpackning som hjälper mot sin hårfärg. De flesta produkter bellbox har finns ju även hos de flesta frisörerna också.

Deras leverans går på 2-3 dagar så man slipper vänta så länge på sina varor, sen tycker jag dom har bra priser på sina produkter.

bellbox

230413
2013-04-23 KL. 14:07:28 · KATEGORI: Every day

Hola amigos! Gjorde NP imorse och det gick väl rätt bra. Gick lite överallt på stan efter provet och käkade. Fick dock inte sluta för dagen så har lektion nu, slutar om ca 1h.. Får se om jag åker till gymmet ikväll, beror på hur vädret är och om jag orkar. 
Vädret är ju för den delen hel konstigt nu om dagarna, ena dagen är det solsken och värmt - andra dagen ösregnar det när man vaknar, buhu för Sveriges väder.
 

Seg måndag
2013-04-22 KL. 14:02:37 · KATEGORI: Every day

Sitter på svenska lektionen nu som är grymt seg. Vill bara hem och vila upp mig inför imorgon - nationellt prov. Men det går säkert bra hoppas jag. Längtar ihjäl mig till sommarlovet som är om ynka 43 dagar, fatta lyckan?! Är rätt skoltrött atm och sommarlovet kommer perfekt lägligt om ni frågar mig.
Slutar lektionen om ca 45 min så vi får höras senare idag ♥

Gårdagen / Idag
2013-04-22 KL. 12:09:05 · KATEGORI: Every day

Blev ingen bloggning igår, hade fullt upp faktiskt! I lördags var jag ju som sagt hos Ebba och firade henne med lite annat folk vilket var kul. Tog bussen hem rätt tidigt då de flesta stack samtidigt. Gick upp vid halv nio igår och gymmade. Blev inte så hård träning för jag hade ingen ork, var inte alls motiverad.. Men all träning är bättre än ingen träning!
Sen "jobbade" jag lite, tjänade pengar som alltid är behövligt. Somnade nån timme på eftermiddagen för jag var döds trött. 
 
Annars då, måndag idag och jag har engelska just nu och efter lunch är det svenska. Gymmet som vanligt ikväll, iw pass. Ja en helt vanlig måndag.
 

Vi drar dit palmerna bor
2013-04-20 KL. 14:42:53 · KATEGORI: Every day

God dag allihopa och hej fina sommarväder!
Jag vaknade runt halv tio imorse, käkade lite frukost och sen har jag mest varit ute i det soliga vädret. La mig på trädäcket och solade en liten stund. Oj så brun jag blev då.. Men skönt var det! Ska snart duscha hade jag tänkt, åker till Ebba ikväll iaf så uppdateringen är inte prio ett idag. Men sen, vem vill sitta inne vid datan när det är strålande sol ute?
 

20:25
2013-04-19 KL. 20:25:05 · KATEGORI: Every day

Seg fredag idag, har varit så seg i kroppen sen jag vaknade upp från min powernap. Kommer aldrig kunna somna inatt kan jag ju säga.. Sitter och kollar geordie shore på tv, ska kolla säsong 1 sen ikväll och kolla ikapp allt jag missat. Min nya drog serie hehe.
Sitter vid "familje" datan så jag har inga bilder här, men sen så är jag ju kass på att ta nya bilder, vill att mitt hår ska växa och bli långt och fint så blir det fina bilder haha. Don't judge me. Mitt hår är mitt liv.. Nä men tycker jag passar bättre i längre hår så det är bara till att ta väl hand om det.
 
 

♫ Stay
2013-04-19 KL. 15:43:42 · KATEGORI: Every day

Hola kära läsare, tiden bara flög iväg igår vilket resulterade att jag inte hann blogga nåt. Skolan gick bra, har en endaste liten uppgift i engelskan som jag ska fixa i helgen och gör jag det är jag klar med hela kursen = ingen mer engelska tills tvåan. SCORE!
Åkte och gymmade direkt efter skolan, lite rygg/mage och löpband + 1h zumba. Så härligt!
 
Idag då, fredag, yes! Jobbade på med min infograf som jag strax är klart med. Slutade vid tolv, kom hem och käkade sen somnade jag på soffan. Vi hörs senare ♥
 

Wednesday
2013-04-17 KL. 16:47:16 · KATEGORI: Every day

Hola, skoldagen rullade på som vanligt. Slutade redan vid tre tiden så jag kom hem från skolan för ca 40 min sen, ska käka lite strax och sen beger jag mig till gymmet. Blir nog ett ben/rump pass idag faktiskt, är rätt taggad på det haha.
Sitter och kollar lite oth på tv just nu men borde stänga ner datan så jag hinner med att äta och byta om till gymmet. Har inte så mycket mer att säga så vi får höras mer sen ♥

Spring feelings!
2013-04-17 KL. 08:40:15 · KATEGORI: Every day

Hej på er! Jag var döds trött igår när jag kom hem från gymmet vilket resulterade till att jag inte orkade ta upp datorn. Prioriterar sömn istället, bra va? Hade ingen motivation på gymmet, körde lite löpband och lite på crossen och sen tog jag bussen hem och duschade. Vad har hänt med mig? Innan hade jag all motivation till gymmet ju! 
 
Börjar samhälls lektionen nu så vi hörs senare! ♥
 

Wanted from Bubbleroom
2013-04-16 KL. 10:41:00 · KATEGORI: Every day

Dessa två topparna skulle gärna få flytta in i min garderob snarast. Så häftiga men ändå lite stilrena, båda kommer från bubbleroom och ni hittar dom här och här. Tänk er till sommaren med ett par vita eller jeans färgade shorts och bruna ben, snyggt! Eller varför inte ett par snygga jeans, vita/svarta/jeansfärgade/baggy/bootcut och vita låga converse. Kan redan se det framför mig, mumma! 
Har dock aldrig beställt från bubbleroom så det är väl dags att göra det snart? Får börja spara en massa pengar, ni anar inte hur mycket kläder och skor jag vill köpa just nu och jag vill inte ligga på minus med min ekonomi hehe. 
 
 

Tisdag 16 april
2013-04-16 KL. 08:42:14 · KATEGORI: Every day

Godmorgon alla, pigga och glada idag? Nja inte direkt.. Dimmigt och grått väder gör en deprimerad och trött, kunde knappt gå upp ur sängen imorse. Blev inget gymmande igår, hade absolut ingen ork till det så tog en joggingrunda med mamma lite senare på kvällen. Mys ♥ 
 
Lång skoldag, media till fyra idag och sen återstår det ifall jag åker till gymmet idag. Tappat lite motivation menmen, sånt händer. 
 

You're gonna miss me when I'm gone
2013-04-15 KL. 11:24:20 · KATEGORI: Every day

Oj va dött det var här! Förlåt att jag inte uppdaterat under hela helgen men så skönt att inte haft datorn uppe faktiskt. Träffade Becca i lördags ett tag på kvällen och chillade, tränade på morgonen igår, tjockade mig med choklad och bakelser också (oj vad jag inte skulle gjort det..) 
 
Anyway, måndag igen och nationellt prov i engelska idag. Lite halft nervös men ändå inte, det ska nog gå bra! Efter lunch är det svenska sen slutar vi och ikväll blir det gymmet som vanligt. Vi höres senare ♥
 

Bad day, not a bad life. Nya tag imorgon.
2013-04-11 KL. 22:58:00 · KATEGORI: Every day

För mycket saker och för lite tid, känner mig så jäkla stressad just nu. Ettan var värre än jag trodde. PANG sa det och nu väntas en jädrans massa nationella prov och dagarna bara springer iväg. Snart är det sommarlov och bara tanken på allt som ska ha blivit gjort skol-mässigt innan dess gör så att jag kokar över. 
Det ska bli så skönt att slippa NP i tvåan, få välja inriktning och göra det jag tycker är roligt. Slippa idrotten är ju bara en av de bra sakerna med tvåan, världens tråkigaste ämne i ettan utan tvekan så som våra lektioner är. (Kom och hjälp mig att dö.) 
 
Plus på det hela känner jag just nu för att bara slå en massa människor/saker för att få ut lite ilska. Vissa människor är lite speciella och vissa är för speciella om jag kan uttrycka mig så. 
Ååh, känns som om jag kommer explodera.
 
Förlåt för dampet ovan, men måste få skriva av mig. Trots allt, det är ju min blogg men imorgon kör vi positivt igen!
 

Torsdag 11/4
2013-04-11 KL. 22:56:44 · KATEGORI: Every day

Tog bussen till gymmet vid fyra och började med ben och rump passet som dock inte känndes så bra. Haft bättre benpass men så blir det ibland. Började med att det enda löpband som var kvar är det "dåliga" som jag verkligen hatar att gå på, så gick bara i 10 min, körde på maskinerna men hade inte känslan som vanligt så fick ansluta med ynka 5 min på stepp maskinen.
Tackar gudarna för zumba som livar upp alla dåliga dagar! Det är vid dessa tillfällen man behöver dansa, se ful ut och bara ha super kul. Älskade zumba, jag är kär i dig ♥
 

Make me smile
2013-04-11 KL. 13:54:48 · KATEGORI: Every day

Hola amigos! Sorry att jag inte uppdaterade igår, har ingen direkt anledning till varför jag inte bloggade menmen. Skolan flöt på som vanligt, fick sluta halv tre istället för fem score! Kom hem och somnade på soffan en timme, sen gymmade med min pappa, körde pw och löpning i 35 min. Sen fortsatte jag med rygg och mage och stretch efteråt. 
 
Sitter i skolan nu, har engelska och sen samhäll. Efter det ska jag direkt till gymmet för zumba och ben/rump pass. Så vi får höras senare, jag lovar
 

I want you to know me
2013-04-09 KL. 18:19:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er finisar! Lite sen update idag men har hållt på med min trailer hela skoldagen. Har bara någon liten detalj kvar på den sen är jag helt klar och är faktiskt sjukt nöjd med den. Under eftermiddagen köpte jag även årets första glass, mums! 
Tränade igår, dock bara ett iw pass men köttade på ordentligt. Ska träna axlar idag tror jag, längesen sist så nu är det dax igen. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, mest bara slappat lite och käkat så vi får höras sen igen, puss ♥
 
Såhär går det när man är uttråkad och får tillgång till webcamen, enjoy!

Söndag
2013-04-07 KL. 20:04:27 · KATEGORI: Every day

Rolig rubrik eller vadå? Sämst på att komma på rubriktitlar.. Hur som helst, hej! Blev ingen pw för det har regnat lite, snöat och t.om. haglade vid ett tillfälle (?!) Så kände mig inte super pepp på att gå ut i det kalla vädret. Ska ta och duscha nu hade jag tänkt sen ta på nån härlig ansiktsmask och bara ta det lugnt resten av kvällen med en mysig film eller något.
 

Jummy for my tummy
2013-04-07 KL. 15:02:00 · KATEGORI: Every day

Har sen sist suttit och kollat på geordie shore på tv och läst en hel del bloggar. Gjorde mig ett mellanmål med annanas som jag skar upp, tog hälften och mixade i mixern med lite proviva, vatte, lime och citron; supergott och så lätt att göra! Dock får man sila drickan sen för att slippa fruktbitarna.
 

New in
2013-04-07 KL. 11:31:06 · KATEGORI: New in

Min allra första svarta väska någonsin, love! 

070413
2013-04-07 KL. 11:22:32 · KATEGORI: Every day

Hola amigos! Satt nyss och skrev ett inlägg om igår som försvann, tack för den typ. Hur som helst, gjorde inte så mycket igår ändå, handlade godis och åkte till Emma vid åtta för lite filmmys och en hel del prat om allt möjligt. 
 
Idag skulle jag egentligen tränat vid halv tio men det sket sig så kör på en vilodag istället. Har inte några direkta planer idag, tar nog en pw senare idag bara för att få dagens motion. Annars blir det en slapp dag med lite ta-hand-om-mig-själv sysslor. 
Ha en bra söndag så hörs vi senare, puss! ♥
 

The day before friday
2013-04-04 KL. 21:14:05 · KATEGORI: Every day

Hej! Orkade inte starta datorn igår efter gymmet men anyway- köttade rygg och mage som gick super bra. Kan tillägga att man tränar mycket bättre/puschar sig själv när där är snygga killar på gymmet #dörlite Min framtida man finns på mitt gym. 
 
Idag då, skolan rullade på, inställd matte och engelska idag. Score! Så slutade redan vid kvart i tre, tog bussen lite över tre och stack till gymmet. Körde ben och rumpa plus zumba i 1h. Helt slut efter 2,5h träning, käkat lite vattenmelon och nu sitter jag och ska göra klart en samhälls uppgift så vi hörs ♥
 

Workout inspo
2013-04-03 KL. 14:05:50 · KATEGORI: Inspo


Sometimes falling makes you see things from a different angle
2013-04-03 KL. 12:18:00 · KATEGORI: Life of

Hola! Kunde knappt gå upp imorse, vill bara ha lov just nu. Sommar skynda! Har haft samhälle och en inställd mattelektion så jag tog mig ett tillfälle att bara ta det lugnt och kolla en massa bloggar osv. Jag är så sjukt trött idag, fryser också lite. Usch jag vill inte bli sjuk! 
 
Åker och tränar direkt efter skolan om jag känner mig lite bättre, så vi får höras senare när jag har tid ♥
 

Wanties
2013-04-01 KL. 23:06:00 · KATEGORI: Wanted

Palladiums baggy modell är mycket snyggare än den vanliga, hade gärna haft alla tre färger!

Update
2013-04-01 KL. 21:43:29 · KATEGORI: Every day

Visstja, jag har även suttit och trixat i photoshop för att göra min nya header, men har fastnat på en sak som jag måste ha hjälp med så förhoppningsvis är headern klar innan veckans slut. 
Tycker det ser så tråkigt ut att bara ha sitt namn som header, isåfall får man piffa till det med någon fin krumelur eller något. Nej min header ser bara tråkig ut.
 

1 april 2013
2013-04-01 KL. 21:13:59 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, hoppas allt är bra med er. Hade ingen lust att blogga igår så då fick det bli så. Hade iaf roligt med Becca i lördags. Snackade en massa och gjorde frukt-efterrätt med vit smält choklad. Nomnom! 
Igår var jag hos min mormor och morfar och åt middag på kvällen och var där ett tag, sen kollade jag på film restan av kvällen tills jag somnade.
 
Var på väla idag vid tolv med härliga tjejer, köpte dock inget. Sen har jag städat lite och handlat med mamma så nu sitter jag här med min frukt och lite god choklad och myser till det för mig själv. Skola imorgon vilket verkligen inte uppskattas men ja, bara 64 dagar kvar till sommarlov. Tagga.