Saturday night
2013-06-29 KL. 21:47:14 · KATEGORI: Every day

Sorry för den lite kassa uppdateringen, men så blir det ibland. Jobbade som vanligt igår, somnade en stund när jag kom hem. Beslöt mig för att gå ut och jogga en runda med vovven och var total död när jag kom hem. Åkte in till stan en stund och träffade mina favvosar för lite chill och en massa prat. Lovie you all ♥
 
Drog mig upp och cyklade till jobb i ösregn (och såklart slutade det regna när jag kom fram) Var så grymt trött att jag bara automatiskt gick upp till sängen. För den delen har jag världens träningsvärk i hela kroppen.
Har passat lillsis ikväll och bar nyss in henne i sängen, så nu kollar jag på film meddans bigsis också sover. Känner att jag håller på att bli förkyld vilket jag verkligen inte vill. Just nu när träningen och kosten går så bra, whää jag vill inte!
 

Wanted / Träningskläder
2013-06-27 KL. 22:05:32 · KATEGORI: Wanted

 

Work for it, don't just wish for it
2013-06-27 KL. 22:00:57 · KATEGORI: Every day

Hola readers, hoppas allt är bra med er idag. Är på ett toppen humör och känner mig sjukt glad! Fick en grym känsla efter två killerpass på gymmet. Som vanligt, zumba + ben & rumpa. Duschade direkt efter och bastade lite med hårinpackningen i, snacka om att håret blev lent efter det!
Städade även här hemma innan idag och jobb imorse. Har bara varit hemma och chillat sen jag kom hem, passat lillsis och kollar på lite tv.
ttyl ♥
 
 

Todays
2013-06-26 KL. 14:18:23 · KATEGORI: Every day

Var på väla med Alice lite innan två och var där till fem. Fick med mig en ny bh, samma som sist fast i röd haha. Kunde tyvärr inte byta min bikini, så nu har jag en lite för liten bikini underdel, yey. Käkade god mat sen hos min mormor och morfar och när vi sen kom hem höll jag på att somna så trött jag var. Så helt ärligt gick jag upp och la mig, somnade innan klockan ens slog tio. (Kanske till och med innan halv) Så då kom jag på varför jag ska sova en stund efter jobb haha!
Jobbade idag med som vanligt, kom hem innan nio och somnade 30 min senare. Men ska jag sova måste jag börja ställa ett alarm, vaknade klockan ETT! Snacka om att ha sovit bort halva dagen! Hur som helst ska jag åka och träna sen, kör nog axlar och biceps innan ett spinning pass.
Vi får höras senare, puss ♥
 
 

Tuesday morning
2013-06-25 KL. 09:54:33 · KATEGORI: Every day

 
God morgon readers, kollade klart på filmen igår men det blev lite sent ändå. Kom upp i tid imorse ändå och iväg till jobb! Var hemma vid halv nio tror jag och bara såg alla mina kläder på golvet så fixade med det lite snabbt. Borde kanske fortsatt med resten av rummet men (såklart -.-) så ser jag en spindel bland mina saker.. Dock ingen jätte stor men tar hand om det senare.
Ska snart kolla på söndagens geordie shore avsnitt som jag missade och se till att jag inte somnar idag haha! Fast GS avsnittet har inte laddat klart så passar på att kolla på Khloé & Lamar.
 
Krängde nyss i mig en hel skål med apelsin och vindruvor, "bättre" än godis? Haha!

Make the days count
2013-06-24 KL. 23:36:13 · KATEGORI: Every day

Oj vilken lat dag det varit idag! (Kan ju säga att det är inget positivt med det) Men ja, blev ingen träning idag för jag hade helt enkelt ingen ork till det. Ska avsluta kvällen med lite skratt iaf, ska kolla på Dumma Mig för första gången, haha!
Jobb imorgon, så det blir tidig morgon och rutinen att sova efteråt får avslutas, ska nämligen till väla med Alice och byta min bikini underdel, checka lite i affärerna + en fika. Sen på kvällen blir det middag hos min mormor och morfar då mormor fyller år. Nej, nu får jag ta och påbörja filmen så jag inte är uppe för länge, måste komma upp i tid imorgon! 
 
 

15:46
2013-06-24 KL. 15:47:19 · KATEGORI: Life of

Hej på er, blev en riktig mys kväll med Becca, Louise, Emma och Ebba. Helt härligt, älskade sommarlovskvällar! Tog sista bussen hem och däckade direkt när jag var hemma. Tog mig en rejäl sovmorgon imorse och vaknade tolv, riktigt härligt att inte jobba idag.

Annars har jag inte gjort så värst mycket, tvättat moppen med syrran och lagat lite sen lunch till mig. Får se om det blir nån träning innan zumba passet, annars får det bli lite uppvärmning på crossen. Anyway, vi hörs!


New in
2013-06-23 KL. 20:15:00 · KATEGORI: New in

Fick med mig denna söta bikini underdelen nu i veckan, måste dock byta den mot en annan storlek. 
 
 

Flowers
2013-06-23 KL. 13:39:19 · KATEGORI: Foto

 

Wake me up
2013-06-22 KL. 19:29:10 · KATEGORI: Every day

Hej kära läsare, käkade god mat med familjen innan jag sen åkte till Josse där de andra tjejerna redan var. Kom en massa folk senare och hade en rolig midsommar trots att jag inte kände de andra som var där. Var hemma redan vid kvart i ett och somnade nästan direkt.
Hade jobb imorse klockan nio, dock bara 1h men att gå upp så tidigt var lite to much, somnade om sen när jag kom hem och sen dess har jag inte gjort så värst mycket. Jobb imorgon igen sen är det en day off på måndag, behövligt!
 
 

Glad midsommar!
2013-06-21 KL. 15:38:09 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, hade inte tid att blogga nåt igår, men ja mina dagar är för det mesta detsamma. Jobb som vanligt, kom hem och somnade en liten stund, knappt en timme faktiskt! Tränade ett grymt benpass och efter det väntade 1h zumba. Riktigt härligt! Duschade snabbt och gjorde mig iordning sen åkte jag till Ebba och Emma. Träffade även Becca ett tag innan jag tog sista bussen hem.
 
Jobbade även idag, trodde jag skulle ramla ihop direkt när jag kom hem så trött som jag var. Gick upp och la mig för att orka med allt ikväll så nu är jag pigg och glad. Käkar lite grillat här hemma och sen åker jag till Josse där det väntas fest, glad midsommar på er! ♥
 
 

Workout done!
2013-06-19 KL. 20:17:27 · KATEGORI: Every day

Hola people, lite seg update men så blir det ibland. Gårdagen började som vanligt med jobb, hem och sova (den vanliga rutinen you know) vidare till stan och sedan väla med Emelie. Fick med mig en bikini underdel, visar sen.
 
Samma morgonvisa idag, sen blev det mest bara chill här hemma tills gymmet kallade, köttade rygg/mage idag för det blev inte av i måndags, blev dock lite stressigt för att hinna med spinningen och nu är jag helt död i benen. Har fått i mig lite käk och försöker fixa min spellista på spotify till offline mode i mobilen men det verkar inte vilja fungera.. Lite irriterande måste jag säga + att den senaste veckan har spotify laggat sönder i mobilen. Låtarna pausas osv = irriterad Emma.
Hur som helst, ska försöka fixa detta så vi höres later!
 
 

17 juni
2013-06-17 KL. 23:17:08 · KATEGORI: Every day

Hello readers! Gick upp redan kl. 06 imorse och var på jobb strax innan sju, höll på ett bra tag och kom hem, däckade i soffan ett litet tag som var väl behövligt. Sedan dess kollade jag bara på tv tills det ringde från jobb då extra hjälp behövdes. Sen tog jag bussen till gymmet, blev bara ett zumba pass tack vare att jag inte hade hunnit käka ordentligt.. Mådde inte super bra efter 1h zumba med bara ett äpple innan dess. Ta lärdom av mina misstag people! 
Var hemma lite innan åtta och fixade en maskin tvätt samt tog en dusch och nu ska jag fortsätta titta på en film jag påbörjade igår, Safe Haven, än är den bra! 
 
Appro på igår, så hände det en extremt läskig sak.. Låg i sängen och höll på att kolla på filmen och bara kollar runt i rummet (fan) ser värsta stora äckel spindlen uppe på väggen och dör utav panik. Mamma ligger och sover (hon dödar alltid alla spindlar, räddaren i nöden ♥) och jag insåg att jag var tvungen att lösa problemet själv. (ännu mer fan) Tillslut skakar jag så mycket av rädsla, för ja jag är så sjukt rädd för spindlar. Eller ja har en stor fobi för dem. 
Tur som attan lyckas jag få min syster att döda den men jag kunde knappt somna, låg bara och tänkte om där var fler, ueh! Vintern är bättre på den delen, INGA insekter på flera månader, lycka! 

Wanties / Bikini
2013-06-17 KL. 14:14:00 · KATEGORI: Wanted


Är verkligen i stort behov utav nya bikinis, och dessa fyra skulle inte sitta fel.
Får ta och åka in till stan och kolla efter dem.

Tränings abstinens
2013-06-16 KL. 20:14:09 · KATEGORI: Träning

Har inte tränat på en vecka (sen sist) men det var ett bra tag sen jag höll igång ordentligt och nu känner jag bara för att kötta ordentligt på gymmet. Så imorgon blir det 1h zumba och ett rygg/mag pass uppladdat med celcius. Sounds awesome! Älskar också att träna på kvällarna vilket har varit problemet nu när jag jobbat på kvällen och gymma gör jag helst inte mitt på dagen, fråga mig dock inte varför haha! 
MÅSTE även sluta äta godis och massa annat skit, så denna vecka som kommer får vara stenhård haha, mycket vatten och frukt så blir det förhoppningsvis bra. 
 
 

Shitty weather
2013-06-16 KL. 14:32:34 · KATEGORI: Every day

Regnet bara öser ner, som fan rent ut sagt. Och jag är avis på alla som är utomlands just nu och gottar sig i solen.. Aja, som vanligt är jag inte så bra på att uppdatera men har faktiskt lite annat som är viktigare att göra än att prioritera bloggen men ska försöka skärpa mig. 
Gick upp vid sju imorse och cyklade till jobb, som tur är var det uppehåll/soligt under tilden så det blir man tacksam över, kom hem lite över nio och gick direkt upp till sängen och somnade igen. Har annars bara käkat lunch och fruktsallad så nu försöker jag komma på något att hitta på (vilket innebär kolla bloggar eller film
Vi hörs senare helt enkelt, c ya!
 
 

Free Run 3
2013-06-16 KL. 13:33:26 · KATEGORI: New in

 

So crazy is this thing we call love
2013-06-13 KL. 20:09:47 · KATEGORI: Every day

Hej på er, lite sen update men så får det bli ibland. Vaknade vid tio idag (inte såå sent ändå..) utav att det ösregnade ute. KUL! Så när vädret gav med sig lite gick jag ut med vovven en snabb runda och kom innanför dörren när det började ösa ner igen. Annars har soffan och tv:n varit min bästa vän idag fram tills det var dags för jobb. Gick fort idag och som tur är var det uppehåll men regnbyxorna fick åka på och snyggheten försvann. Ha.ha.ha.
Anyways, mamma kom nyss hem efter att ha varit handlat och även hämtat mina nya skor som är grymt sköna! Får nog inviga dem på gymmet när jag har tid eftersom vädret ute är för dåligt att gå med så fina skor med. Visar er dom imorgon iaf, så vi hörs.
 
   

Sena nätter
2013-06-13 KL. 00:04:24 · KATEGORI: Every day

Hola alla nattugglor, har suttit och trixat och fixat med en sak i nån timme nu och kollade klockan nu, redan tolv?! Jag hade egentligen tänkt lägga mig någerlunda i tid för att inte sova till tolv imorgon eftersom jag ändå bara är hemma ikväll, men ja - så blev det. Har varit så irriterad på min pollen allergi hela dagen, tror jag nysit (heter det så? eller nyst..) minst 50 gånger under hela dagen och det kliar i ögonen. Gaash jag blir galen! 
Så jag ska försöka somna nu så jag slipper denna jobbiga allergi ett tag nu, ttyl!
 
 
 

Hard work, long day
2013-06-12 KL. 19:37:22 · KATEGORI: Every day

Hej på er, vaknade tolv idag (?!) Fattar inte hur jag kan sova så länge, brukar aldrig vakna så sent. Käkade en macka till frukost och sen gjorde jag mig iordning och åkte in till stan för att träffa Becca och Louise. Drog till gröningen och efter många om och men hittade vi tillslut en plats som passade Beccas krav haha! Satt där i någon timme och solade lite och lite snack. 
Var tvungen att ta bussen innan halv fem för att hinna till jobb och äta innan dess, tiden flög iväg och vi blev klara tjugo i sju och då stack jag hem. Är helt slut i kroppen kan jag lova. Anyway, vi höres ♥

Turbulence
2013-06-11 KL. 15:14:42 · KATEGORI: Every day

Vilket härligt väder det bjuds på idag! Har somnat om några gånger imorse och tillslut gick jag upp halv tolv. Har bara legat på altanen och solat som in i, så tog en lunch-paus och passar därför på att blogga lite. Ska senare gå ner och duscha och cykla och jobba en stund, nära och bra som tur är! Om det går snabbt åker jag nog in till stan ett tag och träffar Becca lite också, annars får jag väl ta en hemma kväll men det återstår att se hur lång tid det tar ikväll. Nej nu börjar det bli kallt i skuggan, solen väntar! Laters!
 
 

Fuck Cancer
2013-06-11 KL. 11:30:00 · KATEGORI: Foto

Tycker alla borde ha detta armbandet, finns att köpa här för 99kr!

Rubriken är borta
2013-06-10 KL. 15:33:00 · KATEGORI: Every day

Har bokat zumba pass för ikväll, men kör ett mag pass innan dess tror jag, eller bara lite cardio. Återstår att se vad jag är sugen på, men det ska bli så gött att träna igen, let's go!
Kollar på top model atm men borde fixa lite käk innan jag tar bussen till gymmet men istället fastnar jag vid datorn som vanligt. Bara för det kurrar magen nu.. Känner mig även mer pepp på att träna när mina skor kommer, ska ha dom lite då och då på gymmet och lite till vardags, yey!
 

Nytt från igår
2013-06-10 KL. 12:41:00 · KATEGORI: New in


10 juni
2013-06-10 KL. 12:09:20 · KATEGORI: Every day

Hejsvejjs! Vaknade runt tio tiden imorse och käkade vattenmelon ute på altanen i solen med vovven, mys! Tycker det är lite för fint väder för att åka och träna nu så gör det ikväll istället. Får se om där är något roligt pass också hade jag tänkt. Så det blir nog bara chill ute i solen idag fram tills ikväll om inget annat blir planerat.
 
Klickade hem ett par free runs igår så jag hoppas dom kommer nu i veckan! Nya babes ♥ Känns som om jag bara babblar på så vi höres people, puss!
 
 

Dagens
2013-06-09 KL. 20:34:00 · KATEGORI: Every day

Hola Amigos! Var på väla idag med mamma och sis vid tio tiden, gick runt lite överallt och fick med mig en bh bara. Om jag har tid/ork så visar jag, känns bättre att inte lova något haha! Vet inte riktigt när vi kom hem, men gick direkt upp och vilade ett tag. Har käkat lite grillat med los familia och nu blir det mys framför tvn.
Imorgon ska jag gymma, no excuses! Får ta det på förmiddagen, eller ja får se hur det blir helt enkelt.

Tips / Viaplay
2013-06-08 KL. 14:56:45 · KATEGORI: Tips

Måste tipsa om viaplay, som är en sida där man kan kolla på tv serier eller filmer. Man måste vara medlem där men det går snabbt att fixa och man får en gratis test månad sen kostar det typ 79kr/månaden och det är ju ingenting ifall man vill kunna se film när som helst.
Där finns olika listor på filmer som är populärast, A-Ö osv så man kan lätt hitta vad man letar efter eller om man vill se en ny som nyss kommit ut. Hur bra som helst! Det är ju perfekt för er som följer olika serier också. Viaplay har allt för alla, de visar till och med sport (dock kostar sporten mer än ifall man bara vill se tv/film men är man en sportfåne gör det inget ju)
Men det bästa är nog att man kan kolla på viaplay via mobilen och Ipad/surfplattor också, inte bara datorn!
 
 

14:39
2013-06-08 KL. 14:39:21 · KATEGORI: Every day

 Hej på er, hoppas allt är bra med er idag! Vaknade vid elva tiden idag fast att jag satt ett alarm vid tio. Käkade lite frukost på altanen och bara njöt av ledigheten och det fina vädret. Blev filmmys med familjen igår och lite godis, love.
Har inga planer för dagen, vädret har lite humörsvängar; soligt sen molningt och blåsigt. Jag som ville sola idag.. Anyway, ska försöka fixa bilder på mina senaste inköp också så får väl ta tag i det antar jag. Men vi hörs!
 

Sunny friday ☼
2013-06-07 KL. 15:03:09 · KATEGORI: Life of

Goddagens readers! Blev inget bloggande igår för vädret var way to nice och jag vaknade vid 12 (?!) så blev snabbt en drulle sen ut och sola ett tag.
Åkte sen in till stan vid sex tiden och träffade Becca, Ebba och Emma och fixade lite käk som kanske inte gick såå bra hehe. Anyway, sov hos Becca inatt (eller ja, vi sov ju knappt haha)

Kom iaf hem innan ett och krängde yoghurt och mackor med nutella så nu ligger jag ute i solen och steker, lovely!


Sommarlov
2013-06-05 KL. 22:10:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er, sorry att det inte blev någon update igår men hade ingen tid till bloggen faktiskt. Var i skolan vid tio och slutade lite innan elva och fick ...wait for it... sommarlov! Fattar ni känslan?! Gick hem till Emelie när jag slutade, vi fixade en god lunch ihop och sen gick vi en runda på stan. Fyndade en ursnygg shortsdress för bara 50 lappen, lovar att jag fixar bild imorgon!
Sen stack jag hem lite innan fyra och bara tog det lugnt, käkade och packade ihop nödvändigheter och stack in till stan igen innan åtta och mötte upp Emelie ännu en gång med hennes klasskompis Jennie. Vi gick lite på gröningen och snackade, när det blev för kallt gick vi hem till Emelie där jag sen sov över.
 
Idag vaknade vi vid halv tolv tror jag och åt en god frulle, back in bed efter vår frukost och tillslut bestämde vi oss för att åka till väla en stund. Köpte en peplum topp som jag varit ute efter i evigheter, äntligen! 
Har varit hemma sen sju och bara tagit det lugnt nu, så vi hörs imorgon ♥
 

❥Bästa
2013-06-04 KL. 12:23:00 · KATEGORI: Foto

Ni är bra ni, kärlek till er ♥

Long day / Måndag 3 juni
2013-06-03 KL. 22:58:04 · KATEGORI: Every day

Var på beach handbollen lite över nio med några från klassen idag ju, gick bra med allt men det var lite drygt vid vissa tillfällen. Fotade ialla fall en hel del till OV, träffade några kompisar gjorde jag också och en hel del fetto mat blev det. Men när vi hade lite pauser satt jag och Olivia mest och slappade i solen och snackade en massa, så jag kan inte säga att dagen varit dålig ändå. 
Var hemma runt halv fem och var verkligen helt död. Somnade kanske en halvtimme i soffan och sen blev det en massa chill framför tv:n. Har hunnit duscha och raka benen (den bästa känslan med nyrakade ben ♥) Och troligtvis bestämt en outfit inför imorgon på avslutningen.  
 
Ska ta och försöka kolla på förra helgens GS avsnitt om hemsidan inte laggar som den gjorde igår och ladda upp inför imorgon --> SOMMARLOV! 
 
 

Lovely bags
2013-06-03 KL. 10:40:00 · KATEGORI: Wanted


And thats who I am
2013-06-02 KL. 23:19:31 · KATEGORI: Inspo


Give me freedom, give me fire
2013-06-02 KL. 13:33:00 · KATEGORI: Life of

Hej på er, igår var det lite för fint väder för att starta datorn och blogga vilket jag hoppas ni förstår. Cyklade till maxi med lillsyrran och tog sen en glass fika med min farbror som också var där. Efter lite käk platsade jag mig direkt i solen med sololjan i hopp om att få lite färg hehe. Lite färg måste jag säga jag fick..
Blev lite molnigt ute så jag gick in och duschade, sen åkte jag till Josse där gjorde vi oss iordning och Emelie kom också lite senare sen stack vi vidare på fest hos David. Blev en härlig kväll med goa människor, men då de flesta skulle dra ut senare stack jag hem sen vid halv två.

Vaknade runt tio tiden imorse och har inte gjort så värst mycket sen dess, seg söndag måste jag säga. Är ledig imorgon men ska ner till OV beach handbollen och fota med skolan så det lär bli en lång dag och jag hoppas på bra väder!