Det går bra nu!
2013-05-31 KL. 14:53:11 · KATEGORI: Every day

Goddagens readers, hoppas allt är bra med er, med mig är det super! Var ute och gick en morgon pw på ca 30 minuter innan frukost med vovven, riktigt härligt var det. Solen stekte också vilket blev ännu bättre, shorts och träningslinne - hej sommar ♥
Har käkat lunch för ett tag sen och nu är tanken att jag ska gå ut och försöka sola lite, men varje gång jag ska ut går solen i moln, så får väl se vad som blir med det haha. Funderar även på att träna idag eller om jag vilar och kör imorgon istället, aja. Annars har jag inte några direkta planer för ikväll, men det blir som det blir.
Men vi får höras senare, puss!
 

21:59
2013-05-30 KL. 21:59:17 · KATEGORI: Every day

Får väl börja med att ännu en gång ursäkta min usla bloggning, har dock inte en bra förklaring på varför så får väl säga sanningen; jag har inte orkat. 
Hej på er! Var ledig igår också vilket resulterar till sen morgon och en massa slapp. Fikade med mina fina girls då Emelie fyllde år, sen skilldes vi på alla olika håll och åkte hem. Handlade med mamma och bara chillade resten utav kvällen. Tog mig en förtjänt vilodag från gymmet också vilket är så skönt. Vilo dagarna är rätt underskattade. 
 
Hade skola idag, skulle bara göra ett idrottsprov som gick rätt fort, efter det gick jag, Linnea och Emelie lite på stan och kollade i butikerna. Åkte och tränade sen vid fem, blev lite uppvärmning på crossen, 1h zumba och sen ett ben/rump pass; lovely! 
Är ledig imorgon också så får se vad jag hittar på, återstår att se imorgon. Nu ska jag sätta på någon mysig film i min ensamhet, vi hörs ♥
 

Måndag / Tisdag
2013-05-28 KL. 15:35:00 · KATEGORI: Every day

Hej! Hade absolut ingen tid till att blogga igår, vaknade i lugn och ro och var på skolan vid halv ett, hade en lektion och slutade sen lite innan två. Käkade och var sen på gymmet för att köra dubbelpass - spinning och iw. Ni anar inte hur död jag var i kroppen när jag kom hem!
 
Är ledig idag vilket är härligt, men vaknade runt halv elva så efter min frulle var klockan redan elva. Har klippt gräset i trädgården och fyfan vad jobbigt det var! Solen kom fram och stekte men det var döds fuktigt ute så ja, detta är väl som ett träningspass kanske?
Vid fem tiden ska jag ta bussen till gymmet, blir ett rygg/mage pass samt lite cardio vilket låter härligt!
Har fått en så grym motivation till både träningen och min kost nu, även om det har blivit så långt in på året så är detta en början i alla fall. Jag kan erkänna att jag är en sucker för alla sötsaker som finns haha.
 

Marc Jacobs
2013-05-27 KL. 08:45:00 · KATEGORI: Foto

 
 

Mothers Day
2013-05-26 KL. 21:51:00 · KATEGORI: Every day

Grattis mamma på din dag, tack för att du är världens bästa mamma ♥
Varit iväg idag nästan hela dagen med familjen, firat morsdag med fika och varit med släkten också så har inte kunnat blogga idag men det borde väl vara förståligt? Anyway, sitter och slappar i sängen med datorn och fixar lite bilder, imorgon blir en kort skoldag vilket är skönt, bara en lektion, det borde jag klara av. 
Annars har jag inte mycket att berätta, så vi får helt enkelt höras imorgon! 
 
 

Lördag 25 maj
2013-05-25 KL. 17:15:10 · KATEGORI: Every day

Hej! ♥ Kom hem vid ett igår efter att ha träffat Alice ett tag och somnade nästan direkt. Vaknade rätt tidigt idag och var fortfarande döds trött så vid lunch somnade jag igen och vaknade upp vid två igen. Har inte gjort så värst mycket, målat naglarna är väl i princip det enda haha.
 
Har heller inget planerat för kvällen men stannar nog hemma för jag är så grymt trött idag och har egentligen ingen lust att åka hemifrån. Men får väl se vad som händer helt enkelt så vi får höras senare. Blog you later!
 

Reality, perfectly
2013-05-24 KL. 18:19:47 · KATEGORI: Every day

Älskar när man kommer in i en period i livet då allt bara är så bra. När allt bara flyter på så grymt bra. - Så är det just nu. - Mitt första år i gymnasiet börjar närma sig sitt slut och jag ångrar inte mitt val av skola alls. Personerna jag lärt känna på detta året är grymma, bästa personerna ♥ Och alla andra runt omkring mig, jag kan ärligt säga att jag verkligen har de bästa vännerna i mitt liv utan tvekan.
Ännu bättre är att sommarlovet närmar sig med storsteg, sol, vila, träna och bara chilla. Hör ni hur bra detta låter?!
 
Under våren och sommar märker jag verkligen hur glad man blir, dagarna bli längre och kläderna blir tunnare. Det finns verkligen inget att klaga över när vädret blir varmare och kvällarna är ljusa.
❥ L.O.V.E

TGIF
2013-05-24 KL. 17:50:00 · KATEGORI: Every day

Hello everyone! Hoppas allt är bra med er och förlåt för det tråkiga inlägget igår. Men ni anar inte hur trött jag var efter träningen igår, blev lite uppvärmning på crossen och sen kötta ben och rumpa, + zumba pass och ett avslut på löpbandet. 2 timmar som totalt tog död på mig.
Gjorde middag också när jag kom hem och när det var klart höll jag somna direkt på soffan som ni såg.
 
Hade bara en lektion idag med lite genomgång om lite upcomming stuffs och fick sluta lite innan tolv. Hämtade min dator som numera är helt och hållet min, rätt härligt. Att slippa bära datorn fram och tillbaka från skolan kommer vara det bästa med tvåan! Kom hem och somnade nästan direkt, sen ikväll ska jag träffa Alice för lite girltalk och mys, perfekt fredags kväll! ♥
 

Torsdag kväll
2013-05-23 KL. 22:06:14 · KATEGORI: Life of

Somnar vilken sekund som helst kan jag berätta, grym träning idag vilket resulterar till trötthet nu.
Vi får höras imorgon istället!


Get to know me
2013-05-22 KL. 17:31:51 · KATEGORI: Bekännelser

Jag stör mig faktiskt på folk som bytar profilbild på facebook flera gånger på bara en månad.
Jag hatar egentligen att ha jeans på mig, det är så obekvämt!
Jag har aldrig bitit på naglarna, förstår mig inte på varför man gör det.
Jag tycker inte ens coca cola är gott längre, föredrar fanta eller annan läsk.
Jag har väldigt lätt för att börja gråta.
Jag har aldrig tyckt om te. Oavsätt vilken smak så är det inte så gott.
Jag är nästan alltid hungrig.

Yesterday / Today
2013-05-22 KL. 17:11:49 · KATEGORI: Every day

Ursäkta att jag inte bloggade något igår, men hade knappt någon tid till att starta datorn. Nationella i matte gick väl både bra och dåligt, den sista delen kändes bättre än de andra. Dock har jag aldrig varit bra på matte så det får vara en ursäkt hehe! Men slutade innan två och var hemma kvart i tre, käkade lite och laddade upp inför gymmet med en celsius.
Hade nog ett av mina bästa tränings pass igår också, köttade lite cardio, rygg och mage. Aldrig känt mig så nöjd efter träningen som igår. Det måste vara min celsius, tack du som uppfann denna mirakel dricka! ♥
 
Hade bara en lektion idag, som var sååååå onödig att vara på. Började halv ett så sovmorgonen var väl behövlig då jag sov så dåligt i natt. Var på skolan i 30 min så ja, så nödvändigt var det.
Åkte direkt till gymmet för lite cardio och ett axel/biceps pass och nu har jag så sjukt ont i kroppen, åh vad man älskar träningsverk!
 

Pink ♡
2013-05-20 KL. 18:30:00 · KATEGORI: Foto



Sometimes we fall
2013-05-20 KL. 15:40:00 · KATEGORI: Life of

Kom hem från skolan lite innan två tiden, käkade lite sen lunch och tog det lugnt framför tv:n. Väldigt onödig skoldag, gjorde bara en enkät på engelska lektionen och svenskan behövde vi inte vara på, kändes väldigt lönt att åka till skolan men ja så blir det ibland.

Tryckt i mig en skål med frukt har jag också gjort, kom värsta regnskuren nyss och snabbt kom jag på att takfönstret var öppet, ojdå haha! Och jag som gick i shorts innan idag?
Ska som sagt till gymmet sen ikväll så vi hörs väl när jag har tid, blog you later!


Måndag morgon
2013-05-20 KL. 09:42:22 · KATEGORI: Every day

God morgon på er! Börjar klockan elva idag så ska strax göra mig iordning och gå till bussen. Har fört över alla mina bilder och dokument mm från skoldatan så jag kan lämna in den idag. Passar därför på att blogga lite nu meddans det laddas.
 
Har bara två lektioner som vanligt, sen ikväll blir det iw pass på gymmet. Vi får höras när jag hinner/kan, puss ♥
 

The other side
2013-05-19 KL. 18:16:42 · KATEGORI: Every day

Förlåt för den kassa uppdateringen både igår och idag, men solen stekte hela dagen igår så jag var ute hela dagen och solade. Sen mot kvällen åkte jag in till stan och träffade Becca och käkade lite. Mötte upp Louise och sen kom Emma och Ebba också och vi drog oss mot gröningen och vandrade runt lite.
Kvällen slutade med film och godis och sen låg både jag och Becca däckade i sängen.
 
Kom hem lite över tolv idag och har inte gjort så mycket sen dess, somnade nån timme för jag var så trött. Rätt skönt ändå faktiskt. Sitter och kollar på tv nu så vi hörs! ♥
 
 

17 maj 2013
2013-05-17 KL. 16:52:14 · KATEGORI: Every day

Hej på er, har knappt gjort något vettigt idag måste jag erkänna. Skulle ut i solen men det blåste för mycket så det struntade jag i. Ska strax ta och duscha, ska träffa Becca en stund ikväll är fredags planen. 
 
Härlig slapp fredag ändå, skolan flyter på och sommarlovet närmar sig med storsteg, endast 18 dagar! Längtar så sjukt men tills dess har vi en del kvar i skolan. Eller ja egentligen bara matte NP kvar men det är mycket för mig haha. Ska även hinna lämna in datan på måndag så det är klart innan veckans slut och sen ett tu tre så är hela 1an i gymnasiet klart, wiho!

Sweetie
2013-05-17 KL. 16:44:50 · KATEGORI: Foto


TGIF
2013-05-17 KL. 11:15:09 · KATEGORI: Every day

God morgon på er, har varit vaken ett tag nu och käkat frukost. Har inga direkta planer för dagen men hoppas att solen dyker fram från molnen så jag kan vara ute och sola lite. Sitter och kollar på tv och bara njuter av min lediga fredag.
Hör av mig senare, blog you later!
 

Up all night
2013-05-16 KL. 22:54:24 · KATEGORI: Every day

Träningen gick rätt okej, köttade på crossen och sen blev det ingen zumba för den var inställd (buhu) men det var shabam istället, har aldrig testat det innan så jag gav det ett försök idag. Kan dock säga att det inte var min stil alls  och saken blev ju inte bättre genom att jag hade skoskav och ont i fötterna av skorna. Nästa vecka är zumban tillbaka och jag kan bli lycklig igen ♥
 
Anyways, har kollat på tv och slappat, förlorade all min energi när jag var på väg hem från gymmet så slapp var väl behövligt. Hade det inte varit för att jag skriver att jag tränar skulle ni säkert tro att jag är världens lataste människa haha! Ska i alla fall dega lite vid datorn innan jag återgår till min kvällsrutin med Mr. Grey, vi hörs!
 

❥ Torsdag
2013-05-16 KL. 15:48:22 · KATEGORI: Life of

Hej på er, hoppas allt är bra med er denna soliga torsdag! (Sååå gay det lät) Skoldagen flöt på, satt mest och väntade på att ha NP i matte som gick sådär. Fick sluta efter det och är ledig imorgon, sweet!

Ska strax byta om nu och åka till gymmet för lite cardio och zumba, så vi hörs senare!


Sunny day
2013-05-15 KL. 17:46:47 · KATEGORI: Every day

 
Nationella idag gick rätt bra, slutade vid tre tiden och tanken var att jag skulle åka direkt till gymmet men det fina vädret kom i vägen. Kom hem och drog på bikinin och landade i trädgården. Men gick in igen efter kanske 30 min för det blåste alldedes för mycket och flugorna förstörde allt.
Har käkat lite och kollar på tv nu, ska försöka dra mig ut på en joggingrunda ikväll eftersom det inte blev nån träning idag.
 
Igår köttade jag ben och rumpa på gymmet i ca 1h, var hemma redan lite innan två eftersom vi inte hade någon lärare under dagen. Alltid lika härligt.
 

140513
2013-05-14 KL. 09:23:16 · KATEGORI: Every day

Skrev ett inlägg igår kväll från mobilen som vägrade fungera, därav ingen uppdatering igår så sorry för det! Anyway, skoldagen igår var rätt onödig men vad ska man göra? Kom hem och var så otroligt trött så det blev ingen träning för min del. 
Sitter nu i skolan utan någon lärare, bra där! Åker till gymmet direkt efter skolan så att jag kommer igång med träningen igen. Men vi hörs senare idag, puss ♥
 

You can't fly unless you let yourself fall
2013-05-12 KL. 20:07:26 · KATEGORI: Every day

Tjena! Blev en hemma kväll med mina bästa boys och filmmys. Helt underbar dag det har varit idag, legat på trädäcket och läst hur länge som helst i solen. Vuxenkalas för min syster och lite gott käk.
 
Annars då, står och dunkar härlig musik samtidigt som köttet bryns i stekpannan. Masterchef Emma yepp! Kanske något jag borde satsa på, haha! Härlig söndag och jag har förvånadsvärt nog ingen söndagsångest. Har inget mer vettigt att säga nu så vi får höras imorgon helt enkelt!
 
 
 

Things I hate
2013-05-11 KL. 17:52:53 · KATEGORI: Every day

Folk som inte kan måla/fylla i sina ögonbryn ordentligt borde hålla sig borta från det.
Så fult när man verkligen ser hur ritade ögonbrynen är.
 
När man träffar folk lite hastigt och dom säger "Men vi får ses nån dag" men aldrig hör av sig.
Säg inte så bara för att låta vänlig.
 
Barn som skriker på bussen  och föräldrarna säger inte ens åt dom.
Jag hade aldrig tolererat att mitt barn satt och skrek på en buss. (ja kanske inte små bebisar, lite svårt att kontrollera men 3+ ålder)
 
Folk som bara går runder och är allmänt sura och otrevliga.
Är ni sura på en viss person behöver det inte gå ut över alla andra, ganska logiskt.
 

17:37
2013-05-11 KL. 17:37:32 · KATEGORI: Every day

Hola Amigos! Jag lever, har dock inte haft en så rolig start på långhelgen. Mått dåligt, antagligen blivit matförgiftad, fått skippa mina planer för igår vilket var tråkigt. Så ja, inte så värst roliga dagar men nu mår jag tiptop igen och har fixat en massa här hemma idag. Cyklade en runda med lilsyrran och hade superkul, bakat muffins och städat bland annat. Wifey points!
Annars händer det inte mycket idag, har inga planer för kvällen, får se om jag ens orkar göra något eller om jag bara stannar hemma. Återstår att se, men hur som helst så hörs vi senare, puss! ♥
 
 

Could it be this easy?
2013-05-08 KL. 19:58:58 · KATEGORI: Every day

Hej på er! Skoldagarna har gått snabbt nu i veckan och nu har vi långhelg, gött! Jobbade med lite matte och samhäll idag, fick sluta tidigare vilket alltid är härligt. Kom hem vid tre och somnade en stund på soffan (standard). Annars har jag inte gjort något speciellt idag, kollar lite tv nu och bara och tar det lugnt med familjen.
 
 

My weekend
2013-05-06 KL. 14:00:19 · KATEGORI: Every day

Var ju som sagt iväg hela helgen med några från klassen. Hade hur kul som helst och skrattade en massa hela tiden. Åt mat och godis non stop, magen kurrade ju inte direkt.. Skulle gärna göra om detta med er alla och tackar er för en rolig helg! 
(Kommer sno några bilder från Rebecca och lägga upp här, sen har Josse också några som jag kommer lägga upp så ni får vänta på bilderna)
 

Wanties
2013-05-06 KL. 13:52:00 · KATEGORI: Tävlingar

Fick ju en VS mist av Josse när hon var i London och fler får det gärna bli!
Därför passar jag på att tävla hos Bianca om en VS produkt från giftbees.se, klicka här för att komma direkt till hennes tävling!

On our way
2013-05-03 KL. 15:20:55 · KATEGORI: Life of

Hej på er, sitter atm på världens varmast buss mot Örkelljunga med Biebs i lurarna. Där vi sen ska ta en annan buss upp mot stugan eller vad man kan kalla det. Fetaste packningen har jag också med mig för den delen..

Hur som helst så blir det ingen mer update förrän när jag kommer hem på söndag (men ni är väl vana vid kass bloggning hehe)
Ha det bra, för det ska jag!


18:06
2013-05-02 KL. 18:07:33 · KATEGORI: Life of

Hej på er och ursäkta min frånvaro men igår var vädret så härligt att jag hade ingen tanke att starta datan. Träffade Josse i stan en stund för att få två saker av henne, visar er senare!
Firade (vänta säger man så?) Valborg med Alice och Emma med flera i form av en brasa och chill på stranden.

Idag då, rätt kort skoldag vilket var skönt. Slutade tidigare, kom hem och somnade på soffan (standard). Ska iväg och handla idag och börja packa till imorgon. Åker iväg med några i klassen till en stuga hela helgen, härligt!