Kvälls inlägg
2014-01-30 KL. 21:51:11 · KATEGORI: Every day

Hola amigos, jag och Matilda satt kvar på historian ett litet tag innan vi båda stack från skolan. Blev ett riktigt jobbigt rygg/mag pass innan zumban. Var hemma igen vid sju tiden och då väntades käk och en massa annat fix. 
Imorgon har vi bara matte och visuell, sen ska jag till väla och klippa mig. Som är på tiden, mitt hår är riktigt slitet och fult nu! 
 
Hur som, ska även försöka hinna en sväng inom solariet efter väla och även ge mig in på städning utav mitt rum så jag har en del att göra imorgon (dvs om jag har ork och tillräckligt med diciplin till att ta tag i städningen haha). Nej nu ska jag äntligen duscha en lång och go dusch!
 
 

Torsdag
2014-01-30 KL. 13:12:54 · KATEGORI: Every day


Förlåt som vanligt för den kassa uppdateringen, men jag har knappt någon lust att blogga mer haha. Igår åkte jag och tränade direkt efter skolan, blev armar och axlar. Hann hem om två timmar innan jag åkte till jobb. Blev rätt lugnt, kom hem lite efter nio och då blev det käk och PH innan jag för en gångs skull somnade rätt tidigt. 
 
Blev sovmorgon imorse, började med idrott som alltid är lika seg. Sitter just nu på naturkunskapen och sen är historian valfri. Men får ändå sitta ett tag och försöka bli klar innan jag åker till gymmet. Vi får höras senare!

Vi bara hoppades men fick se vad som hände
2014-01-28 KL. 19:34:21 · KATEGORI: Life of

 
 

5 sanningar
2014-01-27 KL. 22:03:00 · KATEGORI: Bekännelser

Jag stör mig jätte mycket på när folk inte vet när dom ska skriva ända eller enda. Please, lär er rätt och fel!

Jag längtar så sjukt mycket till allt som händer detta året, är supertaggad!
 
Jag trivs verkligen superbra på mitt gym, älskar människorna runt omkring mig där. Kommer nog aldrig byta gym faktiskt!
 
Tycker det är jobbigt med alla som ska länka sin blogg på fb heeeela tiden, flera gånger om dagen eller varje dag.
 
Jag pratar sjukt mycket med mina djur haha, helt psykisk sjuk men jag kan inte hjälpa det. Crazy catlady, ohyes!
 
 

27.01.14
2014-01-27 KL. 20:54:30 · KATEGORI: Every day

 
Måndag, lång dag i skolan med sega lektioner men jag och Matilda hade kul åt exakt allt under hela dagen. Stannade dock kvar på både svenskan och historian fast att jag inte ens gjorde något alls haha. Bara för att jag hade träningssakerna med mig så var det bättre att åka direkt till gymmet.
Planen var att träna rygg/mage idag men när jag stod på crossen och värmde upp kände jag för att kötta ben/rumpa idag, så det fick bli så innan jag avslutade med 1h zumba. Tyvärr hade jag inte så bra känsla, men det gick ändå! 
Plumsade hem i snön som nu lagt sig regält, inget jag gillar.. Krängt mat har jag det med, egentligen way to much än vad jag skulle ha gjort nu men seriöst? Mat är ju bara det bästa! Ska bara ta det lugn, ta en go dusch så fort mina föräldrar fixat klart med vad dom nu än gör (nåt med vattnet) sen väntas PH.

Min helg
2014-01-27 KL. 14:20:05 · KATEGORI: Every day

Två snaps från min och Alice myskväll i lördags

Blev en seg kväll i fredags, var så sjukt sur och irriterad på exakt allt så jag stannade bara hemma och segade innan jag somnade vid tolv tiden. 
Åkte och jobbade 9-12:45 sen skulle jag egentligen tränat men jag hade verkligen ingen energi kvar när jag var klar med jobbet. Somnade till på soffan brevid lilsis ett tag, sen åkte jag med mamma och Elin när vi skulle handla. Vid sju tog jag bussen till Alice, vi lagade mat innan vi sen hade en massa snack om allt och inget. 
Fixade lite efterrätt innan vi satte oss i badet ett tag. Riktigt mysigt innan vi satte igång Mean Girls och däckade.
 
Igår åkte jag till gymmet vid tolv tiden från Alice, var med på öppet hus och sen var tanken att jag skulle träna ben innan spinningpasset men det slutade med att jag, Felicia och Emma pratade i dom 2h så benträningen får jag ta nån annan dag haha. 

Jag faller när jag vet att jag förlorat
2014-01-24 KL. 13:00:57 · KATEGORI: Every day

 
Blev som sagt träning igår, sprang 30min på löpbandet och sen väntades 1h zumba + lite stretch efteråt. Snackade en del med Alice i telefon påvägen hem från gymmet för vi kunde inte ses, kom hem och åt middag innan jag tog en skön dusch. 
 
Imorse väntades tidig mattelektion som vanligt, fick dock sluta efter det för visuella fick vi jobba hemifrån med. Så jag kom hem runt tio tiden och har sen dess fotat en del. Testade objektivet jag lånade från skolan. Kanske kommer några exempel bilder, men ska först se om jag ska ha dom till skolan eller inte. Har även fått i mig lunch, och nu sitter jag och slappar haha. 
Vill egentligen åka och sola men bussarna går vartannan timme så blir lite knepigt att ta mig hem då, får se om jag åker eller inte. Annars ska jag nog till väla med mamma, pappa och lilsis senare idag och ikväll får jag helt enkelt se vad som händer. Vi hörs!

Det var så det skulle vara
2014-01-23 KL. 09:04:54 · KATEGORI: Every day

Godmorgon och förlåt för den kassa uppdateringen de senaste dagarna. Skolan har varit rätt lugn både tisdag och onsdag, tränat som fasen i tis och igår blev det vilodag eftersom jag jobbade. 
Annars då, sitter i skolan just nu men så fort jag satt mig på bussen fick jag reda på att första lektionen är inställd för att läraren är sjuk.. Men ska ändå vara duktig och börja jobba ändå, ligger efter med en uppgift så ska försöka få klart den nu. Efter skolan blir det träning, zumba och löpning sen åker jag hem till Alice ett tag. Så vi hörs när jag har tid! 
 
 

B&W ♥
2014-01-21 KL. 13:10:00 · KATEGORI: Inspo

 

Min träning
2014-01-20 KL. 21:12:40 · KATEGORI: Hälsa & träning

Från vänster; sommaren 2012, sommaren 2013 och idag.
Kommer ihåg hur glad jag blev när jag såg de två strandbilderna i somras, herregud vilket leende jag var inne med just då! 

Är vekligen trött på att man inte ens kan lägga ut bilder typ såhär (sista bilden), utan att folk börjar klara för att man "bara vill visa upp sin mage". Men so fucking what? Jag tränar 5-6 dagar i veckan, i minst 1,5h och kämpar verkligen med att bli nöjd med min kropp nu, vilket jag börjar bli. (Är långt ifrån vad jag vill ha men att börja se resultat är en så sjukt bra motivation)
Har fått höra att det är pinsamt att lägga ut såna här bilder osv, (då menar jag den sista bilden) men vad är det pinsamma? Att jag visar min mage? Det är ju knappast det folk försöker visa upp genom dessa bilder, utan snarare tvärtom - det är inte för att skryta eller visa upp sig inför andra, utan jag själv vill bevisa, för ingen mer än mig själv att jag är nöjd med mina resultat. Och låt mig då vara det. 
 
För som nu, från första januari till idag har jag inte ätit någon onyttigt alls, fast att jag varit så grymt sugen på en massa godis eller choklad så är jag ändå fast besluten om att hålla mitt löfte om att hålla sig borta från onyttigheter. Det är just för att i december åt jag så sjukt mycket onyttigt och det visade sig både på vågen och kroppen. Och nu? Jag har gått ner till min "vanliga" vikt igen (tagit bort december-vikten haha) och det är jag så sjukt glad över. För vid jultiden började jag verkligen känna mig "fet" Nej inte som att vara överviktig, men det är en känsla bara, svårt att förklara för som som inte upplevt det men jag var verkligen inte komfortabel med min kropp. 

Så kan folk bara sluta snacka skit om alla dom som postar sådanna bilder, för vad hjälper det er? Blir ni mer nöjda mer er egen kropp? Dessa personer tränar kanske sjukt hårt för att just ens våga lägga ut den bilden ni pratar så mycket om, så visa ett positivt stöd istället tycker jag. 
Jag bryr mig inte om folk som tycker si eller så om mina bilder, mitt val och jag lär få stå för de konsekvenserna senare om det nu skulle vara så.

♫ So Cold
2014-01-20 KL. 20:29:21 · KATEGORI: Every day

 
Måndag igen, kort skoldag med bara en lektion (dock en 3h lektion). Åkte hem och käkade lite, kollade på lite tv innan jag tog bussen till gymmet. Halsade en celsius, sen köttade jag ben och rumpa innan zumba passet. 2h senarevar jag heelt död och skakis som fasen i benen, men en go känsla efter passen så vad gör det?
Har fått i mig lite food, och nu ska jag ta och plugga tills PH börjar. Så får avsluta med bloggen och allt annat som lätt distraherar, vi hörs!

Tänker verkligen för mycket
2014-01-19 KL. 21:59:29 · KATEGORI: Life of

 

Fruktpaus
2014-01-17 KL. 16:04:43 · KATEGORI: Every day

Annanas med kokosflingor, mumma!

TGIF
2014-01-17 KL. 14:36:29 · KATEGORI: Every day

Vaknade imorse och såg en massa snö utanför fönstret, inget jag gillar direkt.. Började 8 med matte och slutade 1h senare. Tog bussen hem och fixade lite käk, satte igång en film sen somnade jag ett tag. Typiskt mig en fredag haha. Nu sitter i soffan och gör absolut nada, ska fortsätta kolla på min film och carry on med mitt slappande. xx

So excuse me if I don't fall for that or you ever again
2014-01-16 KL. 09:24:10 · KATEGORI: Every day

Goddag på er, riktigt segt att gå upp imorse men tillslut, 30min senare än vad jag skulle kom jag upp från min sköna säng. Började halv nio med svenska, så jag ska snart återgå till mitt arbete för att slippa ha det bakom mig sen. Slutar nog tidigare idag, om jag fattat det rätt så då ska jag snabbt hem om innan jag sticker till gymmet. Måste ju få i mig lite maaud. 
 
 

Five
2014-01-16 KL. 00:02:45 · KATEGORI: Bekännelser

Jag hatar verkligen att kolla skräckfilmer, men ändå så finns det så många jag vill se fast att jag blir helt livrädd av att se dom.
 
Jag är riktigt kass på att spara pengar, spenderar så sjukt mycket pengar på saker jag oftast ångrar att jag köpte tillslut.Vilket är dåligt eftersom jag måste spara till en resa i sommar.
 
Jag blir aldrig nöjd med hur mitt hår ser ut förutom när jag plattar det, men vill samtidigt inte slita på mitt hår så jag låter det bara vara super krylligt och fult varje dag haha. 
 
Min mobil är något jag verkligen inte skulle kunna klara mig utan. Är verkligen 110% beroende utav den och kollar den 24/7
 
Jag mår som bäst när jag är på gymmet och tränar, finns verkligen inget bättre för mig. Speciellt när man trivs så sjukt bra på sitt gym, love ♥

15 januari
2014-01-15 KL. 21:56:16 · KATEGORI: Every day

Onsdag redan, började 9:00 med foto som vi har hela dagen. Fick en uppgift om porträtt så vi skulle fota lite idag, men vi hade även samtal om hur det har gått i kursen osv. Först tramsade jag, Rebecca och Matilda en hel del när vi fotade inne, men ute fick vi alla till en hel del bra bilder (men ja, även en massa roliga haha) som jag nyss har redigerat och skickat in. 
Vi fick ialla fall sluta vid halv tolv, då drog jag med Rebecca till subway innan jag tog bussen hem. Platsade mig direkt i sängen och sov i 2h innan jag stack till jobb. Har fått i mig lite mat så nu ska jag kolla gårdgens PH avsnitt samt kvällens, vi hörs!
 
4 av mina bilder från idag
 
 
 
 

-
2014-01-15 KL. 00:20:13 · KATEGORI: Every day

Så jävla irriterad på allt just nu, och att jag aldrig kan somna underlättar ju absolut ingenting. 
Fml, helt jävla seriöst.

Kort skoldag
2014-01-14 KL. 13:46:54 · KATEGORI: Every day

Gick upp vid halv sju, käkade frukost och sen fick jag reda på att vår matte var inställd = somna om igen. Men såklart somnade jag inte igen förrän lite innan åtta och vaknade lite väl försent. Hann ändå till skolan som tur är, hade naturkunskap där vi inte gjorde så värst mycket. Mer än att halva klassen var på dåligt humör haha! 
Fick sluta vid 11:30, så då fixade jag bara ett ärende innan jag egentligen skulle åkt och sola. Men bussen hem därifrån gick inte förrän ett så jag åkte hem istället. 
 
Så nu har jag precis fått i mig lite mat och ska kolla film, ikväll väntas träning som vanligt! Vi hörs ♥
 
 

Summer 14'
2014-01-13 KL. 14:57:00 · KATEGORI: Inspo

Jag vill ha sommar, bruna bara ben och en go semester med mina girls - nununu!
 

Kill me monday
2014-01-13 KL. 11:56:45 · KATEGORI: Every day

 
Eftersom vårt internet strular hela tiden har jag inte kunnat blogga ordentligt, för min surf på mobilen har även tagit slut så därför får jag passa på att blogga nu i skolan.
I lördags jobbade jag som vanligt, så fort jag kom hem somnade jag en stund. Åkte sen till Matilda vid halv åtta tiden, snackade en hel del innan vi gick och köpte lite go frukt (eftersom jag inte får äta något onyttigt..) Satte igång en film men vi båda somnade en stund efter det.
Efter vi käkat frulle skjutsade Matilda mig hem, sen åkte jag in till stan för att träffa Becca ett tag innan jag skulle träna. Skulle på spinning men det var fullt så det fick bli ett grit pass istället. 
 
Som vanligt har jag svårt att somna, så jag var riktigt trött imose men kom upp tillslut, käkade en god frukost innan jag stack till skolan. Dags för de gamla goda måndagsrutinerna; bästa zumba passet efter skolan samt lite löpning. Som jag saknat det! 
 

VS
2014-01-11 KL. 10:00:00 · KATEGORI: Foto

 

Seg fredag
2014-01-10 KL. 22:02:14 · KATEGORI: Every day

Hej på er, efter ph igår kunde jag inte somna alls vilket resulterade i för lite sömn.. Dock var jag förvånadsvärt pigg imorse, kom upp redan 06:20 vilket var skönt. Ingen stress alls ♥ Började med 1h matte som gick jätte bra för min del, sen visuella efter det. Fick sluta redan vid halv elva så då stack jag till gymmet för att träna rygg och mage samt ett iw pass. Träningen gick jätte bra, åkte hem och gjorde världens godaste lunch innan jag somnade nån timme på soffan. 
Sen har jag bara gjort iprincip nada, hjälpt till med maten och kollat film vilket jag ska fortsätta med nu, imorgon väntas jobb 9-12 och måste gå upp tidigt för att jag tyvärr måste ta bussen in. Riktigt segt haha! 
 
 

To your underworld
2014-01-09 KL. 23:44:20 · KATEGORI: Every day

 
Klockan har bara flugit iväg nu ikväll men som vanligt är jag pigg nu vid denna tiden, så ska kolla på de sista PH avsnittet jag missat nu innan jag ska sova. 
Slutade runt fyra, åkte direkt till gymmet och tog mig en celsius innan jag satte igång med träningen. Skulle bara värma upp lite nätt på löpbandet i lutning, slutade med att jag sprang 3,5km innan zumba passet. Riktigt go känsla ändå! Köttade på som fasen på passet, känns skönt att vara tillbaka på zumban! Skulle som sagt styrketräna efteråt men jag mådde illa så hungrig jag var efter passet så åkte hem för att käka lite. 
 
Har somnat lilsis ikväll, handlat med mamma och duschat samt sett att internetet fungerar igen så det gjorde hela min kväll typ haha. Aja, nu ska jag kolla ph. Vi hörs!

08.01.14
2014-01-09 KL. 14:35:45 · KATEGORI: Every day

Torsdag redan, jobbade till halv nio igår. Kom hem vid nio och bara tog det lugnt framför tvn, somnade inte förrän tolv halv ett tiden så jag var lagom trött imorse när jag skulle gå upp.. Började med svenska, hade sen en seg idrottslektion med teori innan lunch och nu har vi haft lunch, klf och sitter atm på naturkunskapen. Får dock inte så mycket arbete gjort för jag måste kolla ikapp PH avsnitten sen i veckan haha. 
Åker direkt och tränar efter skolan, ett zumba pass samt rygg/mage! 
 
 

Fortfarande inget internet
2014-01-08 KL. 15:35:12 · KATEGORI: Every day

Riktigt segt att vårt internet laggar så mycket just nu.. 
Riktigt segt att komma upp ur sängen imorse, men kom upp tillslut. Började nio med foto, slutade efter 1,5h så då åkte jag och tränade. Blev ett axel/bieceps pass innan jag avslutade med ett 25min iw pass.
Kom hem lite innan två, gjorde pannkakor och nu ska jag snart gå till bussen mot jobb. Är dock riktigt trött så hade varit nice att pausa tiden och sova en stund för att orka jobba.. 

Du är bara en jävla douche
2014-01-07 KL. 19:48:17 · KATEGORI: Life of


Trött på att vara ensam, trött på alla tankar under natten som gör att jag inte kan somna. 
Vill ha allt som det var innan
när innan var bra.

Tisdag
2014-01-07 KL. 18:38:34 · KATEGORI: Every day


Ursäkta min kassa update, men har varken varit på humör att blogga och sen har internet varit nere här hemma i tre dagar nu.. 
Har hur som helst hunnit träffa Becca och Ebba, haft tjejkväll hos Matilda, tränat med Alice, gått på iw morgonpass och återigen träffat Becca i förrigår.

Skola idag, det va de lovet det! Började 8 med 2h matte, sen naturkunskap som jag fick gå tidigare ifrån. Gick hem till Becca ett tag och kollade bara lite film. Sen fixade vi en sak innan jag tog bussen, åkte och solade en stund innan jag kom hem. 
Skulle tränat men mådde inte så bra så ska bara ta det lite lugnt och kanske gå en pw ikväll med mamma. Vi hörs!

2014-01-05 KL. 22:43:38 · KATEGORI: Life of



Exakt så
2014-01-04 KL. 21:59:30 · KATEGORI: Life of




Love is overrated
2014-01-02 KL. 13:34:04 · KATEGORI: Every day

Hej på er, vaknade runt elva tiden imorse, efter frukosten tog jag mig ett fotbad som var riktigt skönt. Nu har jag precis käkat lunch och ska bara ta det lugnt nu innan jag ska åka och träna. Blir nog ett rygg/mag pass innan jag ska på ett teknikpass. 
Annars har jag inga direkta planer för ikväll, får se vad som händer helt enkelt! 
 
 

1 januari 2014
2014-01-01 KL. 22:05:43 · KATEGORI: Every day

 
Vaknade redan vid halv 12, käkade en god frulle innan jag och mamma gick ut på en lång skön pw på 2h. En jäkligt bra start på det nya året helt enkelt! Åkte sedan vidare och handlade med mamma innan tog en powernap. Annars har jag mest bara tagit det lugnt idag, mått jäkligt bra (stackars alla er som är bakis, finns ♥) och är helt redo att kicka igång det nya året med en massa träning, löften med mamma och Matilda att inte äta något onyttigt alls fram tills min födelsedag, 46dagar. Tagga deffa ner sig nudå! 
Hjälpte till att laga mat och nu ska jag ta och kolla någon film, vi hörs!

Min nyårskväll
2014-01-01 KL. 21:56:54 · KATEGORI: Every day

3 snaps från igår plus en internetbild på hela Europa vid tolvslaget.
 
Igår kom jag till Alice lite innan sju, käkade hemmalagad pizza innan vi började göra oss iordning inför kvällen. Vid nio kom vi fram till Råå där vi mötte upp några killar innan vi gick till lokalen för en massa festande. Hade riktigt kul där och kollade på alla raketer vid tolvslaget uppe på en fyr med lagom go utsikt. 
Kvart i ett åkte jag vidare mot Rydebäck för att va med tjejerna från klassen ett tag. Blev mest lite chill då vi alla var lite sega haha, kom ialla fall hem halv fyra och 30min senare däckade jag. 
Let's kick this 2014!