♫ For the first time - The Script
2013-10-31 KL. 23:09:25 · KATEGORI: Every day

Känner bara hur tråkiga alla lägg det är nu för tiden, men så får det vara lite nu. Bloggen får drabbas ett tag men ska försöka få in lite inlägg ändå. 
Hur som, efter att ha stressat en massa och missat två bussar jag egentligen skulle tagit kom jag äntligen till stan och mötte upp favvo Alice. Kollade skor och maskerad kläder och jag hittade lite basic att ha på mig till lördag. Följde sen med henne när hon skulle ta blodprov, alltid lika segt att vänta på läkare haha. 
 
Vid fem åkte jag till gymmet, planen var ett zumba pass + styrketräning men under passet kände jag verkligen hur jag inte alls ville träna idag. Var tog all min motivation vägen? Kan nog tänka mig att eftersom jag nästintill alltid dricker en celsius innan träningen så saknar jag väl den energin man får.
Annars då, käkade god middag med los familj och sen har vi (jag eftersom dom andra somnar) kollat på film så det ska jag fortsätta med nu, vi hörs!
 
 

Allt och inget
2013-10-31 KL. 00:54:49 · KATEGORI: Every day

Jag har suttit i 1h nu och inte gjort något alls på datorn och det slog min nu att jag kunde ju bloggat innan? Aja, stack till jobb vid fyra, var rätt lugnt idag vilket var skönt för jag var sjukt trött idag. Fick även sluta lite tidigare så jag kom hem vid åtta istället för nio, perfa! 
Har annars bara kollat klart filmen jag påbörjade innan idag, läst bloggar men även kollat runt efter ideér till haloween utklädnad samt letat lite smått efter nyårs kläder. Imorgon ska jag träffa Alice i stan så ska vi se om vi hittar något till lördag, men jag ska också följa med henne när hon ska ta sprutor. Undrar vem som kommer vara mest nervös, hon eller jag? Haha, har värsta fobin för sprutor, och ändå följer jag med som stöd..
 
Aja, tänkte försöka sova lite nu fast att huvudet går på helvarv atm. Lite för mycket tankar för denna tiden på dygnet.
 
 

We're gonna let it burn
2013-10-30 KL. 12:41:15 · KATEGORI: Every day

Onsdag redan, och tyvärr kan jag inte påstå att dessa två ordentliga lovdagar varit så bra. Aja, kunde knappt resa mig imorse tack vare all träningsvärk jag har i hela kroppen. Mest i ben och rumpa, damn vad jag inte kommer kunna gå ordentligt idag haha! 
Har inget planerat idag, mer än jobb ikväll så  jag ska bara ligga kvar i sängen och inte röra mig mer än behövligt idag. Sounds like a great idea. 
 
 

Det finns gränser på hur mycket tid o energi man ska orka spendera
2013-10-29 KL. 23:10:00 · KATEGORI: Every day

& just nu har jag knappt verken energi eller ens ork mer
 
Goddagens på er, eller ja kanske lite mer passande med godkväll? Mesta delen av dagen spenderades i sängen med datan i knäet/bordet för filmtittande. Sen vid två tiden åkte jag ut till väla med familjen - bigsis som var iväg. Letade efter ett nytt skal till mobilen men hittade inget alls, lite surt. Ska nog ta och beställa ett istället, ett MBMJ isåfall. Vid fyra tog jag bussen från väla för att åka till gymmet, blev ett iw pass + grit strenght.
Kan erkänna att inget av passen gick så bra, var inte alls så sugen på att träna idag och bara kände att jag inte var på topp idag. Aja, vi alla har såna dagar. 
 
Tog en lång härlig dusch när jag kom hem, satt brevid min fina lillasyster som somnade tillsammans med katten - aldrig sett något så gosigt innan! Åkte till maxi med mamma och köpte godis, eller ja jag kom hem med mina två boys istället, mums! Nu sitter jag som vanligt på rummet med datorn i knäet, lyssnar på lite mys/depp musik. Ingen bra kväll idag..
 
 

Mys måndag
2013-10-28 KL. 21:59:01 · KATEGORI: Every day

Vid fyra tog jag bussen in till stan, klarade mig ifrån blåsten som tur är! Hälsade på Josse ett litet tag bara för att se hur hon mådde och sen var tanken att jag skulle träna ju men fick åka hem istället eftersom stormen började bli värre. Det blåste så mycket att dörren på bussen höll på att öppnas, sen när jag väl skulle av gick den knappt att öppna bara för det haha. Höll även bokstavligen på att blåsa bort, helt sjukt vilket väder vi har fått! 
Har mest bara kollat på tv en stund med la familia, somnade även till ett tag och nu ska jag kolla film och mysa med massa tända ljus på rummet. Lite mysigt är det ändå med detta vädret. Stanna inne och kolla film, mysa med sin käraste (ja jag är forever alone). Nej nu ska jag fortsätta med Harry Potter, hörs imorgon ♥
 
 
 

Måste det va så svårt?
2013-10-28 KL. 15:17:00 · KATEGORI: Every day

Har nog aldrig uppskattat en måndag som denna - att vakna upp och höra ösregnet på taket men inte behöva gå ut till bussen i det vädret, guld värt! Käkade en grymt god frukost imorse och sen dess har jag mest bara kollat på Harry Potter. Nu ska jag bara käka upp min vattenmelon, sen byta om till träningskläder och sen åka till gymmet för ett ben/rump pass och givetvis zumba. Men först ska jag bara hälsa på Josse en liten stund. Som tur är regnar det inte mer *fingers crossed*
 
 

27.10.13
2013-10-27 KL. 18:37:09 · KATEGORI: Every day

Denna söndagen har bara segat sig frammåt, krängt chips framför pitch perfekt och inte gjort något annat mer än det sen sist. Regnet bara öser ner och plus i kanten blåser det som jag inte vad också, så vädret gör ju inte dagen bättre om jag får säga det själv. Sen att det har varit mörkt i snart 1,5h ligger inte på plus sidan. 
Nej, ingenting är bra idag..

Sunday funday
2013-10-27 KL. 14:41:20 · KATEGORI: Every day

Hej på er, påbörjade ett inlägg igår men det gick inte så bra och hade inget att skriva så jag testar nu istället. I fredags åkte jag, Linnea och Emelie till Rebecca för att fixa lite god middag innan det väntades krök med goa människor. Stack sen därifrån lite innan två och landade i sängen vid tre tiden. 
Åkte till väla med favvo Alice ett tag, dock glömde vi bort att kolla efter nästan allt vi åkte dit för att hitta haha. Stannade hemma hos henne en timme innan jag åkte hem för ombyte innan jag sen åkte till Josse för att göra oss iordning innan vi åkte till David för lagfest. Meddans alla stack ut drog jag och Josse till mc och fetade oss. Livet som 17 åring ♥
 
Somnade på direkten när jag kom hem, vaknade till nån gång imorse men lyckades somna om till halv ett. Bra att sova bort halva dagen. Har annars bara hjälp mamma att städa lite och nu är jag platsad i sängen för att kolla alla bloggar + filmmys i min ensamhet. 
 
 

Höstlov!!
2013-10-25 KL. 14:33:04 · KATEGORI: Every day

Imorse var det nästan omöjligt att gå upp asså.. Ögonen bara stängdes igen men tillslut kom jag ur sängen. Kom till skolan och gjorde matteprov som gick åt helvete. Saker som jag egentligen kan men allt stod bara still i huvudet och jag ville bara kasta iväg pappret och gråta. Ångrar att jag valde matte 2b. Aja, lär väl få göra ett omprov kan jag väl tippa på haha. 
Anyway, fick sluta från visuella ändå fast att jag inte är klar så jag var hemma redan innan elva. Käkade lite pankakor och sen somnade jag ett bra tag. Ska ta och duscha nu så jag slipper stressa senare ikväll, vi hörs! ♥
 
 

Torsdag kväll
2013-10-24 KL. 20:46:56 · KATEGORI: Every day

Väntar just nu på att min tvätt ska bli klar, så hinner det torka till imorgon så att jag har kläder att använda haha. (menar tills imorgon kväll då jag ska till Rebecca, har givetvis kläder att ha på mig) Så nu ska jag leta upp en bra film att kolla på och somna tidigt ikväll. Var uppe till nästan 3 inatt, dock inte mitt fel men ändå. Somnade heller inte då utan vid fyra, ja då somnade jag äntligen. 
Men sen känner jag mig själv, kommer nog inte lägga mig tidigt.
 
Skulle ju som sagt göra klart min uppgift i visuell men har ingen aning om hur jag ska redigera bilderna (så som vi ska göra det) så får väl se imorgon hur det blir. Nu ska jag leta vidare efter bra filmer, vi hörs! ♥
 
 

Seg bloggning
2013-10-24 KL. 16:59:45 · KATEGORI: Every day

Hola amigos, vet att bloggen har fått lida lite nu i veckan men har haft så mycket plugg vilket har resulterat till ingen träning alls. Annars har skoldagarna rullat på, hade idrottsprov idag där jag lär få ett givet F. Men seriöst, så lite tid som vi hade på oss och 45 instuderingsfrågor?! Helt sinnes. Aja, är lite smått irriterad också över samtalet på vår klf, ännu mer sinnes. Dock inget jag tänker ta upp i bloggen men jag blev så sjukt arg idag på typ allt. 
 
Hur som helst, imorgon har jag bara matteprov sen tar jag höstlov! Och inleder lovet på bästa sätt, wiho taggad inför helgen! Men har tre bilder jag ska redigera senast ikväll så att jag kan få vara ledig från visuella imorgon, så det är prio ett. Kommer dock ha lite plugg att göra på lovet men det ska nog fixa sig. 
 
 

Regn, regn och ännu mer regn
2013-10-21 KL. 16:51:15 · KATEGORI: Every day

Hej på er! Blev en kortare skoldag idag då vi inte har någon svenska lektion alls denna veckan. Så vi fick börja historia lektionen tidigare och sluta lite innan tre istället för halv fem. Klagar absolut inte. Var så sjukt taggad på zumban ikväll, men så mycket plugg jag har just nu måste jag tyvärr prioritera plugget först. Helt sjukt, första gången jag missar ett zumbapass bara för att plugga. Sorgligt men sant haha! 
Så nu sitter jag här vid datorn och försöker koncentrera mig, men ja det går inte så värst bra.. Som vanligt. Men just därför måste jag stanna hemma från gymmet lite mer denna veckan, för att allt som ska vara klart denna veckan i skolan är inget kul alls. Tänk då om jag skulle gymmat först och vara döds trött efter det, hur mycket plugg blir fixat då?
 
Aja, ska bli klar med svenskan sen ta en liten paus, sen få klart historian och lära mig alla instuderingsfrågor till idrottsprovet. Så ja, vi hörs när jag har tid!
 
 

När allt bara vänds upp o ner
2013-10-20 KL. 20:59:41 · KATEGORI: Life of

↑ Så känns allt just nu. 
 
 

Bästa texten i hela mitt liv
2013-10-19 KL. 18:27:02 · KATEGORI: Life of

 

Tidig lördag morgon
2013-10-19 KL. 07:58:39 · KATEGORI: Every day

Godmorgon alla, gick upp sju och käkade frulle i lugn och ro. Tror faktiskt inte jag varit uppe såhär tidigt en lördag på minst ett halvår eller mer haha. 
Igår körde jag till Ems vid nio tiden, tog en late catch up med en massa snack och lite gotte. Dock var det iskallt att köra hem inatt då det hade frösit men jag överlevde kylan och somnade lite över ett i världens goaste säng. Nu ska jag strax byta om och åka till jobb (tyvärr går bussen bara en gång i timmen och jag börjar nio, bussen är framme halv, typiskt va?) Hur som, jobbar till 12:15 och då ska jag bara hem och sova, låter redan lockande..
 
 

Friday, at last!
2013-10-18 KL. 17:20:07 · KATEGORI: Every day

Välkommen fredag, som jag har längtat! Gick upp vid 6 imorse för att hinna duscha innan skolan, damn vad sängen var lockande just då haha! Hade matte och nu börjar det gå bättre, förstår lite mer (har aldrig gillar matte, tycker det mesta är rätt svårt) så nu är jag glad över det. 
Slutade halv tolv efter visuella, kom hem 45 min senare och som vanligt somnade jag ett tag. Klarade inte av mitt äckligt stökiga rum mer så nu pumpas musiken och för en gång skull städar jag haha! Eller ja, just nu bloggar jag men håller faktiskt på med rummet också. 
Vi får höras senare helt enkelt, puss ♥
 
 

Höst bilder
2013-10-18 KL. 09:56:00 · KATEGORI: Foto

 

Kvällsplugg..
2013-10-17 KL. 22:40:29 · KATEGORI: Every day

Ligger nästan helt död i sängen atm, hade lätt kunnat somna när som men nix - måste få klart svenskan. *suck* Anyway, slutade vid fyra och då stack jag till gymmet, köttade armar och axlar + 1h zumba pass. När jag sen kom hem, super hungrig hade pappa gjort nån lax sak, och jag äter inte lax. Tack för den haha! Så bestämde mig för att cykla till maxi för att köpa en kyckling/pasta sallad. Så det fick bli nästan 8km cykling också idag, bara en bonus!
Nu ska jag påbörja svenskan (ja, ni läste rätt, jag har inte ens börjat med uppgiften som ska vara klar nu..) Vi hörs imorgon!
 
 

17.10.13
2013-10-17 KL. 09:32:59 · KATEGORI: Every day

Sitter just nu på svenskan och är skit sur på läraren. Värsta läraren ever. Aja.. Igår jobbade jag till halv åtta, kom hem lite över åtta och gick ut på en pw med mamma på ca 5km. Riktigt skönt väder! Skulle som vanligt behövt plugga sen på kvällen men jag hade varkligen ork till det. 
Har ännu en svenska uppgift som jag måste få klart idag och även skicka in den ikväll så att svenska läraren tar bort mig "frånvaro" från resursen igår. Ååh damp!! 
Efter skolan väntas träning som vanligt, zumba och jag ska även försöka hinna med armar/axlar. 
 
Har även super mycket att göra och nästa vecka väntas två prov och inlämningar, men sen kommer lovet riktigt lägligt! 
 
 

Bekännelser
2013-10-16 KL. 15:09:13 · KATEGORI: Bekännelser

• Jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa ett par UGGs
eller en massa nya kläder, vill ha båda!
• Jag har alldedes för lite kläder
• Mitt rum har inte varit heelt (så menar jag kliniskt rent) sen jag målade om det
- hoppas ni nu förstår hur hemskt det är att städa.
• Jag är helt seriöst beroende av instagram
• Jag vill verkligen färga/tona mitt hår lite mörkare men vågar inte 
förrän jag är 110% säker.
• Jag prioriterar alltid min träning framför plugg.
- träning mår jag bra av, måste göra saker man mår bra utav. 
 

Onsdag
2013-10-16 KL. 14:41:19 · KATEGORI: Every day

Hej lediga onsdag! Riktigt skönt var det att få sova ut imorse, vaknade inte förrän vid halv tolv. Har kollat på en film och helt plötsligt är klockan halv tre?! Så går det när man sover bort halva dagen.. Aja, käkade lunch som dock inte ens var god haha. Misslyckades med min sås så den förstörde allt.
Var nyss ute och fotade lite, men raderade rätt många bilder för inga blir bra, och min kameras auto fokus funkade först inte så det fick jag lite damp över. Ååh vad jag vill ha behöver en ny kamera! Min är så gammal och börjar krångla lite då och då.. Fick låna hem en D7000 av skolan ett tag men sen behövde eleverna som läser film den och nu fick jag en D90 men den är bara såå kass. Bilderna blir jätte ljusa oavsätt inställning så fick använda min gamla ändå. Denna fotouppgiften kommer gå åt helvete.
 
Har heller inte för den delen hunnit/orkat plugga eller nåt som jag sa igår. Om 1,5h ska jag mot bussen till jobb och är nog heller inte hemma förrän vid nio tiden. Så där slutar min lediga dag typ. Vi hörs sen ialla fall! 
 
 
 

Home sweet home!
2013-10-15 KL. 21:15:16 · KATEGORI: Every day

Hej på er, är nyss hemkommen från jobb och är så grymt trött men måste ändå göra klart en uppgift ikväll så det ska jag börja med nu på direkten! Annars då, jobbet gick bra och resulterade till att jag nu ska få jobba varje vecka. Väl behövligt haha. 
 
Är ledig imorgon från foto lektionen men har ändå en massa saker att få gjort, bland annat tvätta, plugga, fota och jobba. Ska även försöka hinna träna lite också, i värsta fall får jag köra lite cardio här hemma. Nej nu ska jag inte dra ut på tiden mer, måste få klart svenskan!
 
 

15:46
2013-10-15 KL. 15:45:17 · KATEGORI: Every day

Hola amogos, somnade som vanligt sent inatt men kom ändå upp i tid imorse som tur är. Matte i 2h på morgonen och jag fattade först nada, men sen kom jag verkligen i det och då gick det jätte bra! Efter skolan gick jag och Rebecca till subway för lite käk innan vi båda skulle träna. Blev ett rygg och mag pass som gick riktigt bra!
Nu är jag hemma och har käkat lite mat men ska byta om igen och ta bussen för lite jobb, vi hörs senare!
 
 

Lång dag
2013-10-14 KL. 20:50:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er! Somnade jätte sent inatt men som tur är börjar vi halv tio så jag fick sova lite längre ändå. Måndagarna är som alltid likadana, helvetes lektionen (engelska) i 3h, Jag har alltid älskat engelska men nu i gymnasiet har det ändrats tack vare att vi har fått så kassa lärare.. Svenska och sen historia, så alla lektioner på måndagarna är bara blä haha.
Hur som helst, slutade lite innan fyra och då åkte jag till gymmet för ett killer ben/rump pass samt 1h zumba (standard) Blev även frågad om jag kunde jobba imorgon på gymmet så det ska jag göra, nice! Kom hem och fixade lite mat, nu sitter jag vid datorn och ska strax duscha. 
 
 

"Let's cuddle on a rainy day, watch old movies and make out."
2013-10-13 KL. 19:52:25 · KATEGORI: Every day

Jag kan ju börja med att jag knappt börjat på ens en uppgift innan jag gjorde massa annat, och städat rummet har jag inte heller gjort.. Aja, åkte till väla med mamma och lilsis vid fyra för mamma skulle klippa sig. Under tiden åt jag och lillen glass tillsammans och mös ♥ Var inte hemma förrän lite innan sex tiden och jag har precis käkat och tömt diskmaskinen. Nu borde jag då ta tag i plugget men icke, det blir filmmys i min ensamhet istället. 
 
 

Söndags ångest
2013-10-13 KL. 13:30:56 · KATEGORI: Every day

Hej på er och förlåt för den kassa uppdateringen! Har inte gjort så värst mycket denna helgen, blev en mysfredag med lite godis och filmer, igår åkte jag till stan med Becca, Ebba och Julia. Vi drog på en "fest" men vet inte om man kan kalla det för en fest haha. Lika snabbt som vi kom dit stack vi igen, käkade mc och vid halv ett tog jag bussen hem igen. 
Vaknade inte förrän halv tolv imorse, riktigt skönt måste jag säga. Kollade på en film ett litet tag men nu ska jag ta tag i allt plugg jag har och städa rummet vill jag för en gång skull göra. Ser ut som ett bomb nedslag här och nu är jag trött på det. Troligen hörs vi inte mer idag, kanske ikväll om jag har tid mellan allt plugg & städ.
 
 

Kvällssysslor
2013-10-10 KL. 22:40:13 · KATEGORI: Every day

Skoldagen gick rätt snabbt idag, naturkunskapen var inställd och historialäraren var snäll och lät oss gå så jag var hemma va 2h tidigare än vanligt. Tanken var att bara käka lite och sen åka till gymmet men jag kände att jag behövde plugga en massa istället, så jag skippade träningen för att plugga men det slutade med att jag somnade på soffan.. Åkte sen iväg lite snabbt med mamma och min syster, sen städade jag lite och nu sitter jag här vid datorn, utan att ens ha pluggat någonting idag. Bra Emma! 
Håller annars på och socialar mig lite, smsar massa med Alice (helt knäppa är vi haha!) och snapar med lite gott folk. Jag som var helt emot snapchat innan skaffade tillslut det, rätt kul ändå ju..
 
 
 

Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen.
2013-10-10 KL. 11:22:05 · KATEGORI: Every day

 
Hello, vaknade vid åtta, låg och drog mig i sängen tills halv nio. Såå skönt! Käkade en god frukost i lugn och ro, men ändå fick jag stressa till bussen haha. Har idrottsteori just nu, ska egentligen jobba med en massa instuderingsfrågor men jag har knappt någon ork till det. Efter skolan ska jag direkt till gymmet för ett zumba pass + styrketräning. 
Nu har vi strax lunch, vi hörs! ♥

Onsdag kväll
2013-10-09 KL. 21:59:02 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, blev ingen träning idag trots allt för jag blev frågad om jag kunde vara barnpassare på gymmet istället så det gjorde jag. Lite över sju var jag klar, döds trött och super hungrig med en död mobil tog jag bussen hem. Var hemma vid åtta tiden, käkade mat med familjen och mamma fick sina presenter av mig också. 
Nu ska jag bara tvätta ansiktet och fixa alla kvälls sysslor (återfukta hyn, fläta håret osv) sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på film innan jag ska sova. Börjar för övrigt 10:15 imorgon vilket innebär sovmorgon, klagar inte. 
 
 

Stress
2013-10-09 KL. 16:29:24 · KATEGORI: Every day

Som vanligt var det lika segt att komma upp imorse, speciellt när jag gick upp 1h tidigare än vad jag behövde bara för att hinna duscha. Hade bara foto idag, slutade innan lunch och var bara hemma ett litet tag innan jag åkte mot stan och sen väla. 
Nu är jag på väg från väla och bussen segar grymt mycket vilket gör att jag kommer antagligen bli sen till gymmet, great! Aja, vi hörs när jag är hemma igen!




Sleepmode, on
2013-10-08 KL. 23:09:15 · KATEGORI: Every day

För bara 1h sen somnade jag nästan i soffan och nu när jag ligger i sängen är jag helt plötsligt hur pigg som helst?! Aja, åkte till gymmet och gick lite på löpbandet som uppvärmning innan griten som var så jävla jobbig idag. Väntar mig en go träningsvärk imorgon, jadå! 
Kom hem och käkade lite innan jag åkte och handlade lite frukt, celsius och kvarg samt lite annat onödigt skit haha. Kollade på Svenska hollywood fruar med mamma innan jag trodde att jag skulle sova, men jag som sagt känns sömnen rätt långt ifrån mig just nu.
 
 

Så grymt trött
2013-10-08 KL. 16:08:02 · KATEGORI: Every day

Blev lite mer än 2h sömn i natt, tänkte försöka sova fast att jag inte var klar med uppgiften så jag stängde ner datan men då kunde jag inte somna. Så jag somnade inte förräns vid tre tiden och gick upp lite över sex. Lagom trött. Matten kunde absolut inte vara segare än idag, märks också att jag har missat en del sen förra veckan när jag var sjuk och sen var vi ju iväg så jag fattar absolut ingenting heller för den delen. Blöö. Som tur är har vi bara repetition nu så då kan jag nog hinna ifatt allt igen. 
Jobbade flitigt på naturkunskapen och vi blev nästan klara med vårt arbete. Kom hem vid halv ett tiden och fixade lite lunch innan jag tog mig en powernap. Så nu ska jag ner och käka lite igen innan jag tar bussen till gymmet, vi hörs!
 
(Går inte att ladda upp någon bild så det får bli utan nu)

2013-10-08 KL. 11:09:00 · KATEGORI: Wanted

 

Kvällstänk
2013-10-07 KL. 23:18:22 · KATEGORI: Every day

Blir så arg och besviken på mig själv. Jobbar knappt i skolan och förväntar mig att hinna med det hemma istället. Men nu sitter jag här, elva på kvällen och har en massa plugg bakom mig som jag ligger efter med. Och istället för att prioritera plugget när jag är hemma tränar jag. Så det resulterar ännu mindre tid och ork till skolsakerna. Ååh. Har bara mig själv att skylla men helt ärligt är jag så trött på skolan och pluggandet. Märker verkligen av att 2an är jobbigast och speciellt för mig som absolut inte är den personen som tycker det är intressant/kul att plugga i flera timmar. 
Men det blir värre eftersom jag knappt fattar sakerna vi går igenom i vissa ämnen, speciellt matten. DÖ MATTE, BARA DÖ. Vet att jag kan mycket bättre i de flesta ämnena jag läser men jag har bara ingen ork att spendera timmar på att göra ett bra arbete bara för det lilla A:et, jag orkar verkligen inte det. Då nöjer jag mig hellre med ett C eller B som ändå är lättare att få än ett A. 
 
Ska ialla fall få klart min svenska uppgift innan jag går och lägger mig, helst innan tolv..

This or that
2013-10-07 KL. 21:51:34 · KATEGORI: Life of

Dator / mobil
Buss / tåg
Bästavän / pojkvän
Glass / godis
Singel / förhållande
Sjunga / dansa
Tälta / husvagn
Guld / silver
Tatuering / piercing
Stockholm / Göteborg
Blogga / shoppa
Sola / bada
Havet / pool
Julafton / födelsedag
Facebook / instagram
Grönalund / Liseberg

 

Have no fear for giving in
2013-10-07 KL. 21:11:26 · KATEGORI: Every day

Hola amigos, denna skoldagen idag har varit såå seg. Började som vanligt med 3h engelska. Döda mig. Sen resten av dagen har bestått utav svenska och historia som båda är lika tråkiga. Men det bästa har ju varit att jag är helt frisk nu och kickade igång min träning igen med ett killer ben/rump pass samt ett zumpa pass. Så härligt! Fick skjuts hem och krängde massa maud (mat). Tömde diskmaskinen med hjälp utav världens bästa spotify lista, allt är bättre med musik ♥ 
Klockan är redan nio och jag ska ta och tvätta lite snabbt nu, duscha och även försöka hinna få en uppgift klar utav att vara uppe hela natten, så vi får höras imorgon helt enkelt!
 
 

Söndags mys
2013-10-06 KL. 20:46:59 · KATEGORI: Every day

Förlåt för den sega uppdateringen i helgen men det har verkligen varit full rulle! I fredags träffade jag som sagt Becca och vi var med några killar innan Emma också kom och gjorde oss sällskap. Igår var det dop från 11-15 och klockan fem skulle jag ta bussen till Josse för att göra oss iordning tillsammans. Blev pizza kräng med Emelie och Becky innan vi begav oss till stan igen för att fira David. Många namn nu känner jag. Hade hur roligt som helst hela kvällen, tog sista bussen hem och sen däckade jag gott i sängen.
 
Blev en regäl sovmorgon imorse, tolv vaknade jag.. Men skönt och behövligt. Åkte till väla med Alice på eftermiddagen och fick med mig ett par byxor hem. Efter väla mös vi lite hemma hos Alice innan jag skulle hem igen. Så nu sitter jag äntligen i sängen och bara tar det lugnt med lite go musik, härligt slut på en härlig helg!
 
 

Fredags planer
2013-10-04 KL. 18:41:51 · KATEGORI: Every day

Hej på er, sov en stund i typ 2h innan idag. Samlar ny energi för kvällen haha. Annars har jag inte gjort så mycket vettigt sen sist. Ska in till stan sen och träffa Becca. Imorgon ska jag på dop och sen blir det födelsedagsfest för hela slanten, grym helg på g!
 
 

En sån bra fredag
2013-10-04 KL. 12:48:40 · KATEGORI: Every day

Hotellfrulle // Dagens
 
Hej på er! Förlåt för den lite dåliga uppdateringen men vårt internet här hemma har krånglat en hel del. De senaste skoldagarna har gått bra och idag är det äntligen fredag! Hade inga lektioner idag utan alla vi tjejer i klassen skulle på en föreläsning och innan dess bjöds det på hotellfrukost som alltid är lika gott. 
Vi fick sluta vid 11 tiden men jag och Matilda skulle bara fixa några saker snabbt på stan innan jag tog bussen hem. Så nu sitter jag nerbäddad i min säng och lyssnar på gos musik och bara njuter av denna härliga fredagen ♥

Way to much to do
2013-10-01 KL. 14:18:00 · KATEGORI: Every day

Hola amigos! Hade nyss världens damp/break down på exakt allt och kände att jag verkligen måste skriva av min ilska haha. Först och främst har jag några skoluppgifter jag verkligen måste ha klart idag eftersom jag är så "duktig" och inte gör saker i tid. Världens tidsoptimist men ja.. Är så sjult trött på skolan så det finns inte, hatar plugg och det blir ju inte bättre att det är ämnen jag totalt hatar och tycker är såå ointressanta. Dö. Sen kanske detta låter löjligt men jag är så rastlös att jag bara vill träna ett killerpass, kunde knappt sova i natt dels för att jag är sjuk men att jag var så rastlös av att inte ha gjort något under dagen. 
Så nu ska jag vara flitig och göra ialla fall två uppgifter och ev städa på rummet. (lägg märke till eventuellt)
 
Hejdå sociallt liv, jag ska bara plugga tills jag dör.

B&J's
2013-10-01 KL. 10:55:43 · KATEGORI: Every day

Godmorgon på er, stannade hemma från skolan idag också men mår bättre idag förutom min hals som inte vill ge sig. Så därför lyxade jag till det med världens bästa frukost, dock inte den nyttigaste men bra för halsen haha! Igår köpte mamma en Ben & Jerry till mig, första på hela 2013 faktiskt! 
Kollar på greys så vi hörs sen ♥