Happy new year
2012-12-31 KL. 13:11:50 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, har egentligen inte mycket att skriva om idag men ville hälsa er alla gott nytt år, imorgon kommer jag bjuda er på en massa bilder från kvällen. 
Ska vara hos Alice vid 18 tiden och göra v mig med alla andra så ska se till att ha alla saker redo och nerpackade. Ja, mer än så har jag inte att säga så jag hoppas ni alla får en riktigt underbar kväll med era nära och kära. 
Hörs nästa år! 
 
 

Some nights
2012-12-29 KL. 13:23:06 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, blev ingen bloggning igår men när jag väl var hemma från emporia var jag helt död. Jag och Emma gick runder där i kanske fyra timmar och jag fick med mig lite stuffs, ett par jeans från hollister, en vanlig sjal och en bh. Nu ska jag försöka spara resten av pengarna och inte slösa på en massa onödigt skit. 
 
Mamma kom hem med en cookie dough till mig som var kvällens bästa stund. Mycket behövligt haha. Annars somnade jag faktiskt rätt tidigt och gick upp vid elva. Så skönt att få vila ut lite. Annars har jag inga planer för idag direkt, får se vad som händer helt enkelt så vi hörs senare!
 

tolv till tretton
2012-12-28 KL. 22:59:14 · KATEGORI: Every day

Det är sjukt vad tiden går fort, snart är 2012 slut och jag är så sjukt taggad på att 2013 ska börja. Känner redan på mig att tretton ska bli ett bra år. Jag kan inte påstå att tolvan har varit ett dåligt år men vissa saker som hänt kunde man ju fått slippa. Vänner har förlorats men fått nya på köpet. Återtagit kontakten med vänner och nu blivit bra vän med dom. 
Slutat nian - börjat gymnasie. Lämnat världens underbaraste klass och lärt känna en ny klass. Firat högtider med nära och kära. Regniga dystra dagar och underbara soldagar har spenderats. Uppträdanden på festivalen, midsommar firande, stunder på gröningen, födelsedagar. Ja listan kan göras lång. Bäst av allt på hela året är ju självklart Kreta. Bästa semestern på länge. 
Året har lämnat med sig en jäkla massa minnen, både härliga och underbara minnen men även mindre roliga minnen. Men jag ska ta och lära mig utav allt från 2012 och göra 2013 tio gånger bättre. Jag tror att om man börjar det nya året med sunt tänkande kommer verkligen tretton bli ett amazing år. 
 
 
 
Annars har året varit perfa, gått otroligt fort. Helt sjukt. Mina nyårslöften är bestämda och jag är faktiskt sjukt taggad på att kicka igång 2013! Men först av allt ska jag fira nyår med härliga människor och få ett bra avslut på detta året. 
 
2013, here we come!

Still stuck in that time, when we called it love
2012-12-27 KL. 23:05:13 · KATEGORI: Every day

Hej på er finisar! I sista minuten klädde jag på mig ordentliga kläder och hängde med mamma och pappa till väla i en timme. Hittade inte något så jätte fint, sparar mig till imorgon istället. Har btw haft besöksrekord idag, det blir man glad över! Fortsätt så kära ni. Fixade även till min header idag, la in några bilder för att piffa upp designen lite, vad tycker ni, blev det bra?
Blir ingen sovmorgon dock imorgon, måste hinna duscha innan jag tar bussen in till stan så jag får ta en härligsovmorgon någon annan dag istället. 
 
Världens mysigaste filt som jag fick i julklapp

Blow me one last kiss
2012-12-27 KL. 15:45:00 · KATEGORI: Every day

→ Dan – Pop Danthology 2012- Mashup of Top 50 Pop Songs 2012 ←
 
Goddagens readers, hoppas allt är bra med er. Fick skjuts in till stan och träffade Emma en stund och kollade runt i lite butiker. Köpte bara en primer faktiskt eftersom vi + Becca ska till emporia imorgon så kollar jag efter mer saker där istället. Var hemma igen vid två tiden och sen dess har jag bara suttit vid datan och lyssnat på allt från kapten röd, maskinen till en massa house. Fixat lite bilder också för den delen. 
 
Höres later, puss ♥
 
 
 
 

24/12
2012-12-27 KL. 00:21:00 · KATEGORI: Every day

 

2012-12-26 KL. 23:03:00 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla, hoppas er jul var mysig och bra, för det var min. Fick fantastiskt fina julklappar och hade rent ut sagt en rolig jul. Kanske fotar sakerna imorgon eller nåt, få se hur det blir med det. 
Annars då, spenderade juldagen (eller vad det nu heter) med att träffa Becca vilket faktiskt var skönt, var inte hemma igen förrän vid nio och då bara tog jag det lugnt och avslutade kvällen med att påbörja boken femtio nyanser av honom, som redan verkar bra faktiskt!
 
Somnade rätt snabbt och gick upp vid åtta för att vara på väla med Alice redan vid tio, men tack vare bussarna blev det inte riktigt så. Det slutade med att jag, Alice och Noa gick runder på väla med alla andra femtioelva människor och trängde oss. Allt för mellandagsrean you know ♥ Fick med mig ett par nya klackar som jag inviger på nyår, fotar dom imorgon så får ni se. 
Firade även lilsyrran som fyller två idag, gud vad tiden går fort. Lilla knasunge, älskar dig sis! Annars har jag mest spenderat min kväll framför datorn och kollat på gg och nu väntar jag på att säsong fyra ska bli klar så jag kan kolla på det igen. 
Mer än så behöver ni inte läsa, vi hörs!
 

Julmys
2012-12-23 KL. 23:45:00 · KATEGORI: Every day

Hejsan på er, dagen har rullat på idag. Varit på väla igen men handlade inget, hittade dock ett par skor jag nog ska ha till nyår faktiskt. Varit och köpt julgran och pyntat hela kvällen, fixat alla klappar och allt är klart nu till morgondagen. 
Så nu är mina planer endast att kolla lite gg tills jag somnar, vilket dock kommer bli om femtio år för jag känner inte mig allt trött men aja. Tror inte jag kommer vara vid datorn något imorgon men är jag det kikar jag in här men annars får ni alla ha en god jul! Hoppas alla får fina saker och ger finare saker till sina nära och kära. ♥
 
 

Be alright
2012-12-23 KL. 12:51:20 · KATEGORI: Every day

"Man gråter inte för att man är svag, utan för att man varit stark förlänge."

 
Hej på er alla, bloggen har fått vara åt sidan nu de senaste dagarna, det har verkligen behövts. I fredags var det avslutning och efter det stack jag till Emelie och överraskade henne, hjälpte henne att packa lite men snackade mest bara en massa. Och nu lämnar hon mig här i Sverige och drar till USA. Kan inte kalla det rättvist. Men jag var hemma vid fem kanske och chillade för det mesta. 
Igår dorg hela familjen till väla och jag fick inhandlat alla julklappar plus lite stuffs till mig själv. Köpte nya hörlurar och en bh. 
 
Lilljulafton idag, stormar lite ute och är superkallt ute så jag har gosat ner mig i sängen och ska kolla lite GG nu hade jag tänkt. Måste även hitta en nyårs outfit, men kanske först ska bestämma vad jag ska göra? Kan vara bra haha. 
Vi höres när vi höres, puss ♥
 

The less you care, the happier you’ll be
2012-12-20 KL. 22:23:00 · KATEGORI: Every day


Torsdag
2012-12-20 KL. 17:09:56 · KATEGORI: Every day

Hej på er alla och ursäkta att jag inte uppdaterat men huvet har stått still, lite stressigt i skolan nu de sista dagarna men imorgon är allt slut, hurra för det! 
Hur som helst, en snabbis sen sist; i tisdags blev min grupp klar med musikvideon som faktiskt blev skit bra. Fick sluta tidigare vilket var härligt. Igår var det en chilldag i skolan, fick sluta redan efter lunch men skulle träffa Sally vid två så jag väntade på henne. Tog sen tåget med Sallan till Påarp och fick hjälp att fixa mitt hår. Plus en massa flams och trams. Kom hem runt nio tiden och somnade snabbt efter det. Sov som en stock.. 
 

Idag hade vi bara två lektioner, idrott som vi knappt gjorde nåt på och sen matteprov som gick förväntansfullt bra. Hoppas bara resultatet visar samma sak. Åkte inom min mormor och morfar en stund och kom hem lite över ett. 
Ska snart börja göra mig iordning igen för jag och mammsen åker till väla när hon kommer hem, så vi kan höras mer då. 
Puss ♥
 

And suddenly, you were on my mind all the time
2012-12-17 KL. 22:38:05 · KATEGORI: Every day

Hej, tja, hallo, tjabba osv. Skoldagen gick rätt fort idag, engelska uppsats som gick rätt bra tror jag. Fick reda på att jag fick A på min svenska insändare. Glad tjej! Anyways, efter skolan träffade jag Emelie, vi gick hem till henne och fikade där med tända ljus och pluggade lite och snackade en stund. 
Sen mötte jag även upp Jennifer en snabbis i stan och var hemma vid fem. Har inte gjort mycket sen dess mer än att duschat och sånt. Ska fixa det sista med min svenska och lämna in den sen blir det nog ett gg avsnitt innan jag somnar.
Hörs imorgon ♥
 

SUNDAY FUNDAY
2012-12-16 KL. 23:01:41 · KATEGORI: Every day

God kväll på er alla, vet att jag inte uppdaterade som jag sa men ja, hade ingen ork helt enkelt att starta datorn igen. Spenderade kvällen och natten hos Sally där vi gjorde absolut nada mer än att käka godis, kolla på film och bara vara knäppa. Du är go min fina ♥ 
Vaknade lite innan tio och fick skjuts hem vid tolv tiden. Sen har dagen bara rullat på, och nu ska jag ta och kolla på ett gg avsnitt innan jag ska ta och nanna, börjar elva imorgon vilket jag är tacksam över. Ha det!
 

Life is one big party when you're still young, but who's gonna have your back when it's all done?
2012-12-15 KL. 12:42:29 · KATEGORI: Every day

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott för det har jag. Var hos Emma vid lite innan åtta och käkade, sen kollade vi på filmen ted, dock somnade vi båda och jag vaknade upp och hade missat tåget hem, haha såklart. Tog istället bussen från vallåkra vid tio i ett och satt på min buss hem halv två. Däckade direkt när jag kom hem. Skönt!
 
Har kätat frukost och så, vädret är ju dock inte det roligaste idag.. Regnar hela tiden så får se vad som händer idag, vi hörs av under dagen, puss ♥
 
 

13/12-12
2012-12-14 KL. 17:38:42 · KATEGORI: Every day

Tog mig en skön dusch innan, suttut och kollat lite på tv men ska ta och börja göra mig iordning nu hade jag tänkt. Tar bussen mot Ramlösa tio över sju och bytar sen till tåget till Vallåkra, lär antagligen inte blogga nåt mer ikväll så ni får ha en fortsatt bra fredag kväll!
 

TGIF
2012-12-14 KL. 14:30:31 · KATEGORI: Every day

Hej på er finisar, dagen har gått rätt snabbt, kom hem lite innan ett och har redan hoppat i onepiecen och intat chillmode. Ska dock tvätta lite snart men det sköter ju sig själv mestadels. 
Lånade hem skolans D90 över helgen, men trodde att min laddare skulle passa till D90:ns batteri men såklart skulle det vara för stort så vet inte hur länge det lär hålla.. Aja, finns inte mycket att göra åt det. 
 
Ikväll drar jag hem till Emma och har mys, taggar ner efter denna skolveckan. Det behövs. Vi hörs mer senare, puss ♥
 
 

Miss it
2012-12-13 KL. 20:13:14 · KATEGORI: Every day

Medina - Där palmerna bor

 
Lätt bästa semestern jag någonsin haft, nu i somras åkte jag och familjen ner till Kreta i två veckor.
Så lätt bäst, fy fan vad jag saknar det.
 
"Inte en dag har gått utan att jag tänkt på
Stränderna man bränts på, där stranden är min säng
Vi drar dit palmerna bor"

Walking in a winter wonderland
2012-12-13 KL. 16:46:16 · KATEGORI: Every day

 

Things doesn't always turn out the way you thought they would
2012-12-13 KL. 16:25:42 · KATEGORI: Every day

Hej på er allihopa! Det var ett tag sen sist, men jag satt i nästan tre timmar igår och letade etfer hemsidor med hjälp ang kodning till blogg.se och inte förrän nu är jag klar med allt. Är faktiskt nöjd nu, till 110%! 
 
Hur som helst, lucia osv idag ju! Var på dagis vid halv åtta imorse för att kolla på min lillasysters första lucia, fast hon skulle ju såklart sitta hos mamma istället. Söte. (Hon är två så jag förstår henne, massa människor...) Skolan flöt på bra idag, prov i engelska idag vilket gick jätte bra och efter det slutade jag då jag var klar med allt i samhälle/msk.
Så jag kom hem runt kvart i tre och sitter nu och myser i min onepiece och ska fixa lite plugg nu, vi hörs! ♥