Söndag
2014-04-20 KL. 21:20:09 · KATEGORI: Every day

 
Hej på er, efter min döds tråkiga cardio träning igår träffade jag Becca nån timme, åkte hem och blev hämtad av Rebecca sen för att åka till Emelie för lite tjejkväll. Kom hem vid tolv tiden, upp vid åtta imorse igen för ännu mer jobb. Tränade sen med Oliver och Louise, sen träffade vi Becca på gröningen ett tag. 
Annars har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem mer än att dunka musik i min ensamhet, ska försöka dra mig ner och duscha för att raka benen nu när vädret väl är fint haha. 

Jobbjobbjobb
2014-04-19 KL. 10:25:38 · KATEGORI: Every day



Godmorgon på er alla, sitter just nu på jobb och är super trött. Vaknade en havltimme innan jag började vilket resulterade till en stressig morgon. 
Kommer även på att jag glömt mina hörlurar i en annan jacka, jag som ska träna sen.. Ännu bättre att jag skulle träna cardio, wiho!! 
Aja, ska fortsätta underhålla barnen här nu. Vi hörs! 

Update
2014-04-16 KL. 17:18:08 · KATEGORI: Every day


Min goda lunch med Emma igår 

Goddagens på er alla, har knappt varit hemma sen sist så därför har uppdateringen inte varit på topp (som vanligt haha).
Träffade Becca och Oscar i lördagskväll ett tag efter Beckys fest och jobbade söndag förmiddag, hade myskväll med Matilda med en massa snack och godis.
Måndag- Träffade Becca, tränade med Oliver, åkte till väla med Becca och spenderade min kväll på värmebänkarna. Igår träffade jag Emma som jag inte sett på evigheter. Lunchade och en hel del prat, åkte hem och sov nån timme innan jag återigen åkte in till stan för att va med Alice. 

Nu sitter jag på jobb och när jag slutar ska jag nog träna och försöka hinna hämta mina nya skor också. Fullt upp!

Tillbaka på ruta ett
2014-04-12 KL. 19:55:45 · KATEGORI: Life of




Påsklov!
2014-04-12 KL. 19:51:42 · KATEGORI: Every day

Standard helgfrulle hos min extra familj // Snabbmat deluxe
 
Hola amigos! Det var lite väl längesen sist men jag har tagit en paus härifrån vilket har varit skönt. Men nu under lovet ska jag försöka bättra mig! Invigde mitt lov med att träffa Becca och Louise för lite go dricka och partaj, sen somnade både jag och Becca i soffan, vaknar vid 8 tiden och lägger mig i sängen istället haha. 
Jag och Becca satte oss uppe vid parken i kärnan för lite snack och chill i solen där vi satt i nån timme, gick hem och "lagade" mat. 
 
Ska börja göra mig iordning igen för Beckys 18-års fest, och eventuellt träffar jag Becca senare ikväll igen, lovet börjar rätt bra!