Just nu
2013-07-30 KL. 16:30:56 · KATEGORI: Every day

Oherre vad tiden har tickat iväg idag! Vaknade vid elva och käkade frukost, trodde jag skulle svimma eller något så hungrig som jag var imorse. Har knappt gjort så värst mycket idag, men vid halv två gick jag och mamma ut på en pw runda i det fina vädret. Nu nån timme senare åskar det och regnar, inte lika kul.. 
Sitter och kollar efter lite olika inrednings saker till mitt rum, så ska fortsätta med det nu haha. Vi hörs!
 
 

7 things
2013-07-30 KL. 10:25:00 · KATEGORI: Bekännelser

Jag har inte badat en endaste gång nu under sommaren. (Dvs inte i havet eller i en pool, rätt sjukt!)
Jag hatar att bada i Sveriges hav, det är så äckligt!
På ett vis hatar jag sommaren för alla kryp som är överallt, värsta som finns!
Jag är i princip aldrig nöjd med min bloggdesign.
Jag är jätte dålig på att ta bilder på mig själv, tycker aldrig jag blir bra på bild.
Min absoluta favoritfärg är rosa, kommer alltid vara en sån girly tjej med massa rosa saker.
Jag ska äntligen måla om på mitt rum nu när mina föräldrar har semester.
 

Can't hold us
2013-07-29 KL. 23:16:56 · KATEGORI: Every day

God kväll på er, krängde en massa våfflor tills jag dog (Skojja, åt bara tre. Hamnade dock i matkoma) och sen vid fyra var jag och mamma på väla för hon skulle klippa sig och jag kollade bara runder lite snabbt i butikerna. Hittade en väska som jag är sugen på att köpa, men får se hur det blir. Gick sen till telenor vilket slutade med att jag numera har en ny, hel telefon. Inga spruckna skärmar, yes! Tack mammi ♥ 
Glömde min plånbok och busskort hemma så vi körde in om GA och hämtade det som min syster tagit med hemmifrån, sen lämnade mamma av mig på gymmet där jag totalt köttade på zumba passet och körde lite ben snabbt efteråt. Duschade och sen när jag kom hem har bara bara fixat med nya telefonen, fixat med appar osv och nu blir det lite filmmys.
 
 

Måndag
2013-07-29 KL. 14:04:40 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, träffade bestie igår ett tag, satt först på gröningen ett tag sen flyttade vi oss till värmebänkarna och där satt vi resten utav kvällen. Tog sista bussen hem och gick hem med min syster som mötte mig vid hållplatsen.
Vaknade nog vid halv tolv idag, tog en pw med mamma i ca 50 min, riktigt skönt! Snart kommer min mormor och morfar och då ska vi käka våfflor med familjen, mums.
 
Ska även träna ikväll, zumba och lite styrketräning. Vet dock inte vad det blir för något men det återstår att se vad jag är på humör för. Vi hörs senare! ♥
 
 

Nya bikinin / New in
2013-07-29 KL. 13:53:56 · KATEGORI: New in

 

De senaste dagarna (mycket text)
2013-07-28 KL. 18:26:34 · KATEGORI: Every day

Har hänt en del sen sist och jag har inte haft någon lust till att blogga alls, men lite snabb update; 
Torsdag: Jobbade ju som sagt med Josse fram till tio, sen gick jag och träffade Becca och Ebba en stund innan jag tog bussen hem. (Blev dock sur på skånetrafiken som sa på kundtjänsten att sista bussen gick halv tolv och att inga extra bussar var insatta, men så lite visste han om sitt jobb då sista bussen gick halv två och det var extra bussar..)
Fredag: Gjorde knappt någonting innan jag skulle ta bussen in till stan för att fira Josse som fyllde år. Käkade på Café Viva och gick sen lite på festivalen. Vid elva gick vi alla skilda vägar och jag träffade återigen Becca och Ebba, slutade dock med att vi gick hem till B för vi var så trötta på festivalen och innan jag tog bussen hem köpte vi lite hot wings. 
Lördag: Var flitig och handlade lite på maxi till familjen och hämtade även ut min nya bikini (fotar den imorgon!) Sen tog jag bussen till stan vid fyra och mötte Josse halv fem, gjorde oss iordning och åkte sedan till Oscar för fest. Kul hade vi ialla fall och jag var sedan hemma vid två och däckade. 
 
Nu ska jag ta på mig myskläder och åka in till stan för att chilla med Beccis och ev Emma, så vi hörs imorgon!

25.07.13
2013-07-25 KL. 13:34:01 · KATEGORI: Every day

Förlåt för den sega uppdateringen men jag har haft fullt upp hela tiden och i det fina vädret vill jag inte sitta inne vid datorn heller. Under de senaste dagarna har jag hunnit med en massa solning, träffat Alice, skräckfilm och ännu mer solning. Sov så grymt gott inatt och vaknade halv tolv av att det regnar ute. Typiskt. Ska ner till festivalen ikväll, men dock blev jag förfrågad om jag ville jobba där och jag tackar inte nej till pengar, så det blir jobb från 18:30-22 och efter det kanske jag hinner med en runda på festivalen med några vänner.
 
 

Lite för varm måndag
2013-07-22 KL. 13:09:34 · KATEGORI: Every day

God dag på er, vaknade vid halv elva och gick direkt ut på en morgon pw med extra vikterna. Stekte bacon till frukost och platsade mig sen i solen ett tag. Men det börjar bli aningen för varmt nu faktiskt, helt vindstilla och 26 grader. Sen plus på det hela har jag hundratals millimeter kryp på mig känns det som, så tyvärr förstördes min solning lite. Jag menar, hur kul är det att sola när man bara stör sig på alla kryp som är på en? Så jag ska snart duscha bort alla kryp och min sololja haha. Ska iaf till gymmet senare på eftermiddagen och sen är planen att träffa Becca ikväll, Lovely!
 
 

Just nu
2013-07-21 KL. 21:20:08 · KATEGORI: Every day

Haha jag orkar inte med bilden på min katt!
Har mest bara kollat på tv sen sist, beställde en bikini som jag länge velat ha men inte "¨vågat" beställa den bara för vädret inte alltid är det finaste men nu när solen väl kommer fram så bestämde jag mig för att köpa den ändå. Visar när jag får den, jag lovar! Sitter ute och har käkat grillat och nu sitter jag ute med mina föräldrar och grannar och pratar lite. Eller ja, dom gör och jag bara bloggar haha!

Sena nätter
2013-07-21 KL. 18:18:16 · KATEGORI: Every day

Fortsatte sola ett bra tag igår, sen duschade jag och vid åtta åkte jag till Emma för en myskväll (vart för längesen sist så det behövdes) åt god mat och efter ett bra tag framför datorn hittade vi äntligen en film att kolla på, Pitch  Perfect som jag aldrig sett innan. Riktigt bra var den och rolig för den delen! Tog moppen hem vid halv två när filmen var slut och somnade rätt snabbt efter det.
 
Hjälpte min mormor och morfar innan idag hemma hos dom med min syster, väl hemma platsade jag mig direkt på altanen för att hinna sola en stund och få lite färg vilket jag lyckades med. Annars då, ja får se vad kvällen erbjuder och imorgon blir en ordentlig träningsdag; morgon pw och sen zumba + styrketräning, wiho taggad!
 
 

♫ Drake - Take Care
2013-07-20 KL. 14:29:39 · KATEGORI: Every day

God dag på er, gick upp vid halv elva imorse och en halvtimme senare var jag ute på en pw innan frukosten med extra vikter på fötterna. Skönt faktiskt! Kom hem och käkade en god frulle för att sen platsa mig ute på altanen.
Käkade nyss en sen lunch och ska bara pausa en stund från solandet framför datorn och sen sola lite till. Annars då, har inga direkta planer för ikväll så det återstår till senare, vi hörs!
 
 

Mys fredag
2013-07-19 KL. 22:55:20 · KATEGORI: Every day

Hej alla fina! Har varit full rulle hela dagen idag så därför har jag inte hunnit uppdatera något förrän nu. Bättre sent än aldrig eller hur va det nu? Hur som helst, har städat lite här hemma i förmiddags, sen tog jag bussen lite innan fyra och mötte upp Matilda i stan fyra för en fika på Mezo (bara för jag aldrig varit där innan haha) och där satt vi ett bra tag och bara pratade om allt möjligt. Tillslut var klockan kvart i sju så då gick vi in och beställde vanlig mat och fortsatte vårt prat. Julia kom också förbi en snabb sväng innan hon fortsatte hemmåt och vid nio stack jag och Matilda därifrån. Verkligen skönt att bara kunna sitta och prata i evigheter! 
 
Är hemma nu ialla fall och ska sätta igång någon mysig film och bara ta det lugn de sista timmarna av denna fredagen, vi hörs! 
 
Fina Matilda! ♥

Torsdag
2013-07-18 KL. 21:22:36 · KATEGORI: Every day

Hej och förlåt först och främst för allt mitt damp idag. Har varit lite arg över min mobil (har haft den i säkert 2 år + lite till, tappat den i klinker golv, vanligt golv osv men inget har hänt och nu hände detta.. iPhone's 9 liv tog nog slut igår haha!
Aja, slut tjatat om min mobil! Igår tog jag tåget vid fem till Åstorp med Linnea och Matilda och åkte till Emelie där Josse och Rebecca sedan kom. Vi grillade och hade en massa girltalk, riktigt härligt var det att träffa alla igen. Fick skjuts hem av Rebeccas mamma så jag var hemma runt tolv tiden och somnade strax efter det.
 
Idag vaknade jag halv tolv, planen var först att ta en morgon pw men jag kände verkligen inte för det. Så tog mig en liten go frulle framför tv:n och bara chillade. Skulle åkt och träna också men jag hade absolut noll lust till det så det fick bli en riktig slappedag helt enkelt. Nu har jag käkat lite go mat från salladsbaren och även fått i mig lite onyttigheter, men det är okej ibland. Vi hörs imorgon, puss ♥
 
 

Så trött just nu
2013-07-18 KL. 15:06:31 · KATEGORI: Every day

Har hållt på att ladda ner iTunes på min dator i mer än 1,5h nu för att kunna säkerhetskopiera min mobil så jag kan lämna in den på lagring. Men tror ni att iTunes ens funkar nu när jag väntat i snart 2h, nope. Man bara tack. Så får ta hand om detta senare ikväll för nu ger jag upp. Får hålla tummarna att det kan fungera på den andra datorn för annars får jag väl förlora alla saker i telefonen, yey!

FAAN! JÄVLA SKIT!
2013-07-18 KL. 12:03:44 · KATEGORI: Foto

Igår när jag skulle till bussen blev denna "kära" spricka till.. Fick springa till bussen och BAM, så hör jag hur mobilen flyger ner i marken med en smäll. Och bussen körde bara närmare och närmare så jag var snabbt tvungen att ta upp den och såklart skulle detta komma.
Självklart ska ju framsidan landa neråt, great!

Tisdag #2
2013-07-16 KL. 15:19:40 · KATEGORI: Every day

Hej på er, åkte först och köpte en toning till håret, ljusbrunt bara för att fräscha upp hårfärgen, sen solade jag en liten stund. Fixade håret med hjälp av min syster och nu är jag klar duschad och allt. Har verkligen märkt att mitt hår fungerar bäst med hårinpackning, använder aldrig balsam och nu tog jag bara balsamet man fick med hårfärgen vilket resulterade till att mitt hår är lite torrt. Så nästa hårdusch blir på gymmet med hårinpackningen i bastun, perfekt!
Får se om jag åker till gymmet idag, tar nog en vilodag istället, men jag vet inte haha. Men vi höres, puss ♥
 
 

Tisdag morgon
2013-07-16 KL. 12:24:43 · KATEGORI: Every day

Lite sent morgon inlägg men datorn är inte den snabbaste idag. Har varit uppe i lite mer än 1h, käkat en mega frulle och nu ska jag strax ner till maxi och sen åka och sola en stund. Hade svårt att somna igår vilket resulterade till min torra humor i inlägget nedan, sorry för det haha!
Ska skynda mig lite så jag förhoppningsvis hinner träna lite ikväll innan jag eventuellt skulle träffa Becca ikväll, så vi hörs senare!
 
Haha typisk bloggare som måste fota sin frukost!

Pictures from last week
2013-07-16 KL. 09:45:00 · KATEGORI: Foto

 

#atm
2013-07-16 KL. 01:16:33 · KATEGORI: Life of


Så ska det göras!
2013-07-15 KL. 23:40:02 · KATEGORI: Video


Den enda personen som tagit upp min tankekraft
2013-07-15 KL. 23:28:49 · KATEGORI: Every day

Hola amigos, hoppas allt är bra med er alla! 
Idag har det varit full rulle hela dagen, vaknade vid halv elva och såg att det var soligt ute så jag beslöt mig för att skippa morgon pw:en och ligga och sola istället. Käkade först frukost och när jag var klar hade hela himmeln blivit täckt av moln. Tack lixom. Så där satt jag i bikini innomhus vid tv:n istället. 
 
Sen tog jag och bigsis bussen för hon skulle fixa naglarna (egentligen jag också men hon som skulle göra det fick avboka). Jag tog sen bussen först till stan för att köpa en sub innan träningen, kom till gymmet vid fem och köttade rygg + mage innan zumba passet. Måste jag säga hur härligt det var? Anyway, Elin kom sen till gymmet när hon var klar och då hämtade vi vår moppe som varit på lagning och åkte hem.
Sen dess har jag hunnit duscha, käka och fixat lite med bloggen, ttyl - over and out.
 
 

Söndagens planer
2013-07-14 KL. 16:49:25 · KATEGORI: Every day

Skrev ett inlägg imorse men just när jag skulle publicera det så försvann internet, så typiskt!
Vaknade vid tio idag efter att jag kom hem vid två tiden igår. Mötte upp Alice och Felicia i Påarp där vi skulle till några killar ett tag, men det slutade med att vi stannade i Påarp istället för att åka till karnevalen. Vi orkade inte åka in till Landskrona helt enkelt haha!  
 
Beslöt mig för att städa på rummet idag, det blåste och var jätte molnigt så tänkte passa på när man ändå inte kan vara ute och sola. Tog mig dock nästan hela dagen (bortsätt från matpauser osv haha) men sån är jag, hatar att städa så då tar det flera timmar att bli klart. Men nuså!
Har inte något planerat ikväll men det blir nog bara chill här hemma med lite film.
 
 

13.07.13
2013-07-13 KL. 16:10:06 · KATEGORI: Every day

Hej på er, har inte haft någon speciell blogglust och tyvärr är jag lite trött på bloggen. Får se ifall jag får tillbaka blogglusten snart men ska försöka blogga så gott jag kan ändå! Igår började jag morgonen med en pw, sen trättade jag bilen här hemma för att tjäna lite pengar, fixade även lite annat här hemma. Sen vid nio så tog jag bussen in till stan för att träffa Alice, blev att vi kollade Gossip Girl och krängde en massa vattenmelon + en hel del snack.
 
Idag har jag passat lillsyrran fram tills för en timme sen, ska till karnevalen i Landskrona. Vet dock inte riktigt när men det får vi se helt enkelt, så vi hörs nog inte förrän imorgon, puss ♥
 
 

Torsdag 11 juli
2013-07-11 KL. 12:51:15 · KATEGORI: Life of

Hej på er! Igår blev jag hämtad vid tolv utav Emelie och hennes mamma + hennes väninna och körde ner till emporia där vi käkade på vapiano sen blev det lite shopping. Ska fota vad jag handlade och visa idag! Åkte med mamma hem sen och tillsist åkte jag och pappa iväg och storhandlade en massa mat.

Vaknade runt elva idag, gick ut för en pw/intervall runda och nu ska jag ta lite käk. Annars har jag inga direkta planer idag, ska försöka hinna träna ikväll men får se helt enkelt!


"Trött", varm & irriterad
2013-07-09 KL. 02:19:03 · KATEGORI: Life of

Har försökt somna sen ca tolv, rummet känns som en bastu och jag bara vrider och vänder mig. Ååh vad jag hatar att inte kunna sova!
Det värsta är att jag måste ha täcke för annars är det obekvämt att somna, men har ändå benen ut för att "svalka" men här är ju för fan minst 50 grader känns det som! + att eftersom jag har sån fobi för insekter vägrar jag öppna fönstret så ja, detta lär bli en lång natt...


GTL today
2013-07-08 KL. 22:46:00 · KATEGORI: Life of

Hej på er, lite sen update men det har varit så fint väder idag så att det får man ta vara på. Gick en pw imorse när jag vaknade, käkade lite frulle och platsade mig ute i solen på altanen i några timmar vilket resulterade lite färg på kroppen!

Åkte och gynnade 1h, blev ett afrodans pass som var sjukt kul men även hur jobbigt som helst! Har annars bara käkat och duschat sen jag kom hem och nu ska jag kolla GS, vi hörs!


5 things
2013-07-08 KL. 11:19:00 · KATEGORI: Bekännelser

Jag hatar vitt bröd, har alltid hellre velat ha mörkt/grovt bröd för det är 10 gånger godare!
Min storasyster är även min bästavän, även om vi bråkar ibland så vet jag att hon alltid ställer upp för mig. ♥
Det jag hatar med sommaren är att alla äckliga spindlar/kryp/insekter kommer fram. Värsta jag vet.
När jag börjar lyssna på en ny låt måste jag ha den på repet hela tiden tills jag tröttnar på den.
Jag älskar faktiskt att träna, bästa som finns!
 
 
 

Sunny sunday!
2013-07-07 KL. 11:27:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er finisar, har inte haft nån lust att blogga de senaste dagarna så därför fick bloggen bara stå.
Jobbade sista dagen i fredags och fick en go lön, sommarjobb är underskattat. Sen var jag tvungen att åka till mammas jobb i Malmö och lämna en sak, så tog tåget dit och sen åkte vi hem tillsammans. Hade inte sovit efter jobb så jag trodde seriöst att jag skulle kunna somna stående haha! Slutade med att jag gick upp och la mig jätte tidigt men skönt var det.
 
Igår var det full rulle hela dagen, passade lillsyrran, åkte till lager 157, hade gäster och tillsist blev det en spontanare in till stan för lite festligheter. Vaknade rätt tidigt imorse så nu ska jag sola en stund och se vad denna dagen bjuder på! Vi hörs, puss. ♥ 

 

Q/A - mina free run
2013-07-07 KL. 11:11:25 · KATEGORI: Q/A

Q: Anonym        Om: Free Run 3        
Vart har du köpt skorna?
 
A: Beställde dom på denna hemsidan, där är det lite billigare än i de flesta
butiker och det finns lite fler färger och andra modeller!
 

So complicated
2013-07-04 KL. 20:21:17 · KATEGORI: Every day


 
Jobbade bara ett litet tag idag, fick huvudvärk så jag stack hem och vilade efter en timme. Sista dagen för mig imorgon vilket är skönt. Sov dock way to long, vaknade klockan ett haha. Tog bussen ner till maxi och handlade lite och sen beslöt jag mig för att cykla och hämta lillsis på dagis. Så härligt glad hon blev ♥ Kollade lite på film, var ute och gjorde allt möjligt. Så nu har jag inte gjort mycket mer än att bara ta det lugnt, hoppas på att min lilla förkylning går över till på måndag så jag kan träna igen, är så rastlös!
 
 
 

Göteborg --> Liseberg
2013-07-04 KL. 19:19:08 · KATEGORI: Every day

Hej och återigen, sorry men börjar tappa blogglusten lite. Liseberg igår var så grymt roligt! Mötte upp Josse, Emelie, Becky och Vicky vid halv åtta och satt på tåget strax efter det. Kom in på Liseberg vid elva och började åka allt. Allt det roliga försvann lite när vi åkte flumride, vi alla blev dyngblöta och frös tack vare det haha. Men lite roligt var det ändå, kändes som värsta tzunami vågen kom in i vår sån båt.
Tillslut började det regna men det stoppade inte oss, dock blev köerna längre och tog lång tid, och smarta som vi är slösade vi våra express pass när det var 25min väntetid.
 
Väl på tåget hem var vi nog en aning speedade, vet inte vad som flög in i mig och Josse, men de andra på tåget som inte hade hörlurar måste fått sig ett gott skratt! Väl hemma och i sängen somnade jag direkt, förståligt.

Bad blogger, I know
2013-07-01 KL. 21:45:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er vänner, behöver jag ens skriva att jag jobbade imorse eller? Haha. Jobbar dock bara veckan ut sen är jobbet slut för sommaren. Kom hem lite senare än vanligt och kollade på lite tv. Åkte sedan och solade eftersom vädret här hemma inte tillåter solning utomhus. Missade såklart bussen hem med en ynka minut, och nästa skulle gått 1h senare.. Så tog en annan buss till maxi och gick en pw därifrån hem på en halvtimme. Faktiskt riktigt skönt måste jag säga!
Lyckades även bränna mig i ansiktet, tjäna kräftan! Haha så nu sitter jag med lite cooling lotion i faces i hopp om att det ska gå över till imorgon. Har även snackat en del om Liseberg som jag ska till på onsdag och bestämt lite angående det. Med andra ord, sommarlovet flyter på och vädret levererar allt utom sol och värme.
 
 Gårdagens middag, sallad, kött och funlight meddans resten av familjen
krängde pizza och kebab. #vågavägrapizza