Det enda jag ville var att du skulle visa att du bryr dig
2013-12-31 KL. 13:48:00 · KATEGORI: Every day

Igår var en lugn dag, var på väla med mamma och Elin för lite fika som blev mat istället. Gick sen runt i affärerna, slutade med att jag köpte en ny sportbh och ett par nylontights till ikväll. Åkte in om maxi för årets sista godis, sen blev det filmkväll med sis.
 
Idag då, 31 december 2013 - sista dagen på året och jag är så sjukt taggad på ikväll. Bortsätt från att klänningen jag skulle haft inte passar nu efter jag varit tvungen att sy in den lite, så outfiten är fortfarande oklar.. Annars är mina planer för ikväll totalspikade, blir go middag hos Alice innan vi ska till hennes kille och föra, sen vidare mot lokalfest och tillsist ska jag till Rydebäck för att vara med mina goa girls, kan det bli bättre än så?! 
 

Vill även tacka alla goa människor runtomkring mig som gjort detta året riktigt grymt, har haft lite ups & downs men i stortsätt har året varit riktigt grymt roligt! Är redo att kicka igång ett ännu bättre år som bjuder på så sjukt mycket! 
 
 

Sunday funday
2013-12-29 KL. 14:29:49 · KATEGORI: Every day

 
Hejhopp allihopa! Gick upp halv nio och jobbade idag med, lite segt eftersom jag somnade rätt sent inatt men så blir det. Kom hem från jobb för 1h sen och nu ska jag strax byta om för att åka tillbaka till gymmet och träna lite. Löpning och grit styrka idag. Kör igång lite sakta men säkert dessa sista dagarna på året sen är det bara att kötta igen! Ny release idag på griten så får se om det är lika bra som den förra, men det tror jag nog det ska vara.
 
Nej, nu får jag ta och byta om så jag inte missar bussen till gymmet, vi hörs! ♥

Mellandagsrean
2013-12-29 KL. 14:17:37 · KATEGORI: New in

Glitterskal från Teknik Magasinet
 BH från Cubus
 Rosaglitternagellack från H&M
 
Köpte även ett par träningsbyxor från Soc (stadium), en mascara och trosor men tänkte inte på att fota det. 
 
 

Lördag
2013-12-28 KL. 18:20:43 · KATEGORI: Every day

Mötte upp Josse i stan i förrigår innan vi åkte till väla. Fick med mig en del saker, (kan försöka hinna fota imorgon när det är ljust ute) Efter några timmar på väla åkte vi in till stan för att kolla efter några saker där innan jag åkte hem. Var hemma vid fyra och firade min lillasyster som blev hela 3år. Helt sjukt för den delen att tiden går så fort! Sen vid fem blev jag hämtad av Rebecca för att åka ut till andra Josse där vi tjejer skulle ha julklappsleken. Hade en rolig kväll innan jag kom hem lite efter tolv och då däckade jag direkt.
 
Igår blev jag tvingad att gå på min farbrors pass halv tio, så klockan nio var jag på gymmet och gick lite på löpbandet innan ett grit pass. Grymt jobbigt var det eftersom jag inte tränat på flera veckor och helt seriöst kände jag mig illamående haha. Trodde verkligen att jag skulle spy mot slutet av passet! Klarade mig igenom det ändå, hem snabbt för lite käk och en dusch innan jag tog bussen till stan för en catch up fika med Emma. När hon skulle vidare mot väla åkte jag hem, somnade en stund och vid sex tiden åkte jag till Matilda där vi snackade en hel del, köpte godis och kollade skräckfilm. 
Idag har jag bara jobbat och sovit haha, så nu ska jag snart ner i duschen och se vad som händer ikväll.
 
Lite saknad/pepp bilder till träningen, ska bli så skönt att komma igång på riktigt igen!

Counting stars
2013-12-26 KL. 00:04:31 · KATEGORI: Every day

 
Godkväll på er alla, har inte gjort ett piss idag haha, ändå har jag inte orkat starta datorn och blogga. Hur som helst, vaknade inte förrän kvart i ett (?!?!) Snacka om att ha sovit bort halva dagen. Bra gjort Emma! Har annars mest bara kollat på tv och total slappat hela dagen, men så väl behövligt vissa dagar.
Nu ska jag välja mellan en bra film eller Mr. Grey, får se vad det blir men med tanke på att jag ska upp tidigt imrn (lilsis fyller år så jag måste upp innan hon, så typ vid 6 halv 7, myys!) Ska ändå upp i tid för att hinna till väla med Josse, och vi ska vara på väla 10. Kriga haha. 
 
 

.
2013-12-25 KL. 01:09:55 · KATEGORI: Life of

"Det är vid den här tiden man märker hur ensam man egentligen är, 
då tankarna är det enda sällskapet man har."

God jul!
2013-12-24 KL. 23:28:00 · KATEGORI: Every day

 
Har verkligen inte haft tid till att blogga idag, men tror inte någon väljer att sitta vid datorn på julafton. Vaknade upp tidigt imorse av att min lillasyster kom med min julstrumpa och var överlycklig för att tomten varit här. Så sött haha! Hon var verkligen jätte glad imorse! Lyckades somna om till halv elva, käkade frukost, duschade och gjorde mig iordning. Hann även städa rummet idag, lite impad över mig själv att det gick så fort haha. 
Kollade sen på Kalle med familjen och lite efter det kom släkten så då öppnade vi julklapparna och sen blev det en massa mat. Är så glad över alla mina fina pressenter som jag fått idag och haft en riktigt härlig jul. Lite tråkigt dock att det inte var en vit jul i år.. 
Sen när alla gått blev det bara mys med familjen och nu ska jag känna mig lite fet och kolla på VSFS, tagga bantning och hårdträning från och med januari! 

22:55
2013-12-23 KL. 22:53:57 · KATEGORI: Every day

Fick en skön sovmorgon imorse, vaknade upp av mig själv halv elva och fixade en god frukost. När sen hela familjen var borta städade jag lite och pumpade musik som vanligt. 
Åkte in till stan snabbt för att fixa en sak, tog sen bussen för att sola en liten stund och sen hämtade mamma mig. Handlade lite snabbt sen har vi fixat och pyntat granen med lilsis. Gulle är hon! ♥ Nu ska jag snart slå in mina sista klappar innan jag fortsätter med min film sen igår, får se om jag har tid till att sitta vid datorn imorgon, men vi hörs!
 
 

And maybe I did expect too much
2013-12-22 KL. 22:55:28 · KATEGORI: Every day

Selfie // Annanasmys med min fruga 
Hola amigos, i fredags åkte jag som sagt till Alice där det blev en hel del snack, annanas käk och även popcorn kräng. Påväg mot bussen mötte jag Becca, så vi drog hem till henne i 45min innan jag sen tog bussen hem. 
Igår slappade jag mest bara, skulle på barnkalas men slapp undan i sista minut, så jag städade huset lite på mammas order.Vid halv åtta var jag i stan hos Becca där vi inte gjorde ett piss fram tills vi spontant blev bjudna på 18-års fest. Mötte upp Louise innan vi tre tog bussen till Laröd, kul hade vi fram tills det spårade en hel del. Sånt som alltid måste hända typ. 
 
Efter lite för lite sömn och en god frukost väntade jag och Becca in Ebba för att leta julklappar i stan och en fika. Eftersom Ebba inte ville till väla åkte bara jag och Becca dit för att fixa våra sista julklappar. När vi äntligen var klara och tappat all livsglädje kom vi tillslut hem och däckade ett litet tag innan jag stack hem. Nu ska jag sätta igång en film för att ta död på alla tankar i huvet och bara mysa, vi hörs! ♥ 

Confessions
2013-12-20 KL. 20:17:00 · KATEGORI: Bekännelser

Jag vill hellre ha naturligt rakt hår än lockigt/krylligt för mitt hår blir typ 3cm kortare när det är lockigt. Sen så har oftast dom med rakt hår alltid lent och glansigt hår.. 

Jag önskar verkligen att jag kunde vinna en jävla massa pengar på lotto eller nåt just nu, skulle sitta fint!

På någon vis blir jag alltid stressad och sen till bussen när jag ska åka till jobb, oavsätt om jag är hemma 3h innan jag ska gå haha. 

Jag vill egentligen vara blond men hatar att man får utväxt så lätt så just därför är jag hellre mörkhårig just nu. 

Jag saknar sommaren så sjukt mycket, all värme, min självdiciplin och träning..
Ja allt med sommaren är så jäkla bra!

När jag är hemma själv dansar jag alltid hela tiden och är allmänt knäpp, mina husdjur måste tro jag är mentalt störd haha!

Loooooov!
2013-12-20 KL. 19:05:39 · KATEGORI: Every day

Efterlängtade lov, du är så välkommen! ♥
Började vår anslutning vid tio tiden med julmust, pepparkakor och skumtomtar och en musikquiz som jag, Matilda och Linnea vann. Tjena grymma! Slutade när det var klart, vid elva så jag var hemma strax innan tolv. Kollade på tv innan jag somnade en stund på soffan med katten.
Nu har jag duschat och ska börja göra mig iordning innan jag tar bussen in till stan för att träffa Alice, så vi hörs sen! 
 
 
 
 
 
 

Turbulence
2013-12-19 KL. 23:08:46 · KATEGORI: Every day

 
Hej på er, som vanligt är jag världens sämsta bloggare men jag orkar inte blogga hela tiden. Behöver ta en massa nya bilder men det är ju mörkt hela tiden så det hinner jag aldrig.. Aja, igår var jag i skolan för att plugga matte från 10-14, kom hem snabbt och hann käka innan jag fick springa till bussen för att hinna till jobb. Helt ärligt så för första gången hade jag riktigt kul på jobb igår, tiden bara flög iväg och sen helt plötligt fick jag sluta. Så det ska vara! Kom hem vid åtta, kollade en film på tv innan jag skulle kolla alla PH avsnitt från veckan. 
 
Somnade dock inte förrän vid halv tre, tre.. Så jag var ju lagom trött imorse och jag hade tänkt vara i skolan vid nio, men så blev det inte. Kom till skolan tio istället, satt och pluggade på matten med Erika tills vi började och fy fan vad jag är stolt över mig själv! Kunde faktiskt nästan allt på provet (Haha, E-uppgifterna men ändå!) Och klarar provet, jag som annars har supersvårt för matte.. Hur som helst, kom hem och vilade 1h på soffan och sen har jag mest bara fortsatt på vilo-läge hela kvällen. En go dusch och ett härligt fotbad avslutar min kväll, jullov imorgon - klagar absolut inte!

Tuesday
2013-12-17 KL. 20:11:00 · KATEGORI: Every day

En standard yogiboost bild, ett måste!
 
Hej på er, skulle ju egentligen gjort klart mitt arbete igår men jag total fastnade så jag bestämde mig för att åka in till skolan och få hjälp från min lärare. Blev sen klar vid elva tiden och 1h senare åkte jag och Alice till väla för att leta julklappar. Hittade inget eftersom jag inte visste exakt vad jag ska köpa orkade jag inte leta haha, så får göra det en annan dag igen. Köpte dock ett nytt puder och ett nagelack. 
Nu ska jag göra klart det sista av min engelska, sen plugga lite matte men åker ändå in tidigare till skolan för att plugga ännu mer innan mitt prov. 
 
Sitter förresten med en sån svart ansiktsmask, lite läskigt men hoppas det hjälper!

Stop holding your breath
2013-12-16 KL. 23:26:13 · KATEGORI: Every day

Mötte upp Josse i stan vid fem en stund, blev lite snack på mc innan jag skulle ta bussen till maxi för att hämta ut min klänning. Såklart var bussen dit sen, kommer in på maxi 26 (bussen hem går 33 och är sista bussen hem därifrån), personalen segar som fan och jag kommer ut till hållplatsen 2min för sent.. 
Försökte ringa mamma flertalet gånger men hon svarade inte, så jag fick helt enkelt promenera hem, i 40-45 min, 4km. Inte det roligaste men det regnade ialla fall inte om man ska se det som en positiv sak? 
 
Annars har jag bara suttit med historian, som verkligen är riktigt segt men är snart klar med den och då ska jag göra min book report snabbt så jag kan vara ledig imorgon. Så ja, no time to blog, vi hörs! ♥
 
 

Christmas lights
2013-12-16 KL. 15:15:00 · KATEGORI: Foto

 

Let's do this monday
2013-12-16 KL. 14:14:57 · KATEGORI: Every day

Hej på er och ursäkta min frånvaro, har bara varit lite för mycket på sistonde så jag behövde skippa bloggen några dagar bara. Annars, helgen har varit riktigt bra - träffade Becca och Ebba i fredags för en massa snack. Favs ♥
I lördags jobbade jag några timmar, åkte sen till Emelie med resten av tjejerna (-Josse som mådde dåligt) för en go tjejkväll med supergod mat och ännu godare efterrätt. Efter en skräckfilm, en annan super knäpp film och en psycko film däckade vi alla tillslut.
Kom hem vid halv tolv igår och då satte jag direkt igång med plugget, blev klar med en inlämning, åkte och tränade som var riktigt skönt innan jag sen fortsatte med pluggandet under kvällen. 
 
Har såklart gått och blivit förkyld bara för att jag tränade igår gissar jag på.. Blev en kort skoldag men nu ska jag plugga som alltid och få klart mina sista två inlämningar sen väntas bara två prov innan jag tar lov, äntligen!

Lördag i bilder
2013-12-16 KL. 12:04:00 · KATEGORI: Every day


Feelings suck
2013-12-12 KL. 22:44:10 · KATEGORI: Life of




Why fight for something that's never going to happen?
2013-12-11 KL. 23:04:52 · KATEGORI: Life of

Du är värd den allra bästa och det allra bästa. Att du kommer få allt du vill ha sålänge du fortsätter tro på dig själv, fortsätter att skratta och fortsätter vara ditt bästa jag så ofta det går.
 
För vet du vad? Du är värd han som dör för dig. Han som gör allt för dig. Han som aldrig, aldrig någonsin släpper taget om dig. Han som älskar varenda sekund med dig. Han som aldrig skulle såra dig. Han som älskar dig dig för den du är, som varje dag visardig sin uppskattning och kärlek. Han som är livrädd för att förlora dig. Som får dig att känna dig som världens vackraste människa och han som endast vill vara med dig, bara dig.
 
Jag vill inte att du ska vara ledsen över någon som inte värdesätter dig över allt annat. Och jag vill inte att du ska vara med någon som inte är beredd att gå lika långt som dig. 
 
Något att tänka på girls.

Fullt upp
2013-12-11 KL. 10:26:57 · KATEGORI: Every day

 
Herregud vad tiden går fort, vilket innebär att jag måste stressa och kli klar med allt plugg innan nästa vecka, plus att jag har två matteprov ons + tors. Igår hade vi bara en lektion, där vi bara pratade med rektorn sen fick vi sluta igen. Åkte hem och sov en stund, lagade lite mat och sen åkte jag, mamma, elin och lilsis till ikea ett tag. 
Satt med historian ett bra tag, fick en massa hjälp av min pappa så det gick bättre än vanligt, vid tio avslutade jag pluggandet för ett avsnitt PH innan jag skulle sova.
 
Somnade dock jätte sent, hade lite för mycket att tänka på vilket resulterade till att jag vaknade lite för sent imorse. Började 8 med matte och nu har jag redovisat mina bilder på foto, hoppas på att vi slutar tidigt idag så jag hinner hem och sova ett tag innan jobb ikväll.. 
Och som vanligt, försöka hinna med en del plugg som vanligt..

When the drugs don't work no more we get high on life
2013-12-09 KL. 19:13:45 · KATEGORI: Every day

 
Måndag igen och jag höll på att försova mig imorse. Hann med bussen som tur är, började med engelska fram till elva så vi som läser matte hade en extra lektion innan lunch. Därefter hade vi redovisning på svenskan och sen en rätt kort historia lektion. Velade ett bra tag om jag skulle på zumba passet ikväll men jag fick skippa det för jag bara skulle blivit för trött efteråt och inte fått något plugga gjort. Sad but true.. 
Så nu har jag mest bara tagit det lugnt fram tills nu, ska ta tag i lite historia arbete. Inte direkt taggad på det men ja, det måste göras..

Daily
2013-12-09 KL. 18:00:00 · KATEGORI: Inspo

 

-
2013-12-08 KL. 20:47:31 · KATEGORI: Life of


.

Bootcut
2013-12-08 KL. 12:24:50 · KATEGORI: Wanted

 

2a advent
2013-12-08 KL. 12:14:41 · KATEGORI: Every day

Bilder sen förra julen
 
Jag måste verkligen bli bättre att blogga på helgerna känner jag!
Hur som helst, i fredags gjorde jag inte så värst mycket under dagen förutom att kolla på film och sen bara slappa ännu mer. Tillslut åkte jag in till stan och sen vidare till Josse där vi satt och snackade en massa och kollade på idol.
Igår hann jag med en hel del, kvalitetstid med lilsis, handla med mamma samt en sväng in om solariet innan jag var tvungen att duscha och ta bussen till Josse där vi gjorde oss iordning innan lagfesten hos David. Kvällen spårade redan vid halv elva då två killar redan var/nästan däckade. När alla skulle dra ut vid tolv åkte jag hem 30min senare, tidig kväll men det var välbehövligt så trött som jag var.
 
Idag blir det en hel del söndagsångest, har en massa plugg att fixa (lovat mig själv att 2 uppgifter ska skickas in idag!) Annars blir det också lite 2a adventsmys med familjen, vi hörs!
 
 

Tack Sven!
2013-12-06 KL. 10:45:24 · KATEGORI: Every day

På grund av stormen blev båda mina lektioner inställda idag --> ledig! Somnade om vid sju tiden och vaknade för ca 15 min sen, sitter och käkar frulle och ska starta en film nu. Men för att vara duktig så ska jag även göra klart min bild i visuella. Vi hörs senare! ♥
 

05.12.13
2013-12-05 KL. 23:07:00 · KATEGORI: Every day

 
Rätt seg skoldag, kommer till skolan och får reda på att vår svenska lärare är sjuk - ingen lektion, så vi gick bort till EH och köpte lite gott att dricka och en go pepparkaksmuffin. Sen hade vi idrott, görde biceps/rygg med Rebecca, lunch där vi fick reda på att vår historialärare ställde in sin lektion pga stormen + att han också ville komma hem tidigt (wtf liksom? Men vi klagar inte!) Naturlektionen ställdes också in så då återstod bara klf i 30min innan vi fick åka hem redan vid halv två. 
Traskade hem i stormen och regnrusk och ville bara värma mig under filten, men nej - eftersom jag glömde en lånebok idag fick jag åka in till stan igen och lämna den i stormvädret, faasen vad kallt det var! 
 
Annars har jag bara värmt upp mig här hemma, handlat med pappsen och nu ska jag försöka sova. Vilket jag troligtvis inte kommer kunna med detta ovädret, hela huset skakar..

atm
2013-12-04 KL. 14:54:46 · KATEGORI: Every day


Skickat in två uppgifter redan, fortsätter ikväll efter jobb
#hejdåsocialtliv

It's okey to walk out of someone's life if you don't feel like you belong in it anymore
2013-12-04 KL. 12:55:04 · KATEGORI: Every day

Goddag på er, igår var det en kort skoldag med matte och nk. Stressade ihjäl mig för att hinna med bussen till gymmet där jag körde ett grit strenght pass. Hade helt och hållet glömt bort hur jobbiga dom passen är eftersom jag inte kört det på minst 4 veckor. 
Död som jag var när jag kom gjorde jag inte så värst mycket mer än att kolla på lite tv och sen PH innan jag somnade, någerlunda i tid ialla fall!
 
Ännu kortare skoldag idag, hade bara resursmatte på 1h sen tog jag bussen hem igen för att sova vidare. Nu har jag fått i mig lite lunch och ska plugga som fasen tills jag ska åka till jobb, så vi hörs senare ikväll!
 
 

Black & White
2013-12-03 KL. 10:23:01 · KATEGORI: Inspo

 

2 december
2013-12-02 KL. 15:05:18 · KATEGORI: Every day

Tre från imorse
 
Måndag igen, lika segt som alltid.. Blev filmtittande på engelska lektionen och nu på svenskan har vi inte gjort så värst mycket. Nu börjar snart historian och efter det ska jag åka och träna i hopp om att komma igång med det igen, har inte tränat ordentligt på ca 2 veckor eller mer. Sen ska jag ha ett litet möte med jobb.
Annars får det bara bli lite plugg hemma, så vi får höras senare! 
 

"Hur fett det är att leva. Det är viktigt att komma ihåg det"
2013-12-02 KL. 11:22:14 · KATEGORI: Life of

Damn vad livet är bra ibland! Har mina underbaraste vänner att tacka det för ♥

En dimmig november kväll
2013-12-02 KL. 10:48:00 · KATEGORI: Foto

 

Boys who..
2013-12-01 KL. 22:49:16 · KATEGORI: Inspo

 

En sån bra helg helt enkelt
2013-12-01 KL. 22:45:35 · KATEGORI: Every day

 
Hola amigos, seg update som vanligt men denna helgen har inte ens varit vid datorn nåt. I fredags åkte jag till Emporia med Josse. Kollade lite i affärerna, käkade på jensens och till efterrätt blev det yoggiboost. Vi hitade dock inget alls, men roligt hade vi ändå haha. 
Blev en hemmakväll framför tvn när jag sen kom hem eftersom jag skulle jobba igår så jag kände att jag behövde lägga mig i tid. Hade en riktigt lugn dag på jobb vilket innebar en massa snack med resten av folket på jobb. 
 
Blev hämtad av Rebecca vid fem tiden för vi skulle hem till Linnea för en mysig tjejkväll. Det blev god mat (fondue som jag fick testa på för första gången). Sen hoppade jag, Emelie, Josse och Linnea in i jacuzzin där vi satt och hade deep talk i evigheter, sen blev det filmmys med godis och snacks + nostalgi filmen HSM. En skräckfilm hann vi även med och vid halv tre gick vi och la oss. 
Finaste girlsen ♥
Vid tio blev det frulle, sen stack de flesta så jag hjälpte Linnea att städa lite innan mamma kom och hämta mig och sen dess har jag inte gjort så värst mycket. Lagat mat, kollat på awkward, sovit och bara latat mig.